Aşk, aile veya arkadaşlık ilişkinizi kafanızda bitiren o durum ne olur? 😬

Aşk, aile veya arkadaşlık ilişkinizi kafanızda bitiren o durum ne olur? 😬
Bir ilişkinin bittiğini, artık heyecan duymadığınız da, iletişimin zorlaştığı ve karşılıklı anlayışın azaldığında anlarsın. Eskiden keyif veren sohbetler yerini sessizliğe bırakır, birlikte zaman geçirmek yük gibi gelir. Güven sarsılır, küçük tartışmalar büyür. Sevgi yerini alışkanlığa bırakırsa, ilişkinin sonu yaklaşmış demektir.
aşk hayatımda istediğim tepkileri alamıyorsam çok fazla konuşmuyorsak samimiyet kalmadıysa ve soğukluk girdiyse araya tabiki mıç mıç olmaktan da bahsetmiyorum ama aşırı bir uzaklık söz konusuysa bir şeyleri bitirme vakti gelmiştir o zaman anlarım ve de ilişkide karşılıklı açıkça konuştuğumuz zaman da tamamen bitiririm
Kısa zaman önce uzun süren bir arkadaşlığımın bittiğini sanmıştım ama bitmemiş ben bazı şeylerde yanlış tahminlerde bulunmuşum. 🥹 Biteceğini genelde karşı tarafın bana duyduğu merak duygusunu yansıtmamasıyla anlıyorum. Benim için de bittiyse o kişiye dair içimde en küçük merak duygusu kalmıyor. Ya hep ya hiç🫠
Tek bi yalanını yakalasam yeter benim için yalanı asla affedemem bide arkadan konuşanlar var yüzüne karşı dost olan ama aslında tek düşmanın olan kişiler.
Cevap
39Cevap
Her attığım adımda bana doğru geleceğine geriye doğru gidiyorsa, o zaman bittiğini anlarım. Çünkü hiç bir şey kendinden ödün vermeye değmiyor. "İnceldiği yerden kopsun" diyorum..
Haftanın 5 günü kavga ile geçiyorsa eğer bitmiştir. Bu sevgi bitmiş sadece taraflar alışkanlıklarından dolayı uzatmaları oynuyor demektir.
eğer sevgi ve saygı güven bittiyse o zaman.
Bitiş düdüğünü çalıyosam bitmiştir ahsh
Kisiler birbirini merak etmez, farklı arayışlar başlamistir bile. Sudan sebeplerle kavga çıkar, aldatma/aldatılma olasılığı çok yüksektir. Saygı yitirilmiştir, gün içinde 2 dakika haber alamayınca çatlayan taraf artık hiç umursamaz hicbirsey yokmuş gibi hayatına devam eder.
artik ne yaptigini merak etmiyorsam. yeni bir sey denedigimde, yeni bir yere gittigimde, o olsa ne dusunurdu demiyorsam. ona bir seyleri anlatirken heyecan duymuyorsam, anlatmaya gerek duymuyorsam, bilirim ki o iliski bitecek
Kafanda bitirdiysen biter mesela ask 3 kere bulusma teklif edip kabul etmediyse ve mesaj atar da bulusma icin bahane sunarsa ki onu bile sunmadi sert yapıp konu kapatırım silerim arkadaşlıktan öyle 3 hakki vardır sonra biter ailemde o geçerli değil 9 yapar 10 yapar sonsuz yapar hep affederim
saygısız bir üsluba dönmüsse gündelik dialoglar ve artik yaptigi ya da yapmadiği seyler umurunda olmazsa yatakta sogumalar baslamissa
En mantıklı bitiş sekli samimiyeti komple kesip kaldığı yerden devam etme derim. Delikanlı adam hatta telefon numarasını bile siler.
Ne zamanki umursamaz tavırlar olur soğukluk olur anlarımki bitmiş
Onu görmek onunla konuşmak artık sizi heyecanlandirmiyorsa
Artık yaptığı şeyler seni kızdırmıyor üzmüyor sinirlendirmiyorsa artık çok geç
Canın sıkıldığında aramak istediğin kişiler arasında yoksa bitmiştir
Tek bir saygısızlığında bitiririm çünkü bitirmedigim zaman ne olduğunu gördüm.
Sabah uyandığında yeniden doğmuş gibi hissettiğin gün
Artık rahatsızlık duymuyor ve duygusal tepkiler vermiyorsam sevmiyorumdur.
iki taraftan birisi bitirdiyse artık bitmiş demektir
Sesizlik iki taraftada hüküm sürüyorsa ve iki tarafta umursamıyor değer vermiyorsa bitmiştir..
İki insan birbirini anlamadığı zaman o ilişki bitmiştir..
Karşılıklı anlayış, saygı, ilgi bittiyse o ilişki bitmeye mahkümdur maalesef
Onunla konuşmak artık istek değilde mecburiyet gibi hissedildiğinde olabilir.
Güvensizlik başladığın da veya Sevgi bittiğinde
İstenmediğnde, çünkü insan istedikten sonra her şey olur
Dediklerine ya da yaptıklarına karşı vurdumduymaz olmaya başladıysam
Onunla konuşmamak için aramaları ve mesajları sessize alıyorsam bitmiştir.
İlişki diye bir şey yoktur. Erkek, kadın yaşlandıkça başka arayışa girer, kadın da erkeği sevdiğini zanneder.
Merak etmiyor isem artık önemi kalmamıştır, önemi kalmamış ise bitmiştir..
Geç cevap veril soğuk yapıyorsa ve kaba konuşmaya başladıysa ve saat 8 de ben uyuyorum diyorsa
Ondan soğurum we aninda biter bi sebeb olmasi gerekmez soğumuş olmam yeterlidir sadece sonra hayatima kaldiğim yerden dewam ederim
Her türlü anlarsın mesajlara geç cevap veriyorsa , mesajlasacak veya konuşacak birini bulmuştur alametler çok
Sevgi saygı güven bitene kadar o zaman anlar.
İlgi yoksa ortada bir ilişki de yoktur.
Nude atmıyorsa bitmiştir
Güven bitti mi o ilişkiden geriye nefret bile kalmaz
Helal reis
aklıma gelmiyorsa bitmiştir. geliyorsa bitmemiştir.
Acı çekmediğimiz zaman.
Ortam sessizleştiğinde.
Aşık olduğunu belli ettiğin an biter
Umursamazlik olunca
Saygı bittiğinde
Saygı öldüyse o ilişki bitmiştir Kübiş
Boşa kürek çektiğini anladığın zaman
Kafanda ilk soru işareti oluştuğu an
Benden arayı kestiğinde
Engellendiğim zaman :D
Saygı bittiyse
Güven yoksa ilişki yoktur
Sohbet iletişim yoksa biter
Saygısızlık kesinlikle
Yanlız mutsuz hissettiğinde anlarsın
Ben zaten kafada bitirmişimdir çoktan
katlanamadığın zaman anlarsın
İlgim merakım bittiğinde
Artik eskisi kadar heyecan vermiyorsa bitmistir
Merak etmediğini ve özlemediğini anladığında.
Yalan mı var riya mı var ben saniye durmaz😉
Zaten bunları sezdiğin gibi çoktan gidersin gibi 😅
Saygı ve sevgi bittiği zaman
Artık umursamıyorsam bitmiştir
İlgi alaka azalırsa
Kübra bizde ilişkiler bitmez bitemez sonuna kadar
Neden bitsin bitsin diye mi başladık
Varsayım olarak benden gideni tutmam yanlışı affetmem orası muhakkak ama zor ilişki birisi olduğum için kurşun işlemiyor diyelim Kübrl
G*vatım affederim diyecek halimiz yok erkek adamız affetmeyiz yukarıda bak ne demişim Kubrl “yanlışı affetmem”
Oradan bakınca affedecek bir Vibe mi veriyorum
Ne bileyim en güzel yerden sordun hemen aldatsa diye dur biraz mutlu olalım neden aldatılıyoruz :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?