Gercekten anlamış değilim neden erkeksiz hayatı olamaz kadının
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)11 ayBu erkeklerin avuntusu. Kadinlar erkeksiz de yasar. Zaten gunumuz de hicbir faaliyetleri kalmadi. Kadinin para kazandigi yerde erkege cokta gerek kalmıyor. Erkekler calisan parasini kazanan kadin icin ekstra seyler ortaya koymazsa, hayatla ilgili calismak ve para kazanmaktan baska kadina bir sey sunmazsa, baska sorumluluk almazsa zor evlenirler. Evlenen de bosaniyor bunlarla zaten. Calisan kadinin yuku evlilikte agir oluyor. Eger bu yuku paylasacak bir erkek degilse, çekmeye gerekte yok.
Kadinlar icin cinsellikte erkekler kadar oncelikli degil. Yaşamazsa ölmeyen dolu kadin var. Ya da eger inanci vs kafaya cok takmayan biriyse bu ulkede bir kadin elini sallasa, beraber olacagi dolu erkek bulur. Kadin icin cinsellikte sebep degil evlilik icin.
Cinsellik, para, her isini kendi yapan kadin kendine hayati paylasacagi erkek arar. Ustune binecek, kendisini tepe tepe maddi manevi sömürecek erkek degil. Turk erkekleri de gunumuzde daha cok kadinin hizmetinin yaninda parasini da yeme derdinde. Benim hicbir sorumlulugum artmasin, hayat konforum devam etsin ama kadina ne oluyorsa olsun diye merhametsiz bir tavirdalar. bu sekilde, bu tabloda evlenmemek kadinin hayrina. Ve kadina daha yararlı bir durum.
Kadinlar yalniz yasar. Hatta daha rahat yasar, sorumlulugu daha az olur. Kocasi vefat eden yillarca yalniz yasayan, coluk cocuguna bakan dolu kadin var. Bosanmis ve yalniz yasayan dolu kadin var. Ama erkeklere bakarsaniz erkekler kadinsiz zor yasiyor. Cogu kadin vefat etse bile daha yasıni tutmadan ikinci kadini alan cok erkek bulursunuz. Bosanmadan sonra tum olumsuzluklara ragmen yine evlenen cok erkek bulursunuz. Cogu evde duzen olsun, cekip cevirsin, yaslaninca yalniz kalmayayim diye evleniyor. Kadin dirdiri der, kadin cok harciyor der, kadin beni huzursuz ediyor der yine evleniyorlar.
Rahatsiz olsalarda bosanan erkek cok az. Bu da kadinin sundugu seylerden mahrum kalmama istegi var. Evdeki duzenim, rahatim bozulmasin, tekrar en basa sarmayalim istegi var. Kadin bir sekilde elinin altinda bulunsun istiyorlar.
Kadinlar erkeksiz yasar, yasiyor da. Bu yasayamaz diyenler, kadinlari kullanamamaktan korkanlar. Kadinlarin gozunun iyice acilip bu erkeklere eyvallah etmemelerinin korkusu. Erkeksiz yapamaz diyerek bastirma çabası. Ya da kendileri gibi dusunduklerinden, biz kadinsiz yasayamayiz, onlarda ayni mantikla erkeksiz yasayamaz kafasi.
Kadinlar erkeksiz yasar. Yasiyor da. Esini cok erken yasta kaybeden dolu kadin var. Sehit karisi var. Esi aniden giden var. Erkekler kadinlardan once gocuyor, kadinlar daha uzun yaşıyor. Kadinlar bir noktada zaten yalniz yaşıyor. Ha bir erkekle 20-30 yil yasamissin, ha yasamamissin. Cokta fark eden bir sey yok
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayEder ama konu bu kadar basit değil aslında.
Bir kadın hayatına erkek almadan pekâlâ devam edebilir. Yalnız yaşayabilir, kendi parasını kazanabilir, arabasını sürebilir, evini taşıyabilir, canı isteyince seyahate çıkabilir, gece yatağında kimseyi beklemeden huzurla uyuyabilir. Kimseye "bugün neredeydin?" demek zorunda kalmaz, kimsenin "niye sessizsin?" sorusuna açıklama yapmak zorunda da değil. Aşka, sevgiye, ilgiye olan ihtiyaç ise sadece erkekten karşılanmak zorunda değil. Dostluklar, hobiler, üretmek, kendini geliştirmek, hatta yalnızlıkla barış içinde yaşamak da bir kadını doyurabilir.
Ama... bu "yalnız kalmak zorunda olduğu için" değil, seçtiği için olmalı.
Bir kadının yalnız yaşaması güçsüzlük değil, özgürlüğün başka bir biçimidir. Yani mesele erkekli ya da erkeksiz bir hayat değil; nasıl bir hayat istediği. Yanında biri olacaksa, onun hayatına ağırlık değil, değer katmalı. Yoksa onsuz da gayet iyi gider bu kadın. Hem de çok iyi.
70 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur.. kimse kimsenin zorla boğazını sıkmıyor
Senin ailen olmayı versin sorun YOK :-)Buarada o parmağa yüzük takanlar "eş değiştirenler oluyorlar.. birbirleriyle haberleşmek için" , o yüzüğü o parmağa takmamanı öneririm bayan Antalyalı? Yurdışında bazı forumlarda şansa bakınırken bu konuda yazılar okumuştum ama beni ilgilendirmediği için fazla önemsememiştim , şu an dikkatimi çekti..
Kendisi düzgün olmayan bir kadın hep kendisi gibi erkekleri bulacaktır.
Düzgün erkekler yamuk kadınları sevmezler , seçmezler , bağlanmazlar.
PEki Düzgün erkek kim düzgün kadın kim? bunu eski insanlar büyükler vs zaten eskilerde açıklamışlar : kötü alışkanlıkları olmayan insanlar diye.. detaylara gerek yok, herkesin herşeyi bilmesinede gerek yok, sonra rol yapan pissliiklerle doluyor etraf. Herkes neyse o olmalı , kimse ROL yapmamalı.21 Yorumla- 11 ay
Söylediğin her kelimende haklısın
Edebilirsin ama bunun kararını vermek için çok gençsin. Acele etme biraz hayatı tadında yaşa, çalış, gör tanı, sonra ben bunu yapacağım de. Bende o yaşlarda büyük konuşuyordum bazen. Yani biraz hayatı akışına bırak
01 Yorumla- 11 ay
Ne tanıyacak yeni bir yüz istiyorum ne de hayatın tadını yaşayacak enerjiyi buluyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Bunu düşünmeni o kadar iyi anlıyorum ki! Hayat tamamen kişinin kendi mutluluğuyla alakalı tatlım. Hiç kimse hayatına birini almak zorunda değil. Kadın olsun erkek olsun, insan bir başkasıyla tamamlanmıyor zaten; kendini tamamlayan şey senin tutkuların, hayallerin, enerjin ve sevgilerin oluyor. Şahsen yalnızken de süper mutlu olabiliyorum. Hatta kendime mini hediyeler alıp minik mutluluklar yaşıyorum! Yani bir kadın elbette sadece kendiyle çok mutlu olabilir. Toplum kalıplarına bakıp canını sakın sıkma, senin hayatın senin kuralların! 💖
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
116
Cevap
100Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u 11 ayValla mis gibi de ediyor, Kadınların asla bir erkeğe ihtiyacı yok. Zaten erkekler ne sevmekten anlıyorlar ne de Aşktan, ufak tefek flört etmeye çabalıyorlar onda da her kadına aynı tavırlar, aynı sözler, aynı vaatler..
1124 Yorumla- 11 ay
Çooooookkkk haklisin
- 11 ay
😌⚘️
- 11 ay
Aynen katılıyorum. Zaten genel amaçları cinsellik oluyor
- 11 ay
Evet hayatın sadece cinsellikten ibaret olduğunu düşünüyorlar
- 11 ay
Cinsellik olmazsa terk bile ediyorlar. Bunlara güven olmaz zaten
- 11 ay
@ayse232323 amaçları, düşünceleri, hayalleri vs her şey cinsellik üzerine bazısının, çok doğru. Akıllının biri de gelmiş 'kadınlar da istiyor' yazmış. Kadınlar istemiyor denmedi ama cinselliği ilk sıraya koymuyoruz mesela..
- 11 ay
Ortalık sizin ortalığınız sanırım, bu cümleyi yazan biriyle zaten polemiğe girmem.
- 11 ay
Müslümanlar cinsellik yaşamıyor mu? Kadınlar bu sitedekilerden ibaret mi? Ayrıca kadınlara yasak erkeklere değil mi?
- 11 ay
Tamam sağol beni aydınlattığın için fjfk şimdi görüşümü salar mısın?
- 11 ay
@Sosyetic_SheqiiL Nokta atışı yorum ya tam olarak bu doğru kesinlikle.
- 11 ay
Sanane ya bekar kadının zinasından. Seni ne ilgilendirir bekaret sanamı soracaktı.😂
- 11 ay
@srenitty 😌🤌🌸
@PamukveZeytin 😅 sjdjdka boş ver şunu ya - 11 ay
Kadının a*ından sanane ya 😂 kadın istediğini yapar yani 😂 millet uzaya çıkıyo bu mallar ne konuşuyor halen
- 11 ay
@PamukveZeytin fjjf ona veren olmamış 😂
- 11 ay
Hahahhaha veren olmamış. Çok doğru bir yorum olmuş 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bir kadın, hayatına erkek almadan çok net bir şekilde devam edebilir, hem de dimdik, onurlu ve kendinden ödün vermeden. Çünkü bir kadının varlığı bir erkeğe bağlı değildir; onun gücü, zekâsı, emeği, kalbi zaten başlı başına bir hayattır. Elbette sevgi güzeldir, iki insanın birbirine yaslanması kıymetlidir ama bu bir zorunluluk değil, bir tercih olmalıdır. Bir kadın isterse kendi evini kurar, kendi yolunu çizer, kendi yemeğini pişirir, kendi başını okşar. Yalnız olmak eksiklik değil, kendini tamamlayabilme cesaretidir. Kimseye muhtaç olmadan yaşamak, bazen en büyük duruşu sergilemektir. Bir erkek yanında olursa ne güzel, ama olmazsa da kadın eksik kalmaz; aksine daha da tamam olur. Çünkü kendiyle yetinebilen bir kadın, zaten hayata hükmeden bir kadındır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayBir kadın hayatıda erkek olmadan devam edemez. Her ne kadar bir şeylerden usanmış bıkmış olsa da, tanışma heyecanını bir miktar kanında taşımaya devam eder. Bunu da genellikle heyecan duyduğu kişiye aktarmaya çalışır.
Özellikle burada mağdur olduğunu iddia eden, ben artık emekli oldum / sıramı gençlere verdim diyen, kimseyi tanımak istemiyorum diyen, kimseyle buluşmak istemiyorum diyen / gibi örneklemeleri yapan kadın üyeler de var. Ancak iletişimden de uzak duramıyorlar. Kadınların genelde gönlü başka dili başka söyler.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayEdebilir erkekler lükstür diye bir reels izlemiştim. Bir kadın madden ihtiyaçlarını karşılayabiliyor yeterli çevresi de varsa erkeğe hiç mi hiç ihtiyacı yok.
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
11 ayİlgi isteriz mutlu olmak isteriz arada kavga isteriz kdkdk
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ben devam ediyorum bakalım gittiği yere kadar djsj
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
11 ayEder de bir yere kadar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 11 ayedebilir evet
10 Yorumla
11 ayKadın isterse tek başına da çok mutlu olabilir, yeter ki ne istediğini bilsin ve kendiyle barışık olsun.👍🏻
Toplumda sanki kadının hayatı illa ki bir erkekle tamamlanacakmış gibi bir algı var ama bu çok saçma ve iğrenç bir durum...
Kadın bir bireydir, bir eşya değildir. Önemli olan kendi hayatını kendi isteğine göre yaşamasıdır. Seçme hakkımız var, ister birlikte yürür, ister kendi yolumuzu çizeriz.
Çünkü huzur, bir başkasının varlığıyla değil insanın kendi içindeki dengeyle başlar. Gerisi sadece eşliktir, zorunluluk değildir.
Kimse sırf yalnız kalmamak uğruna kendi hayatından ve özgürlüğünden vazgeçmemeli.🙏🏻
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayHerkes turu savunmuş kadının maddi imkanları varsa erkeğe ihtiyacı yok o zaman erkeğin de kadına ihtiyacı yok Parası olan erkek istediği şeyi Yine Elde eder zaten ve bu durumda eşittir şöyle bir şey kalıyor Kimse kimseyi sevgili olduğunda Nasılsa param var deyip çekmez, kimse sevgili de olmasın Parası olan takılsın. bu zengin erkekler için de geçerli zaten :) ama bu durumda olay çok farklı yerlere gider arkadaşlar.. erkek olmadan da yaşanabilir İyi de böyle bir şeyi neden gerek olsun yani bir kadın hayatı boyunca şanssız ilişkiler kötü şeyler yaşamıştır , artık Hayatına erkek almak istemiyordur, almaz ama böyle bir şey yoksa bu dengeye aynı şekilde devam edebilir :)
13 Yorumla- 11 ay
Sevgi hepimiz için bir ihtiyaçtır bir vitamindir ama bunu kadın erkek ilişkisinde yaşarsınız Kendi kendinize avutarak yaşadığınız diğer sevgiler bunun gibi olmaz ha mutlusunuzdur Ona bakarsanız evinde Her gün aynı şeyleri yapan size göre Bu nasıl hayat dediğiniz insanlar da mutlu o zaman onları da eleştirmeyeceğiz mutlu olan zaten mutlu yaşayıp ölüp gidiyor Farkına bile varmıyor
- 11 ay
Kesinlikle haklısınız
- 11 ay
Teşekkürler.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eksik olursun, gece yatağında erkeğinle uyumak var. Film dizi izlerken erkeğinin kucağında omzunda, göğsünde izlemek var. Sahile yürüyüşe tiyatroya gittiğinde elini tutacağın erkeğinle olmak var. Gezerken, fotoğraf çektirirken, piknik yapacağın zaman erkeğini ararsın. Bazen üzülürsün, dertlenirsin, içini dökmek istersin erkeğine söylersin. Candan, içten, yürekten, kalpten, derinden, damardan, kan ile ruh ile beden ile seveceğin ve teslim olacağın erkeğine her zaman yer aç. Kendinizi erkeklerin yerine yerleştirmeyin, kendiniz olun özünüze göre hareket edin her şey güzelleşir. Yaş 30 geçince kafan yerine gelir, 40 geçince aklın çalışmaya başlar, 50 geçince geriye bakarsın, 60 olunca tren gitmiştir, 70 olunca iş bitmiştir.
21 Yorumla- 11 ay
👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet, bir kadın hayatına bir erkek almadan da gayet güzel yaşar. Kadın olmak, tamamlanmak için bir erkeğe ihtiyaç duymak demek değildir. Kendi bütünlüğünü kurabilen kadın, dilerse paylaşır ama zorunda değildir. Hayatına erkek almamak yalnızlık değil, seçimdir. Seçim yapmak, gücün ta kendisidir. Kadın, bir erkeğe değil; sevgiye, saygıya ve huzura ihtiyaç duyar. Bunları içinde taşıyorsa, hayatına kimi alıp almayacağı tamamen ona bağlıdır. Kadınlık bir ihtiyaç değil, bir duruştur. Kadın, zaten hayatı boyunca birçok şeyi tek başına taşımaya alıştırılmıştır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayKöpeğin de erkeği var. Adamlık sıfat gerektirir. Sadece bir kadın değil adam da hayatında bir insan olmadan yoluna devam edebilir konu bu değil ki. Anne baba oluyor yaşamaya devam ediyorsun. İnsan hep ruh eşini arar yalnızlığı seviyorum derken bile. Burada cinsiyet değil önemli olan. Önemli olan ruh eşinle karşılaşmak biz olabileceğin insanla hayatının denk gelmesi. Aşk her ruh ve bedende doğuştan vardır. Tabii ki cinsiyet gözetmeksizin insanlar hayatına devam edebilir fakat biz olduğu insanla daha güzel devam eder..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
11 ayBunlar hep sosyal medya etkileri. Size bu tarz şeyleri empoze edenler gayet te erkekte erkek , kocam da kocam takılan tiplerdir. Kadın erkek dengesi olduğunda hayat daha güzel. Önemli olan doğru kişi olup, doğru kişi olanı bulabilmek. Bulamadın mı? 10 tane kötü deneyim mi yaşadın? 2 kere boşandın mı? Dünya da milyarlarca erkek var 8-10 kötü deneyim yaşamak bütün erkekleri kötülemeye yetmez. Kaldı ki bu kimya işidir. Arkadaşlarının çok sevmediği biri çok iyi bir eş olabilirken, arkadaşlarının bayıldığı insan iyi bir partner olamayabiliyor. Yaşamaya herkes hayatına birilerini almadan yaşayabilir. Ama doğanın yapısına aykırı bir durum bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayEvet, bir kadın hayatına erkek almadan çok rahat bir şekilde devam edebilir. Bu hem duygusal hem ekonomik hem de sosyal açıdan mümkündür. Kadının hayatını yalnız başına sürdürmesi bir eksiklik değil, bazen bir güç ve özgürlük göstergesidir. Kendi başına mutlu olmayı öğrenmek, kişisel gelişim için çok değerlidir.
Herkesin sevgiliye ya da eşe ihtiyacı olmayabilir; dostluklar, hobiler, aile bağları da duygusal tatmin sağlar.
Kendine zaman ayırmak, ne istediğini bilmek ve ruhsal olarak dengede kalmak mümkündür.10 Yorumla
11 ayAllah, erkekler için kadınsız bir cennet vadetseydi hiçbir erkek haketse bile o cennette mutlu olamazdı.
Bir kadına bedel ödemeden ulaşabileceği sonsuz maddi zenginliklerle örülü bir dünya gösterin. Kadınlar oraya giderken yanlarına bir tek erkek sineği almayacaklar. O dünyada tek başına erkeksiz ve sekssiz yaşar.
Erkekler sekse hastadır. Kadınlar ise maddi konfora aşıktır. Erkekler, cinsel yönde kadınlara muhtaç, kadınlar ise maddi anlamda erkeklere muhtaçtır. Aslında iki tarafın da birbirine olan sevgisi işin özünde koşullu ve materyalist...
10 YorumlaErkeğin kadının sevgisine kadının da erkeğin sevgisine ihtiyacı vardır bu hayat tek başına yalnız ve bekar çekilmez. Burada erkeklere sallayan ve erkeklerin kendisine muhtaç olduğunu düşünen feminist tiplere bakma sen hepsi aslında içten içe hayal ettikleri gibi yakışıklı, karizmatik ve kendisine değer verecek erkeğe sahip olamadıkları için deliriyorlar. Zaten karşı cinsten umduğunu bulamamış kadın erkek farketmez hep karşı cinsi suçlar, sürekli doğru insanı arar ama kendisi doğru insan olmaya çalışmaz, ben acaba doğru muyum demez. İlla evlen demiyorum ama benim erkeğe ihtiyacım yok deyip evlenmezsen belirli yaştan sonra pişman olursun çevrende artık kimse kalmayınca de kedi köpek besleyip kafayı çizerek burada erkeklere sallarsın iyi düşün.
10 Yorumla
11 ayEder ama bir zaman sonra hayat yalnızken zorlaşır insanın ilgiye sevgiye ihtiyacı olur. Özellikle yaş ilerleyince bu çok daha iyi fark edilir. Yalnızlık hiçkimse için sanıldığı kadar kolay değil zaten yalnızlık kaderinizde varsa siz yalnızlığı seçmezsiniz yalnızlık sizi seçer.
30 Yorumla
11 ayNeden olmasın? Kadın kadınn kadın dıyerek boğaz köprüsünden havalimanına kadar motorla bir göz kırpmaya götüren erkekler. Aynısını yapacak uçucu zekadan bir kasın olduğunu sanmıyorum bknz.
https://www.youtube.com/embed/5wNFNm-42s820 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayŞu yorumları yazanlar sabahın görün de size oral yapılarak uyandırıldınız mı ki erkeğe gerek yok diyorsunuz kaçınız gerçek erkek ilgisini gördü ki de erkekleri tanıyoruz diyorsunuz. Bindiğiniz arabayı yapan erkek sevdiği kadınla gezerek görerek seks yapmayı hayal edip yarattı o bütün makinayı çarkaları. Siz kimsiniz de bir şey bildiğinizi sanıyorsunuz. Günümüz de erkeklerin erkek olamayışının asıl sebebi kadınların yanlızca cinsel bir obje olması. Erkeğiyle bir bütün gibi davranan bir kadının mutlu olmama şansı yok. O adam üstüne kezzap döker gene mutlu eder o kadını. Siz kadın olmadığınız için erkek yok ortada.
11 Yorumla- 11 ay
👏🏻👏🏻👏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olabilir. Duygusal yönden kafa tapına uygun bir erkek ya da kuz arkadaşınla ayrı eve de çıkıp hayatı birlikte paylaşabilirsin.
Ama bu paylaşım bir süre sonra sana yetmeyecektir. Ruhsal uyumla beraber tensel uyumun da birlikte olduğu arzularına beklentilerine uygun bir karşı cinsle cinsel yönden de tatmin edici bir birliktelik arayacaksın. işte burada erkek yani karşı cins olmazsa olmaz diyorum ben. Keyifli bir ömür diliyorum sana arkadaşım. 😎10 Yorumla
11 ayOlabilir tabii ki de. Benim de hedefim elime mesleğimi alıp 1+1 evimde tek başıma kahvemi yudumlamak. Daha önceki ilişkilerimde aldatıldım yüz üstü bırakıldım erkeklere karşı güvenim hiç ama hiç kalmadı. İleride hayatımı da erkek bulundurmadan devam ettirmek istiyorum.
12 Yorumla- 11 ay
Ayyy inşallah hersey gönlünce olur hayallerin cokk güzel😊
- 11 ay
Teşekkür ederimm 🌺❤️
Gizli Üye(25-29)11 ayEvet, bir kadın hayatına erkek almadan devam edebilir. Kendi ayakları üzerinde durabilir, kariyer yapabilir, mutlu ve huzurlu bir hayat kurabilir. İlişki kurmak bir tercih meselesidir, bir zorunluluk değil. Kadın tek başına da tamdır.
10 YorumlaSen buradaki feminist tiplere bakma çoğu da zaten 30 yaş üstü evde kalmış bekar tipler kendileri aradıkları erkeğe sahip olamadıkları için senin de aklını çelmeye çalışıyorlar çünkü böyleleri asla mutlu kadın görmek istemez. Erkeksiz asla yaşayamazsın demiyorum ama bir zaman sonra insanın ilgi ve sevgiye muhakkak ihtiyacı oluyor. Ona göre kararını ver.
12 Yorumla- 11 ay
Haklısınız teşekkürler
11 ayÖyle yaratıldık belki erkek kadın olmadan nereye kadar yaşar
20 Yorumla
11 ayEvet.
BBir tanıdığım influencer var kadın. Bu böyle hep tek tabanca geziyorum 28 yaşında buldu bi r erkek kendisine göre. Şimdi Nisan elbisesi, gelinlik falan bakıyor. Maldivlerde evlenme teklifi aldı.
Bu işler hiç belli ollmuuor. Hayatı boyunca tek tabanca geziyosun. Şimdi o adam my bond girl mu bond girl diye fotolarına yorum yazıyor.
00 Yorumla
11 ay25'ine kadar devam edebilir, 35'ine kadar idare edebilir ama sonrası vahim. 23-24 belki 25 yaş civarlarınızda evlenmek isteyeceğiniz, hipergaminizi tatmin eden değerli bir erkek ile beraber olur ve evlenin. Hayatınızı böyle daha mutlu geçireceksiniz. Neofeminizm algılarına gelmeyin.
01 Yorumla- 11 ay
22-26 yaş civarında cinsel pazar değerinizin en yüksek olduğu, en fazla ilgi aldığınız bu dönemde her beğendiğiniz erkek ile beraber olmayın. Bu pazar değerinizi en iyi erkeği elde etmek ve elde tutmak için kullanın ki çünkü bir daha en iyi erkeği elde tutma şansınız asla olmayacak. Zaman kadından yana değil, erkekten yanadır.
Bu kadınlardan;
Sebepsiz yere alamayan= hayatı zindanda yaşar çabuk çöker.
Birine aşık olup terkedildiyse ve başkasını hayatına almıyorsa = verem-kanser olur.
Kendini ailesinden bakıma muhtaç biri için feda ettiği için almadiysa= çok yaşar ama çok çeker.
Boşanıyor veya kocası ölüp çocukları için almadiysa = hem çok yaşar , hem huzurlu olur
Sevgili Hanımlar! Siz siz olun, adamsız kalmayın, hürmetler..
00 Yorumlaeder ama eh işte. Bir erkek te edemez bence. İki tarafta ederse bu anca katı bir şekilde istemsizce boyun eğmemek adina olursa olur. Kimse gazel okumasın. Ya çok kibirlidir o kişi ya da kendini velinimet sanıyordur bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Erkek kadının, kadın erkeğin hayatını tamamlar
Hee gel gelelim benim hatatım da kadın yok112 Yorumla- 11 ay
Hayatta daha önemli daha güzel şeyler olduğunu düşünmekteyim ve nasibi beklemek en hayırlısı
- 11 ay
Valla ben çabalamaktan yoruldum demekki nasibim ben calisirken yan gelip yatmış simdi yatma sirasi bende
- 11 ay
Amaan gelmesin yaşım daha kaç
- 11 ay
Umarım gönlüne göre birini bulursun abi
- 11 ay
Allah bana güç kuvvet versin sen öyle dua et bana
- 11 ay
Aminnn Allah razı olsun
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Ruh ve beden sağlığı için zaten böylesi daha makul. Biraz sevileceğiz diye kimsenin travmalarını, baskılarını, narsistliğini çekmek zorunda değiliz.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBen 2023 yılında evlilik teklifi aldığım 5 senelik ilişkimi bitirdim ondan sonrada kimseyle ilişkiye başlamadım kafamda rahat mutluyum da arada bir birileri ile çıkıp kahve içip yemek yiyip geliyorum ama yine sevgili olmuyorum on numara beş yıldız dertsiz tasasız hayat valla yaşımda 28 kimseyi çekemem daha bu saatten sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayOlur neden olmasın tanıdığım bekar hayatında biri olmayan 30 kadınlar mis gibi yaşıyor geziyor tozuyor, bi kadın yalnız kalmaz yalnızlığı tercih eder
12 Yorumla
Cevap sahibi11 ay30 kadınlar ne ya 30+ kadınlar olacaktı sbfjgjgk
- 11 ay
Evet kesinlikle katılıyorum yalnız kalmak bir şerefsizin eline düşmekten daha hayırlı
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. niye etmesin ayol erkek milletinin etrafında dönmüyor hayat
21 Yorumla- 11 ay
Kesinlikle çiçeğim
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hayat şartları çok zor ve kadın narin bir canlı olduğu için tek başına bununla mücadele edemez..
Yanına bir destekçi olması gerekir..
Bu nedenle de bir yoldaş olması gerekir.
10 YorumlaTercih meselesi istemeyen gayette güzel devam ediyor öyle yaşıyor kadınların illllaaa bir erkeğe ihtiyacı yok zaten ama erkeklerin var erkekler kadınsız yaşayamaz en azından çoğu.
13 Yorumla
11 ayOlamaz diyenler kadınsız yapamayan erkolardır
30 Yorumla
11 ayDevam edebilir niye etmesin herkes kendi Hayatını özgürce yasabilir hiç bir erkeğe bağlı kalmadan
10 Yorumla
11 ayEdebilir ama daha zor bir hayatı seçmiş olur. İnsan medeni bir varlıktır ve medeniyet de birlikte hareket etmeyi gerektirir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEder niye edemesin. Dünyanın sonumu. Ben yıllardır yalnızım bişe olmuyor yani. İnsanız bazen bir ses Bir nefes istiyoruz. Ama olmayınca da yapacak bişe yok. Sırf bunun için saçma sapan insanlarıda hayatıma alacak değilim.
11 Yorumla- 11 ay
Gerçekten kcydndsn
11 ayDevam edebilir tabii ki, ama yalnızlığıyla mutsuz olacaksa, duygusal boşluğa düşecekse sıkıntı yaşar
10 Yorumla
11 ayErkeğe ihtiyacımız yok yeni bir erkeğin dünyaya gelebilmesi için onun/onların bize ihtiyaçları vardır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayDoğarken yalnız doğmuşuz büyümüş insan tanımışız bakmışız olmamış yine yalnız ölmeyi tercih etmişiz ne var bunda
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 11 ayOlur neden olmasın. Bir kadının hayatında erkek olması şart değil. Ancak doğru insanın varlığı insana güç veriyor o da bir gerçek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
11 ayBu soru bile kadınların erkekler ile ayrılmaz bir bütün olduğunun kanıtıdır. Erkeksiz kadına hayat olmadığı gibi aynı şekilde kadınsız erkeğe de hayat olmaz. Kadın erkek birlikte hayat buluyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yalnızlıktan keyif aliyorsa , özgürlüğüne düskünse olmamasini daha çok isteyebilir. Akli başında kadın ilişki yapmak için yapmaz zaten
10 YorumlaTabiki almadanda yaşaya bilir illa bir erkek olcak diye bişey yok kadın zaten kendi başının çaresine baka bilen bi varlık
152 Yorumla- 11 ay
Anlattigim durumda zaten amaci gizlemek degil istenen. Direkt gidip kadinin yanina hoslaniyorum demek biraz ilginc gibi sanki. mesela bana bi kadin boule yapsa ben erkek olaraktan bile biraz ilginc karsilarim. Ama ne biliyim bi bahaneyle gidip konumsa baslatmak daha uygun geliyor gozume. Sence
- 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
@Günesinkadini adammi topladin. Benimi dovdurceksin
- 11 ay
@başak6419 istersen çocugun ağzının payını ver yoksa avukatın olarak ben vericem 😅
- 11 ay
- 11 ay
@Günesinkadini ya boş ver esra erolla evlilik programı gibi oldu buralar adım atamıyoruz😂
- 11 ay
@başak6419 haklısın askım sen kendini bildikten sonra bunlar hırlamaya devam etsin 😅❤
- 11 ay
Arkadası değilim kardeşiyim dedim yazılanları doğru oku
- 11 ay
Kuzum engelle yorum yapmasın rica ediyorum senden ❤ yoksa ben buna rahatlık vermiycem Kürtlük ve zazalık damarım aynı tuttu 😅
- 11 ay
İki şey söyle
- 11 ay
@Günesinkadini engelliyorum lütfen sende engel at
- 11 ay
Engelledim askim
- 11 ay
@Günesinkadini ay bune be
- 11 ay
@başak6419 askım bir şey derdim de yorumum siliniyo mgkgkgk
- 11 ay
@Günesinkadini boş ver😂😂
- 11 ay
@Günesinkadini Fenomen olacaksın yakında, polemiğe girmemen gerekiyor.
@basak6419 Polemikten uzak durun lütfen, o üyenin yorumunu aldım bende. :)
Birinin Fenomen olmaya çalışıyor diğerinin moderatör, dikkat edin. Olan size olur normal üyeye hiçbir şey olmaz. 🌸🙏 - 11 ay
Diğeriniz*
- 11 ay
Şu fenomenliği bir alsam
- 11 ay
Evet okudum yorumlarınızı. Bu tarz olaylarda 2 tarafa da işlem yapmak zorundayız. Yorumlar kalkmiş zaten.
Ayrıca edeceğiniz tek bir küfür birçok şeyi berbat ediyor. Modlar küfür ederse modluk gidiyor. - 11 ay
Başak sen sakin ol kuzum jdjdj
Ben mod değilim ederim 😅😅 - 11 ay
@Günesinkadini Sen de sakin ol, Fenomen ve moderatörlerin örnek olması gerekiyor.
Sen polemiğe ne kadar girersen etiketi alman o kadar uzar.
- 11 ay
Haklısın fenomen güneş jahaha çok iyi lâ 😅😅
- 11 ay
@Günesinkadini Bu tarz durumlar başımıza çok geliyor. Bak benim sorumda kimseyi rahatsız edebilen yok. Ben baştan kestim bu durumu. :)
Bu tarz sataşma olursa yorumu silip direkt üyeyi engelleyin. Emekleriniz boşa gitmesin. Haydi iyi geceler. - 11 ay
Haklısın pro hayırlı cumalar
11 ayeder, var böyle tanıdıklarım, ille de değil yani, onsuz da olur yani, ölümlü canlılara bunu sormak da ne biliyim be!
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı.
11 ayhayır şunu anlamıyorum ne erkeğin kadına ne de kadının erkeğe ihtiyacı yok bence sadece herkes herşeyi büyüttüğü için ihtiyaç varmış gibi geliyor
01 Yorumla- 11 ay
Evet evet kesinlikle
Aslında maddi anlamda kendine yeter sağlığı yerindeyse ama yalnızlıkta zor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
11 ayben devam ediyorum işte 26 yıldır hayatımda hiç erkek olmadı 🙂
10 Yorumla
11 ayEder niye etmesin ama hayatın dengesi vardır. Her iki cinste birbirine muhtaçtır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
11 ayolabilir. evlilik kurumu bitti artik zaten. herkes yalniz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEder daha bile iyi eder hem de, canı isteyince işini görecek birini bulur sonra sen sağ ben selamet, ya da bir kadınla yapabilir kadın için engel yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. olur. istersen almazsın erkek hayatına. niye takıldın buna anlamadım. senın kararın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayEdebilir her anlamda edebilir fakat yalnızlık duygusu ağır bastığında bir hayat arkadaşı arar. İnsan bazen sohbet edebilmek için bile birinin varlığını istiyor yalnızlık çok kötü bir şey..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
11 ayEder tabi neden etmesin. İlişki bazı insanlara yaramaz. Bir çok insan yalnızlığı sever.
10 Yorumla
11 ayOlabilir bence. Ama ileriki yaşlarda eş olmadan zor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayNe demek edebilir mi? Ne saçma soru bu, kadın özürlü mu ya da erkeğe muhtaç mı ki edemesin. 10 yıldır hayatında erkek yok hayatım keyfim yerinde ve eksik yok. Bundan sonra da olması gerekmiyor. Erkekler kadınsız yapamaz, kadınlar değil
16 Yorumla- 11 ay
Haklisin ablacığım ayakta alkisliyorum senin gibiler hep var olsun 😊
Cevap sahibi11 ayAyrıca bu işin namus boyutu da var artık millet sekuler olduğu için bunu sorun etmese de, benim inancım gereği bu bana uymaz, hiçbir erkekle işim yok evlilik düşüncem zaten yok, e bu durumda erkeğe gerek yok, ölene kadar böyle rahatım. Şunu yorum yapan embesil erkekler anlasın ki ERKEKLER KADINSIZ YAPAMAZ, KADINLAR DEĞİL
- 11 ay
Evet evet aynen oyle yorum yapanlar bir acayipler gerçekten neymiş biz onlara muhtaçmışız
Cevap sahibi11 aySktr yaz onlara geç. Ben hepsine yazacağım da deşifre olurum gizlilik açılır sen yazabilirsin
- 11 ay
🫡Bu benim vazifem çiçeğim
Cevap sahibi11 ay😘👋
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kimsenin kimseye ihtiyacı yok yemek su oksijen olsa her canlı hayatta kalır
10 Yorumla- Devamını Gör (156)
Devamını Gör(201)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem