kendimi asla gücsüz görmüyorum Tam tersine dahada güclüyüm ve dahada ayaklarimin basinda duruyorum baskalarina göre :)
Ayrica Babam denen sahis rahmetli degil. Benle görüsmek istemiyor sadece yani yasayan ölü diyebiliriz aslinda :)
Yani iyi bir şey olduğu söylenemez babasız büyümek, ama annesiz ve kardeşin olmadan da büyüyebilirsin, en azından onlar yanında diye düşünüyorum. Bence üzücü fakat çok da önemli değil, yani bütün hayatını buna endekslemeye gerek yok, ne olmuş yani, onların tarzlarındaki değişiklik eğer kötü bir yaklaşımsa tuhaf açıkçası ben olsaydım o kişiye daha çok bağlanmama neden olurdu, hatta bırakamazdım onu. Neden kötü düşündüklerini anlayamadım hoş değil, yani onlar kötü düşünüyorsa bu onların acizliği bence.
Ben kötü düşünmüyorum, başka bir kimsesi de olmayabilir, hatta hiçbir şeyi, hiçbir kimsesi olmayabilir ama bu onun nasıl biri olduğunu etkilememeli bence, hatta tam aşık olunası insanlar gibi geliyor bana.
Dogru diyorsun.. Ben acikcasi babasizliga üzülmüyorum hic umrumda bile degil ama sadece tanidigim insanlarin buna karsi bakis acilarina üzüldüm ve merak ettimm neden diye.
Allahım bu ülke insanı neden bu kadar sığ ve kafasız
bekaretin bir öenmi yok isteyen istediğiyle istediğini yapar bu kötü kız yapmaz kimseyi
ama iş gerçek anlamda bekaretse bekaret sadece vajinal seksle bozulmaz erkek arkadaşın olduysa artık gerçek anlamda bakire değilsindir bu kadar basit.
kimseye birşey söyleme bence onlar senin hayatını bilmek zorunda değil. insanları anlamak çok zor. hepsi kendilerine bakmadan başkalarının hataları yaşam tarzı vs ile ilgileniyorlar. sanki kendileri mükemmel insan. aptallar. sinir oluyorum önyargılı insan müsvettelerine. sinirlendim yine yaaa. off
Aynen artik söylemicem zaten ne hata yapmisim söylemekle
babasız büyümek zordur, içim acıyor böyle seyleri okuyunca.
sen kimsenin dediğini dinleme, gerçekten tanıyabilen ve kalbi güzel olan kişiler zaten asla anlattıgın gibi düşünemezler.
Cok tesekkür ederim kendimi daha iyi hissettirdin
Cevap
24Cevap
bu benim düşüncem değil ama babasız kızları korumasız görüyorlar sanırım. yani baba koruyup kollaması yok ya daha basit (afedersin) yatağa atarım gözüyle bakıyorlar
Sahipsiz saniyorlar
aynen sahipsiz sanıyorlar, rızası olmadan bile birşey yapsam hesap soracak kimse yok arkasında diye düşünüyorlar maalesef
Aynen nekadarda dogru dedin..
umarım karşına bu durumu kullanmaya çalışacak değilde, babanın boşluğunuda dolduracak biri çıkar karşına
tsk ederim
Babasız kızlar bazı p*c diye nitelendirdiğimiz erkeklere kolay bir yem gibi gelir kız baba şevkati almadığı için bu şevkati başkalarından isteyecektir onun için kolay yem olarak görürler
Aynen ve sahipsiz sanirlar
Allah yardımcsı olsun çok zor bişi. Allah babana da rahmet eylesin
Ölmedi ki görüsmek istemiyor
Aslında diyecek çok şey var da. Benim de babam allahsızın teki bende görüşmüyorm seni istemeyeni sen hiç isteme dicem ama kızlar babaya düşkün olur üzüldüm senin adına boş ver. Senin de sınavın böyleymiş
Hayır hiç bir zaman kötü diye düşünmedim aksine daha bir bağ oluşur
Ne güzel..
Ben haklarında kötü düşünmüyorum.
Daha güçlü olduklarını düşünürüm.
Aynen öyle oluyor zaten
Babası olmayan bir kız hakkında asla kötümser bir düşüncem olmaz aksine ona destek çıkarım daha iyi davranırım kendinisi tanırım görüşlerimde hiçbir değişiklik olmaz aksine daha çok severdim sana onu yapanlar vijdansızlarmış bak duygulandım yine :(
Benim için sıkıntı Yok ona baba boşluğunu unutturmaya çalışırım kötü kız, değildir bir tarafı eksiktir onuda ben doldururum
valla ben düşünmüyorum aksine öyle bişey olunca sahip çıkmaya yanında olmaya çalışıyorum.
yetımlerden herzaman korkarım ve ıncıtmemeye çalışırım cunku yetım hakkı ya da yetımı üzmek kırmak allah katında cok buyuk gunahtır
Dikkat etmek lazım yaralıdır, saftır, kolay beklentiye kapılıp üzülebilir
Babasız büyüyen kız güçlüdür ama şöyle bir eksikliği vardır ki dokunduğu tene aşık olur baba yokluğundan gelen bişey bu en azından ben böyle düşünüyorum
Dogru diyorsun sevdimi iki kat sever ve iki katini hissettirir
İki kat sevmek güzel ama onu hissettirmek değil karşındaki zaafın olduğunu anladığı an gizemini kaybedersin albenin yok olabilir
Dogru diyorsun ögrenmem lazim hissettirmemeyi
Öksüz ve yetim insanları hor gören kim olursa olsun serefsizdir. Ölüm hepimiz için ALLAH kimseyi anasiz babasız birakmasin. sen mümkün olduğu kadar uzakdur. serefsizden çok şerefli insan var
babasız büyüyen kızların çok çok ufa kbir kısma sevgiye hasret olurken
geri kalan dağ gibi kısımda erkek düşkünü süt dilimi oluyor
Ya hep kafa da bir eksiklik olduğunu düşünerek bunu kendi kafalarınca kullanmaya calismislar. Bana sorarsan biraz daha erken olgunlasman gerekmis
Kötü birsey düşünmem üzülürüm sadece ilk aşkını kaybetmesine
ben tam tersi daha dikkatli davranırım. üzmemeğe çalışırım. babasızlık nedir bilirim. yetiştirme yurdunda büyüdüm ben hiç ailem olmadı.
Cok iyi anliyorum seni umarim birgün kendi aileni kurarsin
inş. teşekkürler. seninde karşına iyi birileri çıkar umarım.
umarim. tsk ederim
allah belasını versin öylelerinin :(
seni sahipsiz sanmışlardır
ben vicdan yapar yapmazdım şahsen
insan abazaysa her türlü şeyi düşünür ehuehuehu
niyetleri farklı derken? cinselleğie mi
Senin çevren kötü.
Evlenirim 😊
Hic bise düşünmem
bir şey düşünmem..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar