26 yaşında hiç ilişki yaşamamış biriyim kızlara aşırı ilgi duyuyorum ama yüz bulamıyorum hep internet üzerinden ilişkim oldu?

Güncellemeler
1 yıl
sevgililik sexting falan hep internet üzerinden yaşadım gerçek hayatta buluşmalarım oldu daha geçen ay hiç beğenmediğim ama beni beğendiğini düşündüğüm bi kızla buluştum sinemaya girdik sırtına omzuna elimi koymaya falan çalıştım pek oralı olmadı sadece film izlemeye gelmiş heralde sonra mesajları kesildi bende saldım zaten önceki buluşmalardada sohbet edebiliceğim insanlara denk gelmedim oturuyoruz sohbet edicez çok alakasız konular açıp niye konuşmuyorsun sıkıldınmı diyo mesela ilgi çekici...
Güncellemeler
1 yıl
bir konu olsa konuşurum susmam bir tanesi beni buluşmaya ehliyet sınav bölgesine çağırdı evinin önü diye o çok garipti ben cafeye çağırdım zamanım çok yok dedi ki ne kadar fotolaştık konuştuk instadan ben bunun instasını dışarda almıştım çok güzel fotolar atıyodu mesajlaşıyoduk full falan buluşmadan sonra bitti kendi kendine bişeyler anlattı iyi bir dinleyici olmaya çalıştığımı düşünüyorum :D
26 yaşında hiç ilişki yaşamamış biriyim kızlara aşırı ilgi duyuyorum ama yüz bulamıyorum hep internet üzerinden ilişkim oldu?