Tavırlar farkettirir ilgi azalmıştır, iletişim kurmada sorun yaşanır, konuşacak konu zorluğu vardır hatta belki yalanlar baş göstermeye başlamıştır bu izler ilişkinin bittiğini gösterir artık zorlamaya gerek duyulmadığını bilmeli...
Flaubert'in aşk tanımı: "Merak. Birine karşı, ansızın, bir merak duymaya başlarsınız, korkunç bir merak. Onu tanımak, onunla doğmak, dünyaya onunla yeniden gelmek tek amacınız haline gelir. Aşka en uzak cümle, senden nefret ediyorum değil, bilmek istemiyorumdur."
Artık heyecan kalmamıştır adı geçince gözlerin parlamaz merak etmezsin iyi mi kötü mü diye ya da yemek yerken acaba aç mı tok mu diye aklına gelmez ya da üşüyünce allahım inşallah sırtı pektir demediğinde anlarsın ki artık bazı şeyler bitmiş.
Bir ilişki asla bitmez insanlar gereksiz yere sıkılmasa. İnsanlar çok değişti yeni nesil anne babasından bile bıkar sıkılır olmuş gerçekten dünyanın çivisi çıkmış Kaldı ki elin kızından elin oğlundan bıkmasın
Benim için güven çok önemli karsimdakine konum at görüntülü ara şifreni ver gibi saçma sapan triplerim olmaz. Eximden insta sifresini istemistim o an anladım ki kafadan bitmis zaten sonra ayrıldım