Artık kendime yetmek istiyorum hayatıma bir erkek almak istemiyorum nasıl yapacagım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar erkeksiz de kendine yetebilir. Kadınlar, erkeklerle aynı şekilde iş, eğitim, sosyal yaşam ve diğer alanlarda başarılı olabilirler. Kadınlar, erkeklerle aynı şekilde fiziksel ve zihinsel güce sahiptirler. Kadınlar, erkeklerle aynı şekilde bağımsız ve karar verici olabilirler. Kadınlar, erkeksiz de kendine yetebilir. Bunun bazı nedenleri şunlardır: Kadınların eğitim ve istihdam fırsatları artmıştır. Kadınlar, erkeklerle aynı şekilde eğitim ve istihdam fırsatlarına erişebilirler. Bu, kadınların ekonomik olarak bağımsız olmalarını ve kendi hayatlarını yönetmelerini sağlar. Kadınların sosyal ve siyasi hakları artmıştır. Kadınlar, erkeklerle aynı şekilde sosyal ve siyasi haklara sahiptirler. Bu, kadınların toplumda daha aktif bir rol oynamalarını ve kendi haklarını savunmalarını sağlar. Kadınların dayanışması artmıştır. Kadınlar, birbirlerine destek ve dayanışma sunarlar. Bu, kadınların zorluklarla başa çıkmalarına ve kendi ayakları üzerinde durmaya devam etmelerine yardımcı olur. Elbette, kadınların erkeksiz de kendine yetmesi kolay değildir. Kadınlar, erkeklerle aynı şekilde zorluklarla karşılaşabilirler. Ancak, kadınlar, bu zorlukların üstesinden gelmek için gereken güce ve yeteneğe sahiptirler. İşte kadınların erkeksiz de kendine yetmeleri için yapabilecekleri bazı şeyler: Eğitim ve istihdam fırsatlarından yararlanın. Eğitim, kadınlara ekonomik bağımsızlık ve sosyal statü kazandırır. İstihdam, kadınlara para kazanma ve kariyer geliştirme imkanı sunar.
Sosyal ve siyasi haklarınızı bilin ve savunun. Sosyal ve siyasi haklar, kadınların toplumda daha aktif bir rol oynamalarını sağlar. Kadın dayanışmasından faydalanın. Kadınlar, birbirlerine destek ve dayanışma sunarak zorluklarla başa çıkabilirler. Bu ipuçlarını takip ederek, kadınlar, erkeksiz de kendine yetebilirler.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadin kendine maddi olarak belki cinsel olarak bile yetebilir. Parani kazanirsin, cinsel olarakta erkege o kadar da muhtac bir varlik degiliz. Kimi kadin icin cinselligin var olmasi bile bir anlam ifade etmiyor. Eger inancina ters gelmiyorsa bu olayi bir kadin olarak cok kolay erkek bulup halledersin.
Ya zaten kadinlarin hayatinda cinsel olarak bir erkek olsa bile cogunlukla turk kadinlari zaten kendi kendini tatmin ediyor ve buna mecbur kaliyor. Evli olsa, hayatinda erkek olsa bile kendi kendine tatmin etmeye calisan cok kadin var bu ulkede. O yuzden para ve cinsellik icin erkek, kadin icin cokta gerekli seyler degil. Bunlar yuzunden erkege gerek yok ama gelelim asıl konuya.
Kadin dogasi geregi sevilmek, şımartılmak, ilgi gormek isteyen bir varlik. Cicek gibi bakacaksin ki açsın, yaprakları coşsun tabiri caizse. Kadinin genelde duygusal bir boslugu oluyor. Bir kadinin erkege en ihtiyac duydugu alan bu alan bence. Sevilmek, anlasilmak, ilgi görmek vs vs.
Bizim ulkenin erkekleri de cogunlukla bunu veren erkekler de degil açıkçası. Evli çiftlere, sevgililere bakiyorum, erkegin bircok ihtiyaci karsilanirken (cinsellik, yemek, temizlik, destek olmak vs gibi) kadinin bu ihtiyaci goz ardi ediliyor genelde ve gereksiz de bulunuyor turk erkekleri tarafından.
Bizim millet her seyi kadin yapsin ister. Kadin ilgilensin, kadin sevsin, kadin yuva kursun, kadin ihtiyaclarimi gidersin... Kadin olarak ihtiyacini dile getirdiginde de dır dır yapiyor olursun, bu sekilde ve baska sekillerde baskilaniyor kadinin ihtiyaci.
Yani benim duygusal anlamda en tatmin oldugum ve doydugum iliski avrupali bir erkekleydi. Eski turk sevgililerimde bunun eksikligi fazlasiyla vardı. Bir de bizim toplumda erkek cinsinin ilgiye ihtiyaci yok. Erkek olduklari icin bile pohpohlanmalari yeterli. Ve kucuklukten beri bu sekilde yetisiyorlar ama kiz cocuklari oyle degil. Bizde bir ilgi, sevgi, sevilme boslugu var aileden kaynaklanan. Bu kimimizde aileden kaynaklaniyor ama kadinin dogasi geregi de buna ihtiyaci var. Bu duygularla besleniyor daha cok.
Turk erkekleri de bu duyguyu kadina verme olmadigi icin yine erkege ihtiyacin kalmiyor aslinda baktigimiz zaman. Yine bu ulkede bir iliskiye baslasan %80 bu ihtiyaçların karsilanmadan ortada kalacaksin zaten.
Cinsellik istesen ve senin icin onemli olsa bile bu ulke bu konuda mezar bildiğin. Turk erkekleri cinselligi cok iyi yaptigini sanar ama zerre iyi degildir, bunu kabul de ettiremezsin, kabul ettiremeyince cozumde bulamazsin. Kisacasi senin basin agrir.
Olayin genel durumu bu sekilde. Bu ulkede erkege ihtiyacin yok. Duygusal anlamda da, parasal olarakta, cinsel olarakta. Hangisi icin bu ulkede erkege gidersen git bu ihtiyaclarinin cogu karsilanmayacak zaten. O yuzden de gerek yok.
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorumlamış ve gözlemlemişsin bravo
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu erkekler ölsün de... Yanlızca 1-2 ay dayanır kadın cinsi. Sonra tüm ırk ölür açlıktan susuzluktan ve hastalıklardan vs. Toplumu ayakta tutan besleyen doyuran bakan erkekler siz kimsiniz de kime gereksiz diyorsunuz 😎 Elinizde ki telefonların tamirini ben yapıyom ben. Su arıtma sistemlerinin kurulumunu ben yapıyorum. Önüme 1200 derecelik ateşi alıp ben sizin deli olduğunuz altın bileklik kolyeleri üretip şekil veriyor kalem rodajlarını yaldızlarını , tamirini temizliğini yapıyorum. Pardon da Kimin bokuydunuz da kime gereksiz diyorsunuz Erkeklere 🤨 Baban da bir erkek unutma. Çocuken yediğin lokmaların %80 baban tarafından kazanılıp sana sunuldu. Anan tarafından değil!
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
Önce kendi benliğinize, sonra kendi yaşantınıza, sonra potansiyelinize, sonra yeteneklerinize, sonra becerilerinize, sonra ihtiyaçlarınıza, sonra amaçlarınıza, sonra hedeflerinize, sonra da hayallerinize odaklanın. Umarım her birini başarıyla adımlarsınız. Ancak psikososyal varlıklarız. Kendimizi tamamlamak adına Psikolojik olarak bir aileye ve o ailenin parçası olacak bir birey ile bağ kurma ihtiyacımız var. Bir eksiklik, bir tamamlanamamışlık (ne zor bir kelime oldu değil mi :D ) hissetme olasığınız çok yüksek.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yıl
Elbette, kadınlar da erkeksiz olarak mutlu ve tatmin edici bir yaşam sürdürebilirler. Kendinize yetmek istemeniz oldukça doğal bir istektir. Bu süreci yönetirken dikkate almanız gereken bazı noktalar şunlar olabilir:
1. **Kendinizi Tanımak:** Kendinizi iyi anlamak ve ne istediğinizi belirlemek önemlidir. Kendi değerleriniz, hedefleriniz ve ilgi alanlarınızı net bir şekilde tanımak size kişisel tatmin sağlayabilir.
2. **Bağımsızlığı Kucaklamak:** Kendi başınıza olmak ve bağımsız bir şekilde yaşamak sizi daha güçlü kılabilir. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmak ve kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmak önemlidir.
3. **Sosyal Çevre ve Destek:** Aileniz, arkadaşlarınız ve toplumsal destek çevrenizde önemlidir. Sosyal bağlantılarınızı sürdürmek ve destek almak hayatınızı daha tatmin edici hale getirebilir.
4. **Kendine Bakım:** Fiziksel ve zihinsel sağlığınıza özen göstermek önemlidir. Kendinizi iyi hissetmek için sağlıklı alışkanlıklar edinmek ve hobilerle ilgilenmek size mutluluk sağlayabilir.
5. **Hedefler ve Tutkular:** Kendinize odaklanarak, kariyer, eğitim veya kişisel projeler gibi hedeflerinizi gerçekleştirmek için zaman ayırabilirsiniz.
6. **Açık İletişim:** Eğer bu kararınızı çevrenizle paylaşmak isterseniz, açık ve samimi iletişim önemlidir. Ancak bu karar kişisel bir tercihtir ve başkalarının görüşlerine göre şekillenmemelidir.
7. **Zamanı Kendinize Ayırmak:** İlişkisiz bir yaşamı deneyimlemek ve kendi içsel yolculuğunuza odaklanmak için zaman ayırmak önemlidir.
Unutmayın ki herkesin hayat tarzı farklıdır. Kendinize en uygun olanı bulmak ve mutluluğunuzu sağlamak en önemlisidir.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu "kendine yetebilmek" konusu çok yanlış anlaşılıyor bence. Maddi ve manevi anlamda kendine yetebilirsin fakat insan olarak bizler toplum içinde yaşayan, sosyal varlıklarız. Kadın ve erkek + ve - kutup gibi bir arada olmalı. Böyle bir trend çıktı, insanları yalnızlığa sürüklüyor ve çok yanlış buluyorum. Erkek arkadaşın, partnerin yanında olmadığı zaman da kendi başına kendi başının çaresine bakabilirsin fakat bazı durumlarda tabiki ihtiyaç duyduğunda yanında biri olmalı. Neden o zaman 2 farklı cinsiyet olarak hayattayız ki? Madem öyle tek cinsiyet olur herkes dağda bayırda tek başına yaşardı. İnsan öyle bir varlık değil.
27 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bir yorum Tam benzer şeyleri söyleyecektim. Bu kendi kendine yetebilme konusu yanlış anlaşılıyor , diye... Ayrıca sizin yorumunuza ek olarak k (kendi kısmımdan bakarsam) kadın olarak başka kadınlarla kardeşlik ve birlik duygusu içinde bir şeyler yapmak , erkeklerden de yardım almak , birileriyle kol kola yürümek , her şeyi ben Hallederim kafasında olmayıp , yardım istemek beni çok rahatlatıyor ve insan olmanın doğası heleki kadın olmanın doğasında birliktelik var
- +1 yıl
Ayrıca dediğiniz gibi artı ve eksi kutbu gibidir kadın ve erkek.. Ve bir kadının kadınlığı yanında erkek oldupu zaman aslında açığa çıkar. Aynı şekilde Bir erkeğin de erkekliği...(bu benim uydurduğumm bir şey değil dişil , enerji ve kişilik dengeleriyle alakalı bir durum) Dolayısıyla ben erkeksiz de olurum diyen kadın yavaş yavaş erkekleşmeye başlayan kadınıdır (her şey de rekabet odaklı olan , eril enerjisi yüksek , tüm sorumluluğu üstüne alan, gerginlik çıkaran, sürekli karşı cinsle kavgalı çünkü kendiyle kavgalı bir kadın olup çıkar)
- +1 yıl
😂😂😂😂işte tam bahsettiğim durum. Kadın olmanın en temel mayası "alıcı”olmaktır.. Anatomik yapımızda fizyolojik yapımızda duygusal yapımızda buna uygun yaratılmıştır. Yani Cinsel anlamda da , bedensel anlamda da , tatmin anlamında da , duygusal ilgi anlamında vs vs de kadın alıcıdır. Erkeğini alır hem bedenine hem ruhuna. Bedeninn yapısı bile buna uygun dizayn edilmiştir.(anatomide ihtisas yapan biri olarak bilgim dahilinde söylüyorum) Ve ben erkeksiz de yetebilirim diyen bir kadın aslında en başta erkeği değil kendini reddediyordur. Kadın olmayı reddediyordur. Çünkü bir erkekle olmak demek , onu cinsel anlamda da ruhen de duygusal anlamda da kabul edebilmek, hoş görebilmek, sevgiyle kucaklayabilmek, erkeğin ilgisini sevgisini alabilmek , erkekten destek alabilmek, yardım alabilmek, öneri alabilmek vs vs demek Yani her manada erkeğin veridklerini kabul etmek alıcı olmak demektir. Erkeği kabul etmeyen kadın , alıcı olmayı yani kadın olmayı kabul etmiyor demektir.
- +1 yıl
@elif_özgür Allah'ım 😳 Yahu insanlar şunun bilincine bi parça varabilse. Yok kadın olucam kendime yeticek tutturdular bi yol. Kavanozu açamayınca geliyo ama tıpış tıpış şunu bi açar mısın? E aç kardeşim o zaman? Kendine yatıyosun ya, buyur aç deyip arkanı dönüp gidiyosun sonra 😂 Hayır kadının da erkekten üstün olduğu yapabildiği bir sürü şey var. Onun da pratik zekası, işlevi ayrı ama şunu insanlara bi anlatamadık. Sen harika bi bilice sahipsin bu anlamda harbiden takdir ettim 👌
- +1 yıl
Teşekkür ederimm.. Kadın ya da erkek doğamız yaratılışımız neyse onu kabul edip ona göre yaşamaya çalışıyorum. Mutluluk insanın özünde :)))
- 1 yıl
@elif_özgür Katılmıyorum erkeklerle iyi anlaşamıyorum. Erkeklere derdimi anlatacağıma kadınlara anlatırım. Gergin ginlik niye olsun her kadın aynı değil bu arada. Biz erkeklere muhtaç değiliz. Kadınlara şiddet uygulayan, öldürenler erkekler. Bunları unutuyorsunuz. Erkeklere mecbur değiliz. Bir halt değil onlar. Nefret ediyorum onlardan.
+1 yılMaddi olarak belki ama mental olarak imkansız , bakma orada burada şurda palavra attıklarına bazı kadınların. Çünkü kadınlar exterior yapıya sahip değiller. Erkek içindeki huzuru aramak için dağlarada çıkar okyanuslarada dalar ama kadınlar interior yapıda oldukları için mental olarak tek yapamazlar. Erkekte belli bir süreden sonra zorlanır ama yapısı gereği efektif aktivitelerde bulunup bunu bastırabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Şurda yorumlarda edebiyat kasan kadınların çoğu halen anne babası ile yaşıyor hayata adım atmaya cesarerleri yok, bu işler feminist mavallar ezberleyip yazmakla olmuyor. Geçen işinde yüksek kademeye çıkmış bir banka yöneticisi yaşı 45 civarı bir kadınla konuştum konu finansla alakalıydı tabi sonra vakit varken konu konuyu açtı kadınlarda gözlemlediğim şeylerin kadının anlattıklarından sonra doğruluğundan tekrar emin oldum. Sevdiğin bir erkekle huzurlu bir hayat gibisi yok dedi iş karıyer kadın gücü vs hepsi boşmuş dedi ki baya yükselmiş tecrübeli birisi yani bakıyorumda burada daha ana bana yanındalar yaşları 18-35 halen maval okuyorlar.
- 1 yıl
Saçmalamışsın. Hiçbiriniz bir halt değilsiniz. Hiç öyle atıp tutma.
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Allah erkeği kadına kadını da erkeğe tamamlayıcı olarak yaratmış. İsyan etmişsin belki geçmişinden bıkmışsındır her konuda haklısın. Sosyal medya 2013 de popüler olmasından sonra hicbişey eskisi gibi olmadı. Güven azaldı aldatmalar çoğaldı ciddi erkekte bulamaman normal gözler artık 1 kişi görmüyor gördüğü ne varsa saldırıyor. Umarım hakkında hayırlısı olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kimse yalnız kalamaz, yaradılışımıza aykırı.. Fiziki ve fikir olarak kalabiliriz. Ama doğamıza ters. Fikirsel olarak o an İsyan edebiliriz. Dışarıya güçlü görünmek için rol yaparız. Ama özümüzde hepimiz birbirimize ihtiyaç Duyarız.. Aldığımız yaralardan dolayı Dile getiremeyiz - getirmek istemeyiz
00 YorumlaBu konuyu çok yönlü düşünün derim. Kötü erkekler ve kadınlar var. Ama iyileri de var. Elbette kendinize yetebilirsiniz. Ama neden buna kendimizi zorlayalım. Hayatlarımızı zorlaştıran insanlardan uzak olsak yeter. Sadece karşınızdakini sabır isteyen konularda sınayın ve kendinizi de sınayın. Yapabildiklerinizi görünce bir şeylerinde olabileceğini görürsünüz. En azından ben böyle düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılKendine yetme kaygısı! Bir başkasına muhtaç olmak mı ilişkilere bu kafada bakmak ne kadar sağlıklı ince onu sorgulaman gerekiyor. Hiç bir kadın ya da erkek karşı cinsinden birine muhtaç değildir kendi kendine yetme diye düşünmek yerine duygularını biraz daha abartmadan mı yaşasan acaba hayal kırıklığına uğrayan herkes bi anda değişim yaşamak istiyor ama maalesef kriptonite maruz kalıp bir anda süper güçlere ulaşma şansın yok.
Kendini çözüp, zamanla kavuşacaksın.
00 Yorumla
+1 yılKimse birbirine muhtaç değildir ve tek başına yetebilir. Ama ilişkilerimizi bir ihtiyaç üzerine değilde sevgi saygı tutku üzerine kurarsak daha mutlu oluruz. Yani demek istediğim hayatımıza birini alma sebebimiz kendimize yetemememiz olmamalı. Kendi kendimize yettiğimiz bir hayata birini dahil edip onun hayatıyla birleştirmek olmalı.
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendine yetebilir ama hayat boyu yalnız kalmaksa konu bu sadece eziyet başka birsey degil
Bazı donemler yalnız kalmak iyi gelir belki gelismene yardımcı olur hatta kendini kesfedersin falan filan
20 Yorumla
+1 yıl30 yaşından sonra görürüm seni, sen ne dersen de erkek kadına, kadın da erkeğe muhtaçtır. Biyolojileri, doğaları böyle. Kendine yetmen demek kimseyi hayatına sokma demek değil. Kendi ekonomik ve duygusal bağımsızlığını kazan demek.
10 Yorumla
+1 yılKimse kendi kendine yetemez her ne kadar ben yeterim dese de boştur fıtrata karşı koyamaz gerçi şu zamnda Evlenmek bomba yüklü yelek giymek gibi bir şey
20 Yorumla
+1 yılHer erkek bir değil bacım. Seni üzen adamların problemi o. Beni üzen kadınlar da bütün kadınların aynı olduğunu göstermiyor onların kendi psikolojik bozukluğu. Bütün kadınlar ve erkekler hasta değil 👍
00 YorumlaYetiştirilme biçimine bağlı. Bir kadın da bir erkek de kendine yetecek şekilde yetiştirilebilir ancak duygusal ve manevi anlamda karşı cinse olan ihtiyaç illaki olacaktır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Yetebilir erkeğin sıcaklığının istediğin hızda köklemesi, kızgın tavaya meni fışkıracak cos diye ateşini düşürme keyfini hiç bir yapay şeyden alamazsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkeksizlik en güzeli yahu, en âlâsından yeter kadın kendine.
Maddi olarak kendini güçlendirmeni tavsiye ederim, bir işe girip çalışıp paranı kazanmanı, birikim yapmanı tavsiye ederim.00 Yorumla ne erkek ne kadın kendine yetemez, yetiyor gibi görünür o kadar.
30 Yorumla
+1 yılSağlıklı ve cinselliğin tadını almış bir kadın erkeksiz zor yapar mastürbasyon da bir yere kadar yetmez
10 YorumlaÇoğu konuda kendine yetebilir ama doğası gereği sevilmek ilgi ister o konuda yetemeyebilir burada da erkekler devreye giriyor
00 Yorumla
+1 yılYeter bence oyuncaklar al tamamdır ille erkek şart değil kadına ama o his haz da ayrı tabiki yaşanmalı
00 Yorumla
+1 yılHayatına erkek almak istemiyorsan almayacaksın. Erkeksiz yapabilip yapamadığını süreç gösterecek 😳
00 YorumlaYetebilir o konuda sıkıntı yok da keşke adam olsalar da beraber birbirine dayanarak yaşasa insanlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. Kadınlar her şeyi tek başına başarabilirler. Ama hayatlarını erkeksiz devam ettiremezler 🤷🏻♂️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Yetmez, yetyiği zanneder
Yalnız tenhada hep boşluğa bakar00 Yorumla
+1 yılYetebilir. Rekabetçi iş hayatına girer ve eril enerjisini yükseltirse var olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBen yetyorum. Cidden, hatta daha huzurlu oluyorum.
00 Yorumla
+1 yılBence sorunun cevabını gayette iyi biliyorsun sorunsormak için sormuşsun daha çok.
00 YorumlaHerkes kendine yetebilir, illa biri şart değil.
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu kendine sorsana sen dayanabilir misin erkeksiz de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiği özel biri yoksa, her anlamda kadın yeter kendisine.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yeter tabı calısıyor gece yatakta da oyle seyler cıkmıs kı daha cok zevk alıyor lar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiri yetsin diye hayatımızda oluyor ise zaten sorun var demektir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili ile ayrılınca insan kendini bir süre böyle avutuyor. Zamanla düzelirsin merak etme
00 Yorumla Çok zor açıkçası kendinize yetemezsiniz tek basiniza
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bizde kadın almak istemiyor olabiliriz ama olmuyor her şeyin tadı farklı
00 Yorumla
+1 yılKendini seveceksin, finansal özgürlüğünü kazanacaksın. Kendi yaşam alanını oluşturacaksın.
00 Yorumlaherkes kendine yetebilir bir kadında kendine yetebilir bir erkekte kendine yetebilir. Hayatında bir erkek olması kendine yetemiyorsun demek değil ki iki tarafda önce birey olmayı bilmeli sonra biz olabilirler
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsel ihtiyaç haricinde yeter tabi. Her şey yapılabilir ama bu erkeksiz yapılamaz, yapılsa da onun yerine geçmez.
00 Yorumla
+1 yılAşık olsaydiniz ve askinizla yasasaydiniz hayatin ne kadar yetersiz olduğunu gorurdunuz, ben şimdiye kadar yasamamisim derdiniz, yetmez yani, aşk olmadan geçen hayat hayat deildir, ama aşkı bulmakda zor işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. O sıcaklığı hissetmediğin sürece senin için zor olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl8 yıldır hayatımda erkek yok kendime yetiyorum herkes yetebilir
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sannoro zor değil eksiğim yok yıllardır
Cevap sahibi+1 yıl@sannoro olmasa da oluyor sorun yok. Zaten bana cazip gelmeyen biri ile bunu yaşamam imkansız
Cevap sahibi+1 yıl@sannoro duruyorum erkekler gibi değiliz biz. Tek bir erkeğe teslim olmak ister insan, buna değecek birine, böyle biri yoksa o da sorun değil kimse ilgimi çekmiyor. Sırf onun içinde biriyle olacak değilim
Cevap sahibi+1 yıl@sannoro dayanacak bir durumum yok sorun yok
Cevap sahibi+1 yıl@sannoro kızmadım ki, erkekle kadın bir değil söyledim
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe anlamda? Para ise sorun, çalışın. Cinsellikse bilemiyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
cınsellık ya da sıgınacak liman arar kadın ya
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kadınlar için çok zor.
00 Yorumla
+1 yılÇok takiliyorsunuz boyle konulara. İnsan sosyal varliktir. Neden kendini erkeksizlige sartliyorsun? Daha doğrusu kendine yetebilmek denince neden erkeksizlik geliyor aklina?
00 YorumlaYetebilir ama duygusal olarak sevgi ihtiyacı duyabilir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılhayatına almak zorunda degılsın ıhtıyacını gıder sonra yol ver
00 Yorumla Yetme imkanı yok yaradılış gereği erkekte aynı şekilde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılErkeksiz hayat diye bişey yoktur bunu birkere anlayın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel açıdan zor
31 Yorumla
+1 yılYetemez ahaha kudur feminist
20 Yorumla
+1 yılİsterse yetebilir, her şey senin elinde.
21 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılEeevet ve bu durum iki taraf için de geçerli
00 Yorumla Yeten var yetemeyen var
00 YorumlaLez burası normallere göre git ebene sor.
00 Yorumlayaşarsın ölmezsin ama bir yarın eksik kalır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİyi maaşın varsa her şey olur
00 Yorumla
+1 yılErkeğe zaten gerek yok ki
11 Yorumla- +1 yıl
nasıl ya
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayır yetemez
boşuna kendini kandırma00 Yorumla
+1 yılYetebilir sadece duygusal bir eksiklik olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılYetersin neden yetmiyesinki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yetebilirsin ihtiyacın yok penise:)
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem