AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Neden olmasın? İnsan kendi kendine yeter. Duygusal, maddi, her açıdan kendiyle mutlu insanın extra birisine ihtiyacı yoktur. Ayrıca herkesin ilişkisi olmalı, evlenmeli diye bir kural da yok. Aşk olmadan da mutlu olunabilir.
Sana bisey sirmak istiyorum. Mesela yoldaki bi erkek yanina gelip bi bahaneyle yani mesela yaziyi okumadim yardim edermisin vs dese. Tabi amaci senden hoslanmis bahaneyle yanismak icin gelmis. Tavrin ne olurdu?
Ne istediğini bilen ve açıkça söyleyen insanlar ilgimi çeker, bahanelere sığınan çocuklar değil.
Ama soyle bi durum var bak ben erkegim. ve bi kadin helse yolda hic tanimadigim ve senden hoslandim vs dese ben bile ilginc karsilarim yani cok havada kalir ama bi bahaneyle yol sorma yazi okuma vs ile bi konusma baslatip sonrasinda nerelisin okuyomusun buralari biliyomusn ile tanimsayi kast ettim ben. Sence
Bok gibi bir tanışma şekli.
Nasil olsa sence
Ben evli bir kadınla 3. Seneme girdim, kocasına sensiz olamam diye bişey demezken bana diyebiliyor, yani bazı kadınlar erkek olmadan yapamıyor 😅
Bunu denemek lazım evlenmeyecegine sevgili yapmayacağına ilişkiye girmeyeceğine ve duygusal anlamda hiç bir bağ kurmayacagina kaderin ve inançların üzerine yemin eder misin
Elbette edebilir kadın özellikle ama bazen duvarlar arasında canı sıkılır daha doğrusu kadın olduğunu hissetmek ister oda malum iş olması lazım 😂
😅😅😅neyseki bu tür şeylere merakım yok
Benim de yoktu iş yerinde abla sağolsun 😂 kahvaltıya çağırmıştı beni öyle oldu ilgimiz
😅😅😅
Ama şimdi evliyim tabi 😊
Mutlu mesut olasın
Teşekkür ederim inşallah sende mutlu mesut olursun
Neyse amin diyim bari
Eşi öldükten sonra tek başına 3-4 çocuk büyüten az kadın tanımıyorum çevremde ama erkekler kadın olmadan yapamıyor
Erkekler kadın olmadan yapamıyorsa niye biz kadınları obje olarak görüyorlar
Hepsi öyle görmüyor ki hayatım. Kadın olmadan yapamama nedenleri de sevgiden değil zaten
Evet haklisin
Olabilir tabi neden olmasın, ama daha önce hayatına birisini aldıysa, ve çok sevdiyse, almaması imkansız desem yeridir
İlk cümle çok güzeldi ama sonra bi hüzün çöktü yinede teşekkür ederim
Rica ederim hanımefendi ama bu hayatın acı gerçekleri bunlar maalesef, ben yaşadım bu yüzden böyle yazdım, bu tek taraflı düşünülmemelidir
Evet haklısınız umarım nefsimize sahip çıkabiliriz ne diyelim
İradeliysen nefsine hakim olabilirsin
Haklısınız
Teşekkür ederim görüşünüz için hanımefendi
Rica ederim hayırlı sabahlar dilerim
Hayırlı sabahlar efendim
Doğduğundan beri hiç kimseyle aşk anlamında bir şey yaşamayınca insan biriyle aşk yaşamak istiyor. Kilit nokta cinsellik değil aşk arıyorum. Ve bıktım bu aşksızlıktan
Aşk geçici bir heves senj seven insan seni aç bırakmaz ama senin sevdiğin sana sahip çıkmaz
Ya herneyse işte aşk sevgi
Olur tsbi niye olmasin insan bi süre sonra tek sevilmek de istiyor
Öyle mi aşkım
Çok haklısın
EDEMEZ.
Ettiğini sanır. Doğa gereği kadın erkek için, erkek de kadın için yaratılmıştır.
Bir kadının hayatı için ‘olmazsa olmaz’ diye bir şey yok. Hele ki bazı bağlar, hiç böyle bir kalıba sığmaz. O yüzden yolunu kendin seçersin.✨
Edebilir tabiki ama bu zor olur. Başta yalnızlık güzel gelebilir ama sonradan insan birisine ihtiyaç duyuyor. Sevip sevileceği, dertleşeceği birisine
Kadının hayatında birkaç erkek olmazsa stresten verem olur.
Aksine hayatımızda erkek olunca verem Oluyoruz
Edemez yaratılış itibariyle bı erkek bı kadını tamamlar bir kadında bir erkeği tamamlar diğerleri haric
Edemez illa sevgili eş gibi değil sadece s. eks olarak görüşür günü birlik takılır ve öylede zaten yiyeceği bir yaprak zaten onuda kimden isterse yer. geçin bu hikayeleri yani erkeksiz takılır yaşar gibi
Neden edemesin? İlla bir erkeğe bağlı mi olmak durumundayız?
Evet evet ama bunu halk çok yadırgıyor maalesef
yoo olabilir ama olduğu kadarki tadı tuzu olmaz
oluyor bal gibi 29 yaşımdayım hiç erkek olmadı olmasa da olur
Çokta iyi devam ederler, sevmedikten sonra alsa ne olur almasa ne olur
almadan 28'e kadar geldim ama gittikçe zorlaşıyor
Niye edemesin? Bu kadar başkalarına bağımlı olmayın
Onu bunu bilmem de ben benimkine girenden sonra başkasını alamadım, onsuz da yapamadım.
Eder. Mesela. Lezbiyen. Hanimlar kesinlikle. Erkek olmadan yasiyorlar
Bir erkek de bir kız da karşı cins siz yapabilir ama bu istisnai dir ve yüzde birdir.
Çünkü kadın da erkek de bir bütünün yarısı ama bunu anlamayacak her iki cinsiyet de...
Bir süre eder de sonsuza kadar edemeyebilir 👀
eder , erkekler kendileri edemiyor diye bck atmaya çalışıyor
Edebilir ama bazı konularda kendine yetemeyebilir
Mesaj açık olsaydı kanitiyla birlikte atardım size neden olamayacağını
çünkü yavan olur ondan duygu hissetmek isteyen varlıklarız iyi veya kötü
Öyle ama hep menfaat ve çıkar bugün işine yarıyorsan senden iyi kimse yok ama yaramıyorsan senden de kötüsü yok
zaten mesele kafana göre birini bulmak bence
Edebilir. Ama toplum kabul etmiyor
Evet maalesef dar bakış açıları var
Edebilir... artık kafam kaldirmiyor
Maalesef benimde
Vallahi onu bunu bilmem de benim hanım ben olmasam 2 güne net ölür kendi de öyle diyor zaten hahahaha
Eder ben ediyorum kafam rahat. Önceden ergenken biri olsun aman kafasındayım şimdi uğraşamıyorum birisi ile biraz feminist de oldum 😂😂
Olabilir de buna ne gerek var. Yalnızlık bana göre değil.
Yalnızlık bir şerefsizin eline düşmekten daha iyidir
Tamam, sen olayı çözmüşsün.
Teşekkür ederim
Yoo olur
mesela benim gayet iyi gidiyor kafam rahat
Benim eski manita edemedi 2 ayda birini buldu benden sonra
Eder neden edemesin ama ilgi açlığı varsa biraz zor
Cinsiyet farketmeksizin. Bir erkek ve bir kadın da birine ihtiyaç duyar. İhtiyaç duymadığını gizler ama , kim sevgi veya ilig istemezki? Doğruyu konuşalım herkesin ihtiyacı var
kadınlar ilgisiz yaşayamaz ama erkekler yaşar
Tam tersi o
@TeslacıGirl tam tersi değil erkeklerin çoğu yalnız kimseden istek ya da mesaj almıyorlar ve yaşamına devam ediyorlar kabullenerek kızlara her gün mesaj ve istekler yağıyor yağmasa depresyona giriyorlar kimse beni sevmiyor diye
hadi ordan a q yakışıklı erkeklere ilgi yağıyor zaten tipsizlere neden yağsın
Ne kadın nede erkek devam edemez çünkü iki tarafından birbirine hem ruhani hem fiziksel bağlılığı vardır bu yüzden eş olarak varız
Erkeklerle kadinlar eş olamazlar çok zıtlar
Teslacı kesinlikle katılıyorum
@TeslacıGirl alakası yok bütün canlılar çift yaratılmış ve insan dışında hepsinde sorun olmuyor insan maşallah çok akıllı olduğu için özellikle günümüzde evi olsun arabası olsun bir dediğimi iki etmesin ele güne gösteriş olsun dediği için anlaşamaz yuvayı iki kişi kuruyor ama ne hikmetse tüm insanların düşüncesi umursanıyor 😂
Volkan gibi kaynayan vajinanız var çünkü. Sönmesi lazım
Her erkek ya da kadında öyle bir şart yok. Kimi ister kimi istemez. Arz talep meselesi
Edebilir tabii ki de ben gayet memnunum halimden..
Zaten bu yaştan sonra da evlenmezsin abla😊
Kadın halinden memnun kardeşim evlenme gibi bir merakı yok dert edinme
Gerçekten kc ysndasn
Çocuğun olmaz aşk duygusu yaşayamazsın karşı cins olmadan
Valla böyle bir dünyaya çocuk getirip bir canı da ateşe atmayı istemem
Bence edemez herkesin sevgiye ihtiyacı vardır
Kadına bağlı olan bir şey duygusuna hakim olursa bence rutin olarak hayatına devam edebilir biz erkekler içinde aynı şekilde geçerlidir...
Bal gibide olur neden olmasın
Gayette güzel devam eder.
Gayet de güzel olabilir, kim demiş olamaz diye.
Edebilir neden edemesin
Edemez , sağlıklı bir şekilde edemez. Kedilerle köpeklerle bir yere kadar.
Edebilir de edemez de ahshnd bilemedim
Tek başına ise bir de çocuğu varsa zor
Olur neden olmasin ki
eder de erkekler yine yorar
Eder Ama Nereye Kadar
Bsl gibide eder hemde dibine kadar
Gayette devam edebilir :)
Eder, ben almıyorum💆🏻♀️
Eder tabi ama yanlız kalmakda sıkıcı