Babasız büyüyen kiz?

Nerdeyse doğduğumdan beri babami 1kere gördüğumu hatirliyorum annemle ayrıldılar yillar önce ve artık 18yaşına geldim özledim konuşmak istedim yanina gittim kapisini çaldim baba seninle konuşmak istiyorum dedim ben seninle konuşamam dedi yüzüme kapiyi kapatti kalbim o kadar kırıldı ki tabi ailesi ve çocuklari vardi o yüzden korktu annemde bizi büyütmek için sürekli çalişiyor konuşmak isterdim yorulmuş uyumuş oluyordu çevrem var kiz arkaşalarımın babalari anneleri o kadar güzel ilgileniyorlarki eve gelince süreki ağlıyorum sosyal medayada baba kizlari görünce gözlerim doluyor bu durumdan nasil kurtulabilirim babamda şuanki çocuklarina o kadar güzel bakıyor ilgileniyorki ben naptim babam bu kadar sevgisiz ilgisiz bana diye her gece ağlıyorum küçükken bu şeyleri düşünmezdim tabi üzülürdum bu kadar fazla düşünmezdim şu an çok fazla düşünuyorum çünkü çevremdeki kizların hepsi babasının şimarik kızları benim babam hatta aramiyor sormuyor merak bile etmiyor ölsem bile haberi olmaz bi insan kendi kanindan olan çocuğunu merak etmezmi bu kadar kalpsiz olabilirmi?
Babasız büyüyen kiz?