Babasız kalmak?

Temmuz ayında biriyle ilişkim başladı. Bir ay sonra falan babası kanser oldu. Bu süreçte her zaman sevgilimin yanında oldum. Sonra babası Nisan ayında vefat etti. Babası vefat edince tabiri caizse popon ayrılmadım sürekli onun yanında oldum. Sonra bu bana soğuk yapmaya başladı. Sonra Papara olayı çıktı ve benim param gitti o sıra. Onun olduğu gün de aksi gibi dedemin hastane işi çıktı ve internet paketim bitti kartı kullanamayınca yenisini de yapamadım gün boyu ona yazamadım o da beni aramadı. Ben eve gelince yazdım ona yine soğuk yaptı nerdeydin falan demedi hiç. Benim de sinirim bozuldu Allah’a emanet ol dedim. Bu sefer bu bana ilişkimizin benim yüzünden bittiğini söyledi. Sebebi ise onla ilgi göstermeyişimmiş. Babası öleli bir ay olmuştu o zamanlar ve ben bu süreçte onla doğru düzgün iletişim kuramamışım. Tüm gün ona yazamamam bunun örneği imiş. Ben bunu öğrenince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Çünkü ben onun bana son zamanda soğuk yapsada iyi olmaya başladığını düşünüyordum. Çünkü zeybek kursuna gidiyordu. Ve babası öldükten sonra gösteriye bile çıktı bir ayı dolmadan. Neyse baya kavga ettik. Bana instagramdan engel attı. Sapık gibi peşine takılmam merak etme dedim. Yine de ona açık kapı bıraktım istediğin zaman arayıp mesaj atabilirsin dedim ve bitti. Akşamına bir baktım engel kalkmış. Ama yazmadım yine de. Sonra adeti olmadığı halde whatsap durumu atmaya başladı hep. Ve sürekli konum belirten durumlar oldu bunlar. Bazen ben bakınca sildiği de oluyordu. İnstagram hesabını da bir gizliye alıp bir açıyordu. Açık olunca genelde hikaye paylaşmış oluyordu. Bir hafta on gün sonra dayanamayıp amacını sordum. Bu sefer engelini kaldırdığını yeni mi gördün diye çemkirecek oldu dedim olaylar sıcakken mesaj atmak istemedim. O da insanlarla çok muhatap olmak istemediğini sanmış ilk aklınca sonradan ise yanlız kalmak istemediğini anlamış o yüzden engelimi kaldırmış. Bende yardımcı olabileceğim bir şey var mı dedim. Affetsen yeter diyor şimdi. Ben 26 yım o 27. Benim babam yaşıyor onun hissettiğini anlayamam ama bu yaptıkları bana çocukça geliyor. Ama yine de bırakasım yok onu. Siz olsanız ne yapardınız?

Babasız kalmak?