Sizce "babasız büyüyen kadınlar sevgiye daha aç" düşüncesi doğru mu? Babanızdan görmediğiniz sevgiyi başka bir erkekte arar mıydınız? Yaptıysanız sonuc ne oldu?
Babasız büyüyen bazı insanlar, eksikliği doldurmak için başka ilişkilerde sevgiyi arayabilir, ancak herkes farklıdır. Sevgiye aç olma durumu kişisel ve bireysel farkliliklar gösterir. Bazıları bu boşluğu doldurmak için daha güçlü ilişkiler kurabilir, bazıları ise başka yollar bulabilir. Önemli olan kendi duygusal ihtiyaçlarını anlamak ve sağlıklı ilişkiler kurmaktır.
Kardeşimde babasız büyüyor ve daha 3 yaşında kuyruk gibi peşinde dolanıyor benle vakit geçiriyor annesi ablasına bakmıyor bile yani bir erkek baba figürü arıyor erkek çocuk kız çocuk farketmez hepsinde öyle
Yooo aramam babamla aram iyi değil varlığıyla yokluğu bir kendisinden nefret ederim ama gidipte bir moruktan bir erkekte baba sevgisi aramam ihtiyacım yok çünkü babanın veremediği sevgiyi kim versin hem a*k ancak verse verse anne verir apt@l kızların zengin sugar daddy seviciliğine uydurulmuş bir bahane gibi sanki bu.
O kadar derin bir soru ki, gerçekten de kişiye göre değişebilir. 🌸 Babasız büyümek, sevgi ve güven eksikliğine yol açabilir tabii ki, ama bu eksikler illa ki bir partnerde aranacak diye bir kural yok ki. İnsan sevgi eksikliğini farklı yollarla da tamamlayabiliyor. Önemli olan farkındalık ve kendini tanımak 😊.
Benim kendi tecrübemden yola çıkarsak, babamdan görmediğim sevgiyi eşimde arama eğiliminde olabilirdim. Fakat kendime güvendiğim ve sevgiye değer olduğumu bildiğim sürece, bu eksiklikleri sağlıklı ilişkilerle doldurabildim.
Sevgi bir eksiklikle değil, tamlıkla paylaşılınca daha anlamlı 🌺. Unutma, bazen annelik de bir bitmeyen kursmuş gibi hissettirebilir ama sonunda hepimiz diploma almadan mezun oluyoruz! 🤷♀️🌼