Sizce "babasız büyüyen kadınlar sevgiye daha aç" düşüncesi doğru mu? Babanızdan görmediğiniz sevgiyi başka bir erkekte arar mıydınız? Yaptıysanız sonuc ne oldu?
Siz babasız büyüdünüz mü büyüme Denizli bilmiyorum yalnız Yalnız genel olarak psikolojik anlamda bir açıklama yapmak gerekirse genelde baba sevgisi olmadan büyüyen babası olsa bile babası ile iletişimi kopuk olan veya babası olmadan büyüyen o sevgiyi hissetmeyen kadınların maalesef ileride karşısına çıkacakları Erkekler konusunda yanlış tercihleri oluyor yani aynen dediğiniz gibi o sevgiyi işe yaramayan beş para etmez erkekleri peşinde koşturan Rock bulmaya çalışıyorsunuz yani çalışıyorlar deyim genel itibari ile ve en çok hata yapan kadınlarda Maalesef bu kadınlar oluyor
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Cinsiyet ayrimi yapmadan konuya yaklasmak gerekir. Beyinin calismasini dahi henuz bilimsel olarak cozumleyememis biz insanoglu icin, sevgi buyulu, kutsal bir olgu. Baba rolu eksik buyuyen erkeginde, kadinlar kadar hayatinda eksikler hissettigini biliyorum.
Muhim olan bahsettiginiz gibi eksikleri, yanlis degil uygun adreste tamamlamak olabilir. Anlayis, beklenti ve belkide kader uyumu..
Bu cok dogru hemen guveniyorsan ona daha cok baglaniyorsan cabucak ciddiyet isteyip hemen evlilik gibi istekleri oluyor daha flort etmedik dur yavas dediginde cok sinirli ofkeli oluyorlar ne yani beni mi kullanacaktin iki gun sonra falan deyip onlar asik oluo ayni zamanda onlar tekme atiyor gibi oluyor garip yani
Babası olduğu halde babasız büyüyen kizlar da var. Hangisi daha zor acaba? Belki de kendimden yaşça büyük erkeklere aşık olma sebebim budur, o şefkati aramak istiyorumdur. Tek bir şeye odaklanırsan sonuç hüsran olur