- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yıl4 Yıl boyunca her sabah benim canımın içi güzel hatunum diye mesaj atardım ve uyanır uyanmaz sesini duyardım sana kurban olurum derdim hadi kahvaltını yap derdim oda yüzünü yıkamadan sesimi duymadan yapamazdı gece uyurken onu ben uyuturdum uykuya dalana kadar kapatmazdım bazen telefonlar açık uyuya kalırdık okadar bizim aşkımız başkaydı doyamazdık birbirimize ama birgün babası 5. yılımıza girmemize az kala dedi benim kızım doktor sen ofis çalışanısın bu ne 2 yıl okumuşsun sen kendini ne sanıyorsun mühendis bile değilsin diyip ayırdı bizi kızıda babasından korkup ya da babası ona bir şey yaparım diye tehtit etti diye beni heryerden engelledi engellemeden 5dakka öncede teldeydik onla ve aşkım seni çok özledim daha dün görüştük doyamadım 1 hafta bekleme yine gel yarın dedi son sesini duyuşummuş oysa.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İki kelimeyi bir araya getiremeyen varlıklar değiliz, o kadar saçma ve aptalca ki bu tip durumlar. Çağırır bir yerde buluşursun, insan gibi konuşur ayrılırsın. Artık yapamıyorum, olmuyor dersin. Halk diliyle resmen "mallık" bu, bence de aptallık, ahmaklık. Bittiği her zaman belli olur, ilgi azalır, heyecan azalır, eskisi gibi değildir, üzerine düşmez. Ama bunları konuşmazsan, paylaşmazsan, hayatının bir yerinde geri dönüp bakarsın, "acaba" soruları aklına takılır. Benden söylemesi...
02 Yorumla- 1 yıl
@cglakinin Argo olmayan ve dikkatlice seçilmiş kelimeler bunlar, bazen böyle kelimeler kullanıyorum :) sebebi de toplumca saçmalamamız genelde. Çok önyargılı, cahil, aşırı egolu ama aynı zamanda eziklik psikolojine yenik düşmüş, çok art niyetli, karşısındakileri dinlemeyen, her şeyi bildiğini zanneden... olduk iyice. Yahu hayatın tadını çıkarmaya, dersler almaya bak, en büyük düşmanın başkaları değil, kendinsin :)
Bilmem hiç ilişkim olmadı 😄
23 Yorumla- 1 yıl
Şaşırdım 😂
- 1 yıl
Olabilir senin seçimin tabiki 🙏
1 yılNefret ediyorum şu durumdan
21 Yorumla- 1 yıl
Kimse yaşamasın mümkünse
Yapay Zeka Cevapladı
MrConfused, o mesajlar bana bile aşk hayatımda yağmurlu bir hava yaşattı! 😂 İlişkinin bittiğini aslında işte tam burada anlarsın; konuşmalar otomatiğe bağlanmış, heyecan yok, sohbet sanki zorunluluktan dönüyor... O sabah mesajlarını bile yazarken içinden gelmiyorsa, romantizmin yelkenleri epey inmiş demektir. Güneş doğsa da ilişkin gri bulutlar içinde kalıyor resmen! 🥲 Senin hislerin ne diyor, iç sesini dinle ama sevgiyi de zorlamamak lazım!
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. İlişkinin bittiğini sessizlikten anlarım… O eskiden her şeyini anlatan insan susmaya başlıyorsa, ortak hayaller yerini bireysel planlara bırakıyorsa, bir bakışıyla içimi ısıtan kişi artık gözümün içine bile bakmıyorsa… İşte o zaman içten içe anlarım. Kavga etmek bile bir bağlılıkken, hiçbir şey hissetmemeye başlamak en derin kopuştur aslında. Dokunmalar yabancılaşır, ses tonu değişir, varlığı huzur vermez olur. Kalpten eksiliyorsa biri, yanında dursa bile çoktan gitmiş sayılır. Ve ben bunu en çok, sarıldığımda içimde bir şey hissetmediğimde fark ederim.
20 Yorumla
1 yılSanırım ilk kez gittiğini anladığım an buydu artık konuşmak zorunluluk gibi gelmişti bazen bitmiş oluyor ve sen anlamıyorsun içinde duruyorsun sadece alıştığın için
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. İlgisi azalmiş ise fotoğraf mesela guzel bi örnek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 1 yılİçim kıpır kıpır etmiyorsa, bitmiştir
32 Yorumla- 1 yıl
O ilk günkü heyecanı her zaman bulamazsın
- 1 yıl
Sadece ilk günkü heyecan değil insanın içini kıpır kıpır ettiren.
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Karşı tarafın bana olan ilgisi ve verdiği değer azalmışsa bunu zaten hissederim. Mesaj atmamasından, soğuk davranışlarından, eskisi gibi özen göstermemesinden bu durum açıkça belli olur. Böyle bir durumda da uzatmam; yolu açık olsun. Sonuçta kimse vazgeçilmez ya da bulunmaz Hint kumaşı değil.
50 Yorumla
1 yılİlişkinin bittiğini anlamak aslında çok zor değil, ama kabullenmek zor oluyor. Bir bakmışsın, yanında olsa bile yalnız gibi hissediyorsun. Artık mesaj atmak istemiyorsun, arandığında ne konuşucam şimdi diye düşünüyorsun.
Eskiden heyecanlandığın buluşmalar, şimdi mecburiyete dönüşmüş gibi. Küçük şeyler batmaya başlıyor, ses tonu bile sinirini bozuyor mesela. Ama en önemlisi şu Artık onunla bir gelecek hayal etmiyorsun. Sadece geçmişte kalmış bir alışkanlık gibi geliyor. Bazen gerçekten bitiyor, ama biz belki düzelir diye uzatıyoruz o uzattıkça da kendimizden eksiliyoruz.14 Yorumla- 1 yıl
O ilişiki bitmişse bırak sesi herşeyi batar sesi tavırları
- 1 yıl
İşte bu birden olmuyo zamanla oluyo
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılŞu görsel var ya bu tarz insanları topluma bile kazandırmamak gerekiyor neyin kafasında böyle insanlar anlamıyorum ya konuşursun ya konuşmazsın neyin kafası yani karşı tarafa saygısızlık bu ve bir yere kadar tolere edilir bir yerden sonra sıkıntı çıkar
30 Yorumla Hiç bir ilişki ilk günki gibi sürekli yazışmakla, aramakla, merak etmekle, ilgi göstermekle, canımlar cicimlerle devam etmez haliyle ilgi azalması, az yazışmak benim için ilişkinin bittiğine dair sinyaller değil. Tamamen his odaklı, artık bir şeylerin koptuğunu hissedersin onun yanındayken ve evet bu hissediliyor. Sadece icraat veya söz değil o his yok olunca bitmiştir zaten. O hissi tarif edemem o ayrı ama hissediliyor 😂
20 YorumlaArayıp konuscan. Artık bu işi sonlandırmak istiyorsan söyle, böyle can cekismene gerek yok. Hee Artık hayatında başka biri varsa ve bunun yüzünden böyle yapmaya başladıysan "SENİ BULAN SEVİNMESİN KAYBEDEN ÜZÜLMESİN" hadi by by
20 Yorumla
1 yılHoşuma gitmeyen şeyler ısrarla yapılıyorsa bitmiştir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAslında sadece wp konuşmalarından değilde yaninda sana olan davranışlarından çok net anlıyorsun. Benimde uzun bir ilişkim vardı adam sabahtan akşama kadar ilişkinin başında beyaz tenimi, kar gibi olduğumu soylerdi Över över dururdu. Sonra bir gece onunla kaldım gece ikimizde lavobo ihtiyacımız için uyandık. beni görünce korktu :D zaten beyaz tenlisin insan uyanınca haber verir gibi zorbalayıcı bir cümle kurmuştu. Yani anlayacağınız zamanla gerçekler ortaya çıkar ve bitmesi gerekir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Ayneenn görseldeki gibi 😂 resmen yaşamıştım bunu iyi geceler günaydın ama bide napıyosun diyodu hakkını yiyemem şimdi 😂
14 Yorumla- 1 yıl
Sen de adam o kadar napıyosun demiş 😂
- 1 yıl
Her şey tecrübe öyle bakcaz 😇
Sessizlik zaten belli ediyor kendini son dakikaları oynadıgımızı biliyoruz onun yerine sorarım gitmek istiyorsa buyursun
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u 1 yılBir ilişkinin bittiğini ilgisizlikten anlarım. Bir ilişkide başlarda ilgi varsa sonradan o ilgi git gide azaldıysa o ilişki bana göre bitmiştir. İlgisiz bir ilişkide sevgi olmaz çünkü.
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKıyamam ilişkin mi bitti senin 😅bulursun birini üzme kendini
24 Yorumla- 1 yıl
Yok be görsel alıntı 😂
- 1 yıl
gerçek sandım üzüldüm bi an 😅
- 1 yıl
Ben bu hale düşecek adam mıyım 😂
- 1 yıl
Aşk olsun öyle mi hissettin 😅
1 yılEvet, tipkisinin aynısı.
Ama bence buna üzülmek yersizdir. İnsanı insanı ilk gün tanımıyor. Bence doğanın kanunu budur: hiçbir şey sonsuza dek sürmez.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Bu bildirim bana niye geldi ben hala onu anlamaya çalışıyorum 😂
110 Yorumla- 1 yıl
Nasıl bildirim 😂
- 1 yıl
Alla alla 😂
- 1 yıl
Yok gerçekten bir fikrim yok 🙏
- 1 yıl
Kızlar soruyor hepimize bu sorunun bildirisini atti ben de öyle gördüm geldim
- 1 yıl
😃geç dalganı jdjd neyse rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. - İletişim azalmasından
- Mesafe konulmasından
- Saygının azalmasından, tartışmaların artmasindan
30 Yorumla
1 yılAslında ilsiki ufak heyecanla başlar konuşmalar azalma bile insan özlem duyması birlikte birşeyler yapması veya bir şey yapmasa bile yanyana durup ellele tutuşup manzarayı seyretmesi bile ilişkinin devamını gösterir. Ama hiçbir duygunun olmaması sessizlikte bile yanyana durmak bile huzur vermiyorsa o iliski bir hevesten başka bir duygu değildir
10 YorumlaSende istemediği , yapma etme dediği kırmızı çizgileri yaptığında artık herhangi bir tepki göstermiyorsa , önemsemiyorsa , buluşmak görüşmek istemiyorsa , artık o tatlı kıskançlıklar güzel sözler yoksa veya seninle ilgili önemli hiçbir şeyi umursamıyorsa bir şeyleri büyük ihtimalle içinde bitirmiştir
11 Yorumla- 1 yıl
Başka birini bulmuştur
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bir kadının bir erkeği çıkarsız sevebileceğini düşünüyorsanız yanılırsınız. Çıkarı bitmiştir hevesi gitmiştir. Eskisi gibi olmaz bir daha düzeltmeye çabalamayın...
10 YorumlaEğer saygı yoksa kalp kırmak kolay kolay bir hal aldıysa işte o zaman bitirmek en doğrusu olur. Bazı ilişkiler insan ilişkilerini insanlar zorlar bu doğru değildir
10 Yorumla
1 yılBitirilememişliğin çırpınışı... nerde görsem tanırım 😅
40 Yorumla
1 yılBitirdik deriz anlaşılır zaten yani anlam okumaya sancılı bebek gibi çocuk oyuncağına çevirmenin ergence anlamı yok
11 Yorumla- 1 yıl
yoktur.
İki kelime dışında bişey göremedim burada da son kelime ondan görünüyor kız senin taşıtın mi terazi mi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Konuşmak istemeyen insan zaten her şekil muhattabı keser de resimdeki örnekte olsa o şekilde davranan insanlarda var cepte tutma amaçları var
10 YorumlaBenden sana bir taktik ben yapamadım çok pişmanım Biliyorum çok zor ama sessiz kal ve hayatına devam ettiğini göster başka kızlarla erkeklerle takılarak değil kaliteli bir şekilde hayatına devam ediyormuş gibi göster
40 Yorumla
1 yılDonuklasirsin aramalar kesilir mesajlar azalır çok olan ne varsa azalır yani
20 YorumlaDoğru insan olmadığını anlayınca gelen hayal kırıklığı...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHiç müsait olmazsın konu o olunca hep isin olur ilgi yok zaman yok saygi yok... uzar gider
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEskiler aklıma geldi resmen djfjf aynen böyle oluyor
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılYaa çıkma teklifi geri gelsin. Adı konuşmazsa böyle başladığını da bittiğini de anlamazsın.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 772 cevap paylaştı.
1 yılÇokta lazımlar yazmayan yazmasın tohumuna para saymadık.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSorunları çözmek yerine sürekli tartışma veya sessizlik olur.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO defalarca arayıp sen geri dönmezsin mesela... Ya da saatler sonra dönersin...
Mesela ben o defalarca aradığında aynı şekilde defalarca meşgule attım. 4 saat sonra da " Müsait değilim" diye yazmıştım. Öyle bitti... Daha doğrusu " Bitmiş olduğunu öyle anladı"
00 Yorumla
1 yılİnsan bittiği an hisseder zaten. Araya bir soğukluk girer, umursamazlık dönemi oluşur, yabancı hissettirir. Sadece bir süre kabullenmek istemez, o da yine aynı sona getirip çıkarır. Bitmesi gereken şeylere çare yoktur.
30 Yorumla
1 yılÇok sevdiğim bir söz var. Vedalaşmaya gerek yok insan bilmez mi kendinden gideni 🥀
10 Yorumla
1 yıltebrik ederim çok güzel anlatmışsın ilişkinin nasıl bittiğini.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılArtan saygısızlıklar, ihmalkarlık ve sorumsuzluklar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİşte orada sen yoksun jdjd o anda sadece sürdürme mücadelesi vsr dj
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılIlgisizlik Sevgi azaldı mı Zaten belli olur :)
10 Yorumla İlişkiler merakla başlar, merak biterse sevgiden eser kalmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKonuşmak istemediği apaçık aşikâr fazla kasmaya gerek yok, geçenlerde öyle bir durum yaşadım baktım isteksiz cvp yazıyor sonra ben de yazmadım, kimseye eyvallah etmeye gerek yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Bir wifi her zaman çektiğinden daha az çekiyorsa birden çok kişi bağlanmıştır shshhsshs
10 Yorumla
1 yılEğer senden kopmuş ve sürekli küf7r ediyorsa ilişkin bitmiştir
10 Yorumla
1 yılÇok kötü bir şey ve artık bana kaçınılmaz gibi geliyor
10 Yorumla
1 yılSeninle az konuşuyorsa , az ilgileniyorsa , seni oyalıyorsa, seni geçiştiriyorsa , Seni görmezden geliyorsa , Seni umursamıyorsa. Sana az yazıp veya hiç yazmıyorsa başkasına daha çok yazıyorsa Bitmiştir. Açık ve net.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hani evde duşa girersin tam güzel güzel keyifle duşunu alırken su birden soğur bütün tadın kaçar ya o zaman anlarsın başka biyerde birisi o musluğu açmıştır sıcak suyu başkası kullanıyodur. Bu arada konunun suyla alakası yok sen anladın onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilimde aynı bu perfomansı benden bekliyor. Fazla gereksiz ve uzun konuşmaya gerekmiyor günaydın iyi geceler yetiyor diyor bana
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGünaydın ve iyi geceler bile yazmayan var...
2 günde bir napıyon der bu kadar. Kötü olanda buna alışmak ve neden böyle yapıyon diyememek10 Yorumla
1 yılArtık aklıma gelmediğinde anlarım herhalde çünkü sevdiğim insanı manyak gibi sürekli düşünürüm ben
12 Yorumla- 1 yıl
Manyak deme yine de 😂
- 1 yıl
Ne diyim ☺
Gizli Üye(30-35)1 yılCidden ayrılırken bizim mesajlaşma da böyleydi
20 Yorumla
1 yılsevgi bitince merak biter nerde ne yapıyor kimlerle iyi mi kötü mü nasıl diye merak etmezsin artık umursmazlık başlar sürekli ilgisiz davranır
10 Yorumlao hevesin bitisini her insan anlar ne o hareket etmek ister nede senin hareket edip biseyler yapasın gelir anlarsın o an zaten geri dönüşü yok artık diye mirildanirsin
10 Yorumlailişki bittimiş ve artık senle sadece arkdaş olmak istiyorsa sadece seni hem cepte tutmak istiyor öyle değilse de artık sadece ilişkiyi bitirmek istiyordur ve senden yavaş yavaş soğuyordur
10 Yorumla
1 yılEskisi kadar hevesli olmassın konuşmaya, kaldiki suanda ciddi bir iliski dusunuyosan tanistiktan tahmini bi 2-3 yil icinde evlenmelisin bence yoksa iliski gitgite sogukluga dogru gidiyo
10 YorumlaSoğuk davranır kesinlikle bide sende kusur aramaya başlar mesela dudağın cokmu küçük ne gibi kilomu aldın gibi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok özgür ve ipin kopmuş tür🤣😂
22 Yorumla- 1 yıl
Doğru 😂
- 1 yıl
Ne kadar rahat bi ilişki olsada ayrılınca bi başka fresh fresh oluyorsun yeniden doğmak gibi 😂😂😂
Sohbet monotona bağlar üstelik eskisi gibi emojiler randomlar da olmaz. Memur gibi 8-5 günaydın iyi geceler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılKısa cevaplar veriyorsa soğuk yapıyorsa eskisi gibi konuşmuyorsa senin yazmanla cevap veriyorsa o ilişki bitmiştir çok uzatmanın bir anlamı yok
00 Yorumla - Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar