Biz kadınların erkeğe ihtiyacı var mı? Kadınlar, erkeksiz yapabilir mi?
Cevabın nedir?
Arkadaşlar size olayı şöyle iza edeyim
2008 de Tyne üniversitesinde x kromozomlu yapay bir sperm üretildi ve bu sperm bir dişi fareye enjekte edildi ve bir dişi fare dünyaya geldi doğdukdan saniyeler sonra öldü ve çalışmalar devam edilsede istenilen sonuç elde edilemedi (sakat doğan fareler hastalıklı fareler dünyaya geldi) sene 2018 bir kaç feminist 10 sene önceki haberi yeniymiş gibi sunmak istedi tabi bizim millet gündem ister dedikodu ister saçma sapan haberlere hazırız zaten. Bu olayda böyle yayıldı arkadaşlar sizi uyarayim bu tür haberler asılsızdır biraz sorgulayın sizi salak yerine koymasınlar bakın sperm ilik ten üretilemez sperm erkeğin yumurtacıklarından üretilir ve gidin araştırın 1 sperm üretmek için nekadar uğraşıyorlar tabi o sperm de canlı kalırsa ama bir erkek 300 milyon sperm ürete biliyor buda ALLAHIN gücünü kudretini gösteriyor artı böyle birşey olsaydı zaten ALLAH canlıları çift yaratmazdı ALLAH isteseydi sizi bir ot gibi annesiz babasız yaratabilirdi ama yaradan size sıcacık bir aile vermiş evde baban ve annen bir yere gitsin durmadan babanı ve anneni ararsın özlersin çünkü o özlem duygu içine işlemiş bakın arkadaşlar ben bukadar yazdım ettim ama içimden diyorum neden biz bir haberi sorgulayamıyoruz doğru düzgün yorum yapamıyoruz yorumlara bakıyorumda 10 seneki haberi hemen gündeme taşımışsınız lütfen böyle yapmayalım Sayın Mustafa Kemal Atatürkü utandırmayalım.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılLezbiyenlere duyduğum saygıyı biseksüellere duyamıyorum açıkçası çünkü işleri güçleri aksiyon,eğlence.Sonra bir tarafı karşı cins için terkedip gidiyorlar ve geçmişten bahsederken ''Ay ben de bir zamanlar biseksüeldim şimdi iğreniyorum'' diyorlar.Bir de şu var:
Madem erkek ihtiyacı yok peki sevişirken neden erkek üreme organı şeklinde straponlar kullanıyorsunuz kızlar? Hani erkekler pis tu kaka idi,iğrençtik hani.O zaman neden yapay parçalarımız uçuruyor halen sizi?
Ben böyle tezat görmedim hayatımda :)03 Yorumla- +1 yıl
Onu kullananlara sor cicim
- +1 yıl
Hepsinin kullandığını nereden biliyorsun? Hayat p*rno filmlerde izlediğin gibi değil
Öyle olsa bile altı üstü bir cisim. Erkeğe ait bir uzuv değil. Sadece görüntüsü o. - +1 yıl
Erkeğe ihtiyaç duyulmuyor. O cisim bile, erkeğin yerini tutuyorsa haahah :)
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kadın ve erkek birbirini anlamlı kılar,yap-boz parçası gibi birbirinden ayrı eksiktir anlamı.O yüzden kimse ben erkeksiz/kadınsız yaparım demesin.Yapamayacagından veya yapabileceginden degil,doğadaki düzen budur.Karşı cinse her halükarda ihtiyac duyarız,duygusal ve fiziksel ihtiyaclar neticesinde.
92 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevap secin bu kızı
+1 yılAşk ve cinsellikte dahil, hiçbir konuda erkeklere ihtiyacımız yok.
2149 Yorumla- +1 yıl
eşeysiz üreme bulunsa da bitse şu muhabbet lan
Soran+1 yılHelal!
- +1 yıl
teşekkürler :)
babsulu, hiç bir gereğin yok kabul et :) - +1 yıl
eet gerek yok tabi bir salatalik seni doyurur :)
- +1 yıl
Salatalıkta ki iq, sende yok :)
- +1 yıl
alexi34, hepiniz yok olsanız üzülmem bile :)
- +1 yıl
TimurRıza, bak doğru söyledin. Erkekler olmasa kimi aşağılayacağız gerçekten ? Bunu düşünmemiştim bak :|
- +1 yıl
alexi34, senin gibi pervaneleri çok ezdim ben gülüm :)
- +1 yıl
alexi :) eli nasırlı bir kamilsin hadi yorma bizi git burdan
- +1 yıl
Kadınlara köle olmaya hevesli mastürbatör erkek ^_^
- +1 yıl
ahaha tam bir abazasın :) kadın kadın dıye ağzının suları akıyor, yüz bulamayınca da kadın gibi cırlıyorsun :). Soranla mayhem konusurken de sana bok dusmus..
- +1 yıl
aynen bebem :* ezik bunlar. Erkeklik=çük olarak algılıyorlar.
- +1 yıl
Erkekler öldü
- Mayhezsche - +1 yıl
:* ağzından bal damlıyor lük lük
- +1 yıl
cinsellikte dahil demiş lezbiyen galiba cinsellikte dahil dediğine göre kendi kendine cinsel yapıcak değil ya
- +1 yıl
lezbiyen olan için normaldir tabi
- +1 yıl
Cevabımdaki tezatlığı açıklayabilecek misin mayhem? :)
- +1 yıl
Evine hırsız girdiginde , veya sokakta biri takip ettiginde, işte tacize ugradıgında , biber gazı sık gözlerine ahahahah.
- +1 yıl
Mayhemgirl, öyle birşey yazmışsın ki, millet ayağa kalkmış... :)
- +1 yıl
bence ihtiyacım yok demelisin , kalbinde hala sevgi olan ve çocukları seven insanlarda var. . . .
- +1 yıl
Bisex Gülü seni
- +1 yıl
Biseksüel hareket engellenemez ^_^
- +1 yıl
Neredeyse hepsi kullanıyor canım? Açıklasana hadi :))))
- +1 yıl
Cnm biliyorum işte karıştırma :)
Sonuçta bir cisim ama erkek organı özelliklerinde.Yani lezken bile erkeğe ihtiyaç duyuluyor :))) İşte tezatın son aşaması :) - +1 yıl
Erkeğe ihtiyaç duyulmuyor. O cisim bile, erkeğin yerini tutuyorsa haahah :)
- +1 yıl
Tutuyormuş demek ki :D Paradoksa döndü durum :)))) Neyse ben severim sizi aslında ama lezleri terketmeyin koavalarım -_- ;)
- +1 yıl
Şahsi düşüncen, bize saygı duymak düşer. Bir kadın duygusal ve fiziksel ihtiyaçı başka bir bayandan karşılayabilir. Ama geri kalan diğer şeyleri ne kadar karşılayabilirler o var tabi.
- +1 yıl
Var olduğunu sende biliyorsun fakat kabullenme korkusu var sende . Mantıklı düşün lütfen :)
- +1 yıl
sek-ter-get
- +1 yıl
hahaha nasıl delirttim erkekleri. okudukça kopuyorum :)
- +1 yıl
Katılıyorum ihtiyacımız yok.
- +1 yıl
cinsellik ? o konuda ne yapmayı düşünüyosunuz merak ediyorum :D
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
78Cevap
Dünya çift üzerine yaratılmıştır. erkeğin kadına ihtiyacı olduğu kadar, kadınların da erkeğe ihtiyacı vardır. Bunu kesinlikle seks ile ilişkilendirmeyin. Hemen hemen her konuda bu böyledir.
Çiftler, ihtiyaç değildir, tamamlayıcıdır. Bir kadının hayatında bir erkek veya bir erkeğin hayatında bir kadın yok ise, bu kişişler her zaman kendilerini eksik hissederler, anlam veremedikleri bir eksiklik duyarlar her zaman! Sadece seks yapmak için gecelik ilişkiler bile kursan sürekli aynı kişi olmasa bile, psikolojik olarak yine de eksiklik hissedersiniz. Bu bir gerçektir. hemen her konuda da ispatlanmıştır. Erkeğe ihtiyacımız yok diyen kişilerin bence psikolojik olarak sorunları vardır, muhakkak yoğunlukla erkeklerden baskı / şiddet görmüş veya etrafındaki bir çok kişi bu şekilde olabilir. Ama kadın / erkek bir birleri için bir eksikliktir. Bu net ve sabittir.!10 Yorumla
+1 yılZerrelerden bitkilere, ondan hayvanlar ve insanlar arasındaki erkeklik-dişiliğe kadar her şey çifttir ve birbirine muhtaçtır. Pozitif negatife, elektron protona, gece gündüze, yaz kışa, yeryüzü gökyüzüne, erkek kadına, kadın erkeğe muhtaçtır. Bunlarla birlikte şu anda bilemediğimiz fakat ilim ve teknolojinin gelişmesiyle öğrenebileceğimiz daha nice çiftler vardır.
20 Yorumlasoyle soylim eger yasarken yasiyabilecegn en buyuk huzuru yasamak istersen erkeksiz yapamazsin. bunu cinsel birsey olsarak algilamayin. insan sadece asik oldugu kisinin yaninda yasabilecegi en buyuk huzuru yasar bundan baska yasayamaz. cnku ciftler birbirleri icin yaratilmistirr.. bunu ne yapsaniz da degistiremezsiniz...
40 YorumlaHiç evlenmemiş bir erkek ya da kadın acınacak halde değildir ama hali ideal durumdan da pek bir uzaktır.
Hem genetik hem sosyal düzen insanlar evlensin/çocuk yapsın, aile kursun diye şekillenmiş. Hani böyle bir ortamda tek kalacağım diye inat eden biri acı çeker ama tabii başarabilir.
Çevremde 45 yaşlarında hiç evlenmemiş hem erkek hem de bir bayan var. İç dünyalarını Allah bilir ama gül gibi yaşayıp gidiyorlar.00 Yorumla
+1 yılÖncelikle bir aile yapmak 2 faklı cinsiyetin birleşmesiyle gerçekleşen bişey şahsi olarak, ama ben aile kurmak istemiyorum diosan hayat sana güzel özgürlük demek bu resmen ama yinede bayansın kuralların ve sınırların var yani yinede bizsiz yapablrsn bu hayatı yaşamayı :D :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı. kim ne derse desin Allah bir kul için eş yaratmış ise elbet bunun bir sebebi vardır. eğer bir kulun karşı cinse ihtiyacı olmasaydı Allah Kadını yaratmazdı. insanız herşeyi her açıdan göremeyiz. iki cins yaratılmış ise iki cins de ne olursa olsun bu gün olmasa da yarın bir gün karşı cinse ihtiyaç duyar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler kadınsız biraz zor yapar ama biz erkeksiz çok da güzel yaşarız.
Tek mesele üreme, üremeye ihtiyacımız olduğu zaman da onların spermlerini KULLANABİLİRİZ.
Onun dışında erkeksiz çok daha mutlu yaşanabilir. Aşk, cinsellik, kolektif yaşam. Erkeksiz daha güzel.89 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvalla kafam süper rahat, inanılmaz mutluyum :)
Cevap sahibi+1 yılne alaka
Cevap sahibi+1 yılvallahi 25 yıldır lezbiyenim ve mutluyum.
- +1 yıl
spermlerini kullanmaya ihtiyacın olduğunu söylemişsin demekki erkeklere ihtiyacın var : )) yoksasende çocukları sevmeyen taş kalpli annelerden misin :D
Cevap sahibi+1 yılaynen bir tek spermlerine ihtiyacım var, o da üremek istersem yani.
çocuğum var seviyorum kendisini.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadinlarin erkeklere duygusal yonden, erkeklerinde kadinlara biraz duygusal biraz cinsel yonden ihtiyaci vardir diye dusunuyorum. bir bayan ilgisiz yasayamaz kotu hisseder yani gerçek bu. erkeklerin meşhur uçkuru nasilsa kadinlarinda ilgi isteği paralel :)
31 Yorumla- +1 yıl
gerçekleri görmüşsün :)
Yaratılış gereği her ikisinin birbirine ihtiyacı vardır yoktur diyen bir kere daha düşünsün o zaman nasıl çoğalacaklar ? hadi diyelim ki dünyada 5 milyon kadın var erkek yok hepsinin ölümü gelecek o zaman herkez ölümünü bekleyecek çoğalmıyacaklarını bile bile.ozaman dünyada en son insanın ne zaman öleceğinide tahmin edebilirler.
10 Yorumla
+1 yılolaya sadece cinsellik açısından bakma.bir kadınla bir erkeğin paylaşabilecekleri şeyler güç ile sevginin yapacağı paylaşımdır aslında.kadın,erkeğinden sevgisini koruyabileceği güç bekler.erkekte kadınından bu gücünü besliyebileceği sevgiyi.sevgi güçle korunur;gçte sevgiden beslenir kısacası...
10 YorumlaErkeklerin kadınları ihtiyacı olduğu kadar, kadınların da o kadar erkeklere ihtiyacı vardır. Yoksa Allah tek cinsiyet yaratır atardı dünyaya. Doğanın kanunu bu. Her canlı çift olarak yaratılmıştır ki, ikisinin de birbirine ihtiyacı vardır... Saygılarımla...
00 Yorumla
her ikiside birbirne muhtaçtıur eksiklikleirni gidermekle yaratılmışlar Allah ayette derki kendileirnde huzur sekinet bulasınız diye kendiniden eşler var ettik bu Allahın delilleirndendir.malsef zıtlar birbirini çeker .adem alehhisselam bile yalnızlığını gidermk için havva annemizi istemiştir.ama tabi meşru helal dairede birliktelik huzur mutluluk verir diğerleri iç sıkıntısı verir10 YorumlaKadınlar erkeksiz erkekler kadınsız yapamaz çünkü erkekte cinsel dürtüler dişiye sokma isteğini tetikler dişilerde ise girme isteğine tetikler illa o yuvaya birşey girecek yapcak bişi yok zaten dünyadaki öteki canlılarda aynı eko sistemi paylaşıyor hayat böyle ne yapacaksın
00 YorumlaEVET Doğanın kanunu
Kadınlar erkeksiz Erkeklerde kadınsız yapabilirler fakat hepsi kendi egosunu tatmin edene kadar.
Belirli bir süre sonra Kadın erkeğe ve Erkek de Kadına ihtiyaç duyar çünkü Dünyada yaşayan tüm canlı varlıklar çift yaratılmıştır.00 YorumlaHiç feminizme ve egoya gerek yok erkeğin kas gücünden her zaman yararlanmak zorundadır bir kadın ayrıca çok babayiğit erkeklerimiz var ailesine bağlı karısını mutlu etmek için elinden gelen 90 larda sorsaydın bu soruyu kesinlikle hayırdı ama şuan züppe tek gecelik adam çok ondan türüyor bu sorular .
08 Yorumla- +1 yıl
Kas gücünden neden yararlanmak zorundaymisiz? Nesiniz siz ayıboğan mı? Kurt mu iniyor sokaklara kurt avına mı cikiyorsunuz bizler için nedir yani? Insansiniz işte ne kadar güçlü olabilirsiniz?
- +1 yıl
Güç konusuna cevap veremedin yarışa mı getirdin konuyu çok saçma bir önerme bu hayat güzellik yarışından ibaret değil sacmalamissin. Kadindan güçlü olması erkeği kadınların faydalanacağı bir güç unsuru yapmaz en son ne zaman bir kadın senin kasina ihtiyaç duydu?
- +1 yıl
Bunun egomla bir ilgisi yok çünkü kişisel bir şey söylemedim. Hamilelik döneminde kadin da kadına yardım edebilir ayrica ben de alisveris yapinca posetleri taşıyorum.
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum evde kalacağımı
Kesinlikle erkeksiz yapabilir kadınlar.Çünkü onlar kudretli yaratılmıştır.Tahrik olmazlar,kolay aşık olmazlar olsalar da kolay unuturlar.Ama erkekler her zaman muhtaçdır :D.Hiç bir yön olmasa cinsellik yönünden ihtiyacı vardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal varliklara olarak herkse ihtiyacimiz var.İsin asli erkek.kadinsiz yasayabilir erkekler biyolojik olarak kadinlardan gucludr ve bu agir islerde dahi calismalarina engel degil.Tamamen haytindan kadini cikarabilmesi icin erkegin cinselligi hayatindan cikrmasi lazim ki bu da cok zor.Kadinlarda benzer durymu yapabilir ancak ben (biraz sacma ornek ama ) arabayi tamir edebilen maden ocaginda calisan binalarin elektrik tesisati yapan kadin gormedim.
00 Yorumla
+1 yılDoğanın gereği bu..İnsan ömrü boyunc bir çok kişiyle çıkabilir hatta ilişki yaşayabilir ama sadece bir tanesi gerçek aşktır.İşte önemli olan onu bulmak.O hayatı kolaylaştırır.O hakettiğini verir sana ama diğer erkekler sadece saçlarını beyazlatır.
10 Yorumlaher iki cinste birbiri olmadan yaşayamaz,yapamaz.. Allah çünkü insanları bu dengede yaratmıştır. Erkeklerin kadınlara,kadınların da erkeklere ihtiyacı var... Her bakımdan ihtiyaç bu...
O yüzden Allah herkesin eşini bulmasını nasip etsin20 Yorumla
+1 yılbir noktaya kadar erkeksiz idare edebilir ama belli bir noktadan sonra bazı şeylerin eksikliği çok büyük psikolojik baskı yapar kimseye belli etmez ama gece yatarken stres yüküyle yatar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. kadini kadin yapan kadinligini hissettiren erkek
erkekler olmasaydi dunya kisa zamanda yok olur birbirinizi yerdiniz
1. moda savaslari
1. makyaj ve ojeli tirnaklar savasi tirnak nasil gecirilir sac nasil yolunur asdgxfcv00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılVar.50 yi geçtikten sonra anlarsın. Gençsin şimdiden konuşmak kolay.
40 Yorumla Tabikide yapabilir. Erkekler her yerde sımartılmıstır ama kadınlar onlar kadar değildir herşeyi kendileri yapabilirler
14 Yorumla
+1 yılDoğal olanı bozma çabası hep insana özgü.
Ikisi de birbirinden ayri yapamaz.
Bak sen bile diğer sorunun ardından bunu sormussun nedenn dusundun mü?10 Yorumla
+1 yılbence kadına bu hayatta en çok yakışan şey annelik, tabiki erkeksiz yapılır ama bu duyguyu tatmak nasip olmaz :(
00 Yorumla
+1 yılDünya kadınların cirkefligini erkeklerin öküzlüğünü kaldıramaz birbirlerini dengeliyorlar su an
20 YorumlaAllah boşunamı 2 cinsiyeti yaratmış,baban olmasa sen olmazdın,ağır iş yapacak olsan yapamazsın
33 Yorumla- +1 yıl
Belki güclü bir kiz :)
- +1 yıl
Gül sen gül uyuz
Her iki cinsin de birbirine ihtiyacı var, yaratılış bu.
31 YorumlaHormonal ve zihinsel aktiviteleri sağlıklı çalışan her bayan bir şekil ihtiyaç duyar. Kendimizi avutmayalım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yapamam . Babamın olmadığını düşünsene çıldırırdım valla tam bir baba delisi kız olarak. Her ne kadar feminist ruhlu kızlar inkar etse de erkeklerin kızlara kızlarında erkeklere ihtiyacı var açık ve net.
40 Yorumla
+1 yılEn iyi cevaba cevap : Feminist gördüm de bu kadar kör cahilini görmedim. Unutma genelevler erkekler için var. bayanlar için yapılmadı henüz hatırlatırım :D
02 Yorumla- +1 yıl
Genelevler erkekler için var çünkü erkeklerin ihtiyacı olduğu düşünülüyor.
Kadınlar orda zevkine takılmıyor sonucta karşılığında para alıyor.
Üzgünüm kendi ağzınızla kendinizi ele vermişsiniz
- +1 yıl
cinsellik zaten bir ihtiyaçttır ele verlecek bişey yok
Erkeksiz yapan Diye cevap atan Kadınların.Cogunun yarası oldugunu Düsünüyorum Ya da Tercihleri Farklı.Doganın Kanunu Bu Ne Erkek kadınsız ne de kadın erkeksiz yapabilir.istisnalar ayrı
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 638 cevap paylaştı. Kadınların hernekadar ihtiyacımız yok desede hayatın belirli kesimlerinde ya da bir noktasından sonra erkek gibi kendisini koruyacak bir güce ihtiyacının var olduğunu kendine itiraf etmiştir.
03 Yorumla- +1 yıl
Neyden koruyacak bir güç? İlahi bir güçten bahsediyorsun sanırdım konuyu bilmesem :D
- +1 yıl
21 yıldır yaşıyorum görmedim henüz bakalım hayırlısı.
yapar tabii boşanıp evlenmeyenler çok rahat yaşıyor mesela benim annem :D
10 Yorumlakadınlarda erkeksiz yapar erkeklerde kadınsız yapar. insanları ihtiyaç olarak görmek yanlış bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlar olmadan olur mu .. :) Aşk dediğin şey karşı cinsle güzel ;) he bazı cınsel konularda bayanların ıhtıyacı olmuyo lezler mesela ornek olarak.. ama bence onlarda bizsiz yapamaz bizde onlarsız.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılhadi erkeksiz herşeyi başardınız ya duygularınıza, arzularınıza gem vurmayı başaracak mısınız!
00 Yorumla
+1 yılher iki tarafın da var. olmasaydı yaradan farklı cinsiyetlerde yaratmazdı :)
00 Yorumla
+1 yılne kadınlar erkeksiz nede erkekler kadınsız yapabilir .
00 YorumlaHoş kadınların bu soruya daha doğru cevap verebileceğin düşünsem de, bu tip düşünceleri aklınızdan çıkarın nie erkeksiz yapmaya çalışıyosunuz, varken kıymetini bilin işte...
00 Yorumlakadınlar erkeksiz erkeklerde kadınsız yapabilir 45 yaşında kız tanıyom ben :D
12 Yorumla
+1 yılerkekler ve kadınlar eştir birbirirlerini tamamlarlar dahada bişey söylememe gerek yok :))
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler olmasaydı bir kere kadınLAR olmazdı tek kadın olurdu o da bşy yapamazdı tek başına :d
31 Yorumla erkeklerin hayatın içinde olmaları daha güzel... sırf kadınlarla sıkıcı olurdu
21 YorumlaDemeyin lan öyle günah işliyonuz haberiniz yok
Allah erkeği ve kadını yaratırken, kadının erkeğe ihtiyacı olmadığını düşünseydi niye erkeği yaratırdı?
Madem kadının erkeği ihtiyacı yok Allah niye yarattı erkekleri o zaman?
Biraz düşünün ya10 Yorumlaaslında erkeklerin kadınlara ihtiyacı var.seviliyosunuz-_-
00 Yorumlairade meselesi. kadın&erkek ayırmak olmaz bence. herkesin kişiliği,karakteri,istekleri farklıdır.
00 YorumlaÇok az kadın erkeksiz yapabilir. Geriye kalanları kim geçindirecek?
00 YorumlaNerde erkeklerden çok çekmiş kadın varsa gelmiş burda erkeksiz olur diye ahkam kesiyo.. Hanımlar lütfen duygularımızı karıştırmayalım plzzzz (: (:
10 Yorumla
+1 yılkadınlar daha çok ihtiyaç duyarlar ,nefis olarak daha zayıftırlar beden olarak da,kadınlar eşlerine emanet edilmişlerdir
00 Yorumla
+1 yılişin en ilginç tarafı ne bilir misin? bazen bunu diyenlerin karşısına biz çıktığımızda bu söylediklerinin hepsini hiçe sayıpta öyle bön bön bakıpta hayalimdeki erkek bu demesi...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok hayatım gül gibi geçinir gideriz hayatımızda aşk denen saçmalık olmaz gül gibi yaşarız
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayır bu koministlikle alakası yok
- +1 yıl
Eyer bakarsan işallah ömrün erkeksiz geçsin AMİN
Birbirimize ihtiyacımız yoksa her ikimizde neden varız.
00 YorumlaYapar tabi neden yapmasın..Ama 35 inden sonra erkekleşir örnekleri var...
00 YorumlaOkulda neden sevgilimiz yok diyo ağlıyo tüm kız arkadaşlarım. Burda gurur meselesi yapmayın kimse yapamaz. İnsan çift yaratılmış her şey gibi !
00 YorumlaErkek ve kadın, bir elmanın iki yarısı gibidir. Erkek olmadan kadının, kadın olmadan da erkeğin tek başına hiçbir anlamı yoktur...
00 Yorumla
+1 yıluyuz oluyorum böyle soru soran kızlara...
her iki cinste birbiri için yaratılmış daha ne kurcalıyorsun :D10 Yorumla
+1 yıliki tarafta birbirine ihtiyaç duymadan hayatını yaşayabilir.
00 Yorumla
+1 yılKadın olarak baz almasak ta erkekler olmasa hiç bir spordan keyif almazdık
10 YorumlaBence yapamaz.
Şu an ihtiyaç duymuyorum ama duygusal boşluğu dolduracak biri her zaman lazımdır.10 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası