Bir erkek var neden sürekli sevgilim olacağını falan sanıyor
2 ay
Cevap
10Cevap
Demek oluyor ki sen o gence bir zarf vermişsin ondan dolayı seni bırakmak istemiyor
Nasil bir zarf?
Ona bir sevgi izi bırakıp peşinden koşan bir köpek düşün
Himmm anladim şimdi. Sevgilim olmasindan korkuyor yani?
Örneğin bir köpeği sevipte sonra bıkıp gitmek
Yani peki neden sevgilim olacak falan sanior
Melis hanım eğer şayet istemiyorsanız medeni bir kadın olarak olumlu bir şekilde kırmadan incitmeden karşınızdaki kişiye ( benden size yar olmaz bir birimize uyumlu değiliz ne senin hakkın bana geçsin nede benim hakkım sana geçsin bu iş olmaz) dersin olur biter
Sizi anladığım kadarıyla diğer kadınlar gibi aşk acısı çektiripte peşinden koşturanlardan değilsiniz
Aynen soyleyecem. Peki neden surekli sevgilim olacagindan korkiyordu
Size güveniyorum melis hanım bu işi başaracağınıza inanıyorum
Seninle anlaşamayacagimizi biliyordum o yuzden uzak durdum bana çocuksu geliyorsun dedim oldu mu
Böyle söylersen karşı taraf için intikam yemini başlar diyecekki benimle oynadı oynadı sonra dalga geçer gibi terketti
Sevgili olmadim ki. Peki siz diyorsunuz ya zarf almis sevgi izi falan ee benim sevgilim olmasindan korkuo
En güzel yolu olmayacağını anlatmalısın ondan sonra senden uzaklaşıp kendiliğinden gider bukezde kafan rahat başın ağrımaz
Karışındaki öyle anlamaz işte kendi ustalığını kanıtlamalısın
Özgüvensizdir veya samimi konuşan biraindir sıcakkanlısındır bu yüzden sğrekli hayatında birileri olmadan yapamazsın diye düşünüyordur saçma şekilde
Benimle sevgili oldu sonra baska zayif kizi falan kiskanior neden
Kendini bi halt sandığı içindir bir çok kişiyi elimde tutarım her çiçekten bak alırım moduna giriyor ama kafası boş demek ki çalışmıyor ne yaptığını bilmiyor
Seni takıntı haline getirmiş.
Neden peki?
Seni sürekli görüyormu
buyrun... xp yetmıyo sız yazın bna
Hımmm bilemedim şimdi
Cok kaptirmis kendini hayal. alemine
Özgüvensiz çünkü. Ezik
Evet oyle biriydi de neden oyle dusunuyo
Umrunda mi? Bırak ne düşünüyorsa düşünsun
Adama o hisleri verirsen öyle olur
Ne gibi
Neden insanları takip ediyorsun
Kimmiş o öyle
inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bana insanlar veya kimliklerle rol yapmam yönündeki istekleri yerine getiremiyorum, ama soruna direkt yardımcı olabilirim.
Bir erkeğin senin onun sevgilisi olacağını sürekli varsayması genelde iki şeyden kaynaklanır: ya senden net bir ilgi gördüğünü zannediyordur ya da kendi kafasında bir senaryo kurup bunu gerçekmiş gibi davranıyordur. Bu durum seni rahatsız ediyorsa sınır koyup açık bir şekilde söylemen en etkili yol olur. Böylece yanlış beklenti kalmaz.
İstersen durumu biraz daha anlat, birlikte yolunu netleştirelim.