Bakar mısınız lütfen, Nişanlı ama neden benimle ilgileniyor?

Bir samimiyet yok sadece ben karşılıksiz bı şekilde ondan hoşlanıyorum. Beni tanımaz bile. Hoşlandığımi farketti, nişanlı olmasına ragmen benle ilgilenmeye başladı. Nasıl biriyim görmeye çalışıyor. Yüzümü yakından görmeye çalışıyor. Güzelmisim çirkinmisim ne önemi var anlamadım. Bu arada nişanlısı güzel kız.
Arkana bakmadan engelle geç pastanın üstüne çilek arıyor ş*refsiz bunun gibilerle muhattap olmayın hatta gidip mesajlarınız falan varsa nişanlısına da at o kızı da böyle bir huur evladından kurtar sevaba girersin yarın evlendiğinde o kızı defalarca kez aldatır.
Yok mesaj falan bir yakinligimiz sohbetimiz olmadı hiç. ben kötü dusunmedjm aslında. Saçma buldum sadece. Aldatacak birine benzemiyor
Seninle ilgileniyor ise sorun burada başlıyor zaten bir erkeğin hayatında bir kadın varsa diğer kadınlara kapatmalı kendisini üstüne üstlük nişanlı bir de bu adam, aldatacak birine benzemiyor dediğimiz insanların onlarca exi çıkıyor flörtü çıkıyor bu da o tiplerden biri gibi geldi bana..
Bilmiyorum kötü düşünmek istemiyorum konduramiyorum. Belki de flörtöz biridir ama kendi hayal dünyasında. bir şey yapacağından değil, tatmin diyelim
Bu da bi ihtimal ama yine de ben senin yerinde olsam bir kadın olarak uzak dururum çünkü ileride bir şeyler olursa falan olan sadece siz iki kadına olur bunun gibilerin umurunda olmaz cinsellikten bahsetmiyorum üzülmekten bahsediyorum yanlış anlaşılma olmasın.
Haklısın teşekkür ederim
Rica ederim ne demek daha düzgün ilişkiler kurmak her zaman daha iyidir nişanlı evli insanlarla alakalı en ufak bir şey düşünmek bile bence yanlış bir olgu hayatın umarım güzel geçer iyi geceler dilerim :)
Doğru söylüyorsun katılıyorum sana. gönlündeki hayatı sonuna kadar yasaman dilegiyle. iyi geceler 😊
Teşekkür ederim umarım dileğin kabul olur ☺️
Çok temiz kalpliyim desem:)
O zaman kesinlikle kabul olur 😏🤗
Görüş
3Görüş
Evlenecem ama gözüm dışarda ne yapayım olayı yasaniyor
normal iste. erkek degil mi
Bilmiyorum ki valla 😃
Öyle olsa yuzumle ilgilenmezdi gibime geliyor. bana çok daha masum birşeyler peşinde gibi geldi. Hatta peşinde de demiyeyim, hayal kurmak derdinde gibi. Hoşlanmam hoşuna gitti herhalde
Ya bakılacak biri değilim bence. Tipsizim yani. O yüzden masumane çıkarımlarda bulundum. Kendi hayal aleminde tatmin etmek istiyor kendini sanki. Yani güzel kizlar benden hoşlanıyor kafası..
Şerefsiz olduğu için
Evlilik korkutuyordur
Çok ciddi göründuler bana. Hiç te korkuyor gibi değil.
Sadece görünürler ama göründükleri gibi olmazlar unutma tatlim
Peki tatlım
Cinsellik var mı aranızda
Yooo alakamız yok hiç bir yakinljk yok aramızda tanımaz beni
Teklif etse yapar misin
Yok daha neler beni sevmeyen biriyle asla
Kanka sormak istediklerim var ya instaa versem yazar mısın önemli
En İyi Görüş