+1 yılSosyal medya kullanımına ara vermen, hatta gerekirse bırakman lazım. Bende böyleydim, sonra sosyal medyaya 1 yıl ara verdim kendimi geliştirdim ve bu düşüncelerin saçma olduğu kanısına vardım. Yani sosyal medyadaki yaşam gerçek değil, oraya herkes en güzel en neşeli halini paylaşıyor. Haliyle sende öyle zannediyorsun, böyle bir psikoloji içine giriyorsun. Bu arada sevgili meselesini de çok takma akışına bırak, daha 18 yaşındasın elbet olur yani sende bulursun birini.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBenimde hiç olmadı ki sevgilim. bence çok üzülmeyin zaten o olanlarda gerçekten aşık değiller sevmiyorlar yani Hayır, sevgiliniz olmaması bir eksiklik olarak değerlendirilmemelidir. Her bireyin yaşamında farklı zamanlarda farklı deneyimler yaşaması normaldir. Sevgili sahibi olmak, herkesin aynı yaşta veya aynı zaman diliminde deneyimlemesi gereken bir şey değildir. Herkesin ilişki deneyimleri farklılık gösterebilir ve bazı insanlar daha geç yaşlarda sevgili sahibi olabilirler. Önemli olan, sizin kendinizi ve yaşamınızı başkalarıyla karşılaştırmadan kendi yolunuzda ilerlemenizdir. Sevgiliniz olup olmamanız, değerinizi veya eksikliğinizi belirlememelidir. Kendinize zaman tanıyın, hayatınızda gerçekten size uygun biriyle tanışma şansınız her zaman vardır. Unutmayın, herkesin ilişki deneyimi ve hızı farklıdır ve sizin zamanınız gelecektir.
11 Yorumla- +1 yıl
😊 teşekkürler
+1 yılSevgilinin olmaması eksiklik değil ama seni sevenin olmaması eksiklik. Sende bir eksiklik yok. Bana benziyorsun. Benim de hiç sevenim olmadı karşı cinsten. Bu uygulamayı da sosyalliğimi geliştirmek ve beni sevebilen biri ile tanışmak için indirdim. Yalnız değilsin
011 Yorumla
Soran+1 yılSevinsem mi üzülsem mi bilemedim afagshsjd
- +1 yıl
Üzülme
- +1 yıl
Nötr kal
Soran+1 yıltamammmmmm
- +1 yıl
Senden bir şey rica edebilir miyim
Soran+1 yılTabii buyur
- +1 yıl
Seninle tanışabilir miyim acaba rahatsız etmeyeceksem
Soran+1 yılTanısabiliriz tabii
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Bana arkadaşlık at
Soran+1 yılTamamdir
+1 yılŞunu anlamıyorum, sevgili yapmak neden çöldeki bulunmuş su kadar hayati bir mesele haline geldi? Sevgili yapmamış olabilirsin. Bu neden "tuhaf" ya da senin açından bir "eksiklik" olsun?
Bende hiç sevgili yapmadım, kimseye de gönlümü kaptırmadım. Pişman da değilim çünkü bu eksiklik değil, "gereksiz" hatta haram da. Sanki melekmişiz ve hiç günahımız yokmuş gibi bir de sevgili batağına batmak neden? ~ ℳ
31 Yorumla- +1 yıl
£ic 🥳
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin erkek versiyonunum zamanında 18 yaşındaydım dediler gençsin yaşın küçük üni de olur dediler üniversiteye başladım orada su gibi akıp geçti yine sevgilim olmadı sevilmedim tabi bu süre zarfında platonik sevdiklerim oldu ret yedim zamanında o ayrı mesele sonra mezun oldum dediler kızlar maaşa paraya bakıyorlar işe girdim halen çalışıyorum iyide maaşım var giyimime kişisel bakımıma özen gösteriyorum yine olmadı 30 yaşına dayandım. Belki diyebilirsin çok seçici miydin hayır asla hatta tam tersi 24 yaşından beridir çirkin kızlara yöneldim belki kabul ederler evlenirim diye onlar daha havalılar güzel kızlar zaten hiç bakmıyorlar hani derler parasız erkeği bir tek annesi sever diye öyle bir şey yok tip çok önemli eğer çirkin bir erkek isen ve boyun biraz kısa ise sadece annen seviyor. Şimdi sorsan sevgilisi olanlar ilişki yaşayanlar da iyi ki olmamış derler halimizden anlamazlar hayatına önceden giren yarı yolda bırakılan duyguları ile oynanıp kullanılan bir kız daha ilişki istemiyor hayata küsüyor bizlere şans vermiyorlar herkesi onlar gibi sanıyorlar. Yaşım 30 oldu bu yaştan sonra mutlu olunur mu ya da genç yaşta kiler gibi el ele tutuşup vakit geçirme sinemaya gitme eğlenme olur mu çok zor bende hayata küstüm umudum ve inancım kalmadı desen çabalamadın mı gerçekten çabalamaya çalıştım ama olmadı çok mu bir şey istedim sadece sevmek ve sevilmek aile kurmak birlikte yaşlanmak başka da bir gayem yok sorun değil Bi 5 ya da 10 seneye zaten heves istek iyice gidecek yapacak bir şey yok hep kıskandım imrendim arkadaşlarımı keşke bende öyle hayatlar yaşayabilseydim dedim ama olmadı sağlık olsun demekten başka bir şey diyemem
36 Yorumla
Soran+1 yılUmarım istediğin ilişkiyi bulabilirsin erkek için tip gerçekten önemli değil azcık spor yapsan fiziğin normal olsa yeter. Kızlar özgüvene güce bakıyor. Boya gelirsek benim dayım 169 cm falan ama her hafta sevgili degistiriyor ve zengin falan da değil güzel konusmayı bilen, dominant ruhlu birinin illa olur gerçekten. Kadınlar için tek tip çok önemli güzel olmayan çirkin birine hiçbir erkek bakmaz
Cevap sahibi+1 yılTam tersi Bi bak çoğu çirkin kızda ki şans güzellerde yok çünkü güzel kız mükemmel istiyor ama çirkin yine bakıyor ben çirkin kızlarla konuşmaya çalışıyorum
- +1 yıl
bende güzelim ama hiç şansım yok yani aşka küstüm resmen
Cevap sahibi+1 yıl@Afrodit429067 aslında biraz beklentinizi düşürseniz olur bende küstüm artık
- +1 yıl
YANİ BEKLENTİDE VAR YAKIŞIKLI İSTEMEM ÇOK ÇALIŞSIN BAKIMLI OLSUN SORUMLULUK BİLSİN YETERLİ BUNLAR ÇOK MU SENCE
Cevap sahibi+1 yıl@Afrodit429067 bence çok değil erkek dediğin zaten öyle olmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27 yaşımdayım, daha kız arkadaşım olmadı. Sana tavsiyem karşı tarafta kusursuzluk arama. Ne olabilir ki yani. Hemen evlenecek değilsin ya, biraz takıl. Gez, toz eğlenmene bak. Başta ciddi düşünürsen kaybedersin. Sosyal medyada da özenilecek bişey yok. Adam bir ay boyunca para biriktirip bir mekana gidiyor, bir kaç hikaye atıyor eve otobüsle dönüyor. Bunun neresi özenilecek hayat. Biraz sosyal ortamlara takıl, ne bilim maddi durumun var ise resim workshoplarına felan git. Çevre edin, kurslara git. Ama online olmasın mümkünse :)
16 Yorumla- +1 yıl
hiçmi olmadı sevgilin ciddenmi
Cevap sahibi+1 yıl@Afrodit429067 Ciddiyim :)
- +1 yıl
niye peki
Cevap sahibi+1 yıl@Afrodit429067 Tipten kaybediyoruz sanırım :)
- +1 yıl
çok çirkinsin o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@Afrodit429067 10 üzerinden 5 diyelim :)
+1 yılBir dur bakalım daha 18 yaşındasın ve uzun bir hayatın var. Önce eğitimini tamamlamali ve kendi ayaklarının üstünde durmalısın. Aşk zaten gelir bulur seni o konuda şüphen olmasın. Normal mi sorusuna gelince psikoloji de normal diye birsey yok. Anormal diye birsry de yok. Tamamen yaşadığın çevreye bağlı olarak degerledirolmeli. Kişisel olarak anormal bir durum görmüyorum... uzun ve mutlu bir ömrün olsun
00 Yorumla
+1 yıl21 yaşıma kadar bırak ilişkiyi bir erkekle bile konusmamistim bu inancım ve kendi secimimdi fakat ilk gördüğüm adamlada evlendim ve bu bir eksiklik değil kesinlikle. Herkes kendi zamanını yaşıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal medyanın seni bu yönde etkilemesi ilk sorun bence. Ve evet belirttiğin gibi aslında küçük değil gibisin ama küçüksün yani. Daha yolun başındasın, hayatına şekil vereceğin dönemleri yaşıyorsun. Hayat planın ne bilemem ama mutlaka bir planın olmalı ve başarılı olana kadar çalışmalısın. Gerisi de sen ayaklarının üzerinde duracak hale geldikten sonra gelir zaten. Çok takılma yani boş konulara, dolularına odaklan. Hedefin o yönde olmalı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal. Benim de ilk sevgilim olduğunda 26 yaşındaydım. 😀 sonra yine uzun seneler flörtüm olmadı. Bu bence bir eksiklik değil. Eksiklik, insanın paylaşımda bulunduğu, ihtiyacı olduğunda yanında olabilecek dostunun olmaması.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Çok büyük eksiklik ilerde eşin çok laf eder en az 500 sevgilinin olması lazımdı şuana kadar çok geç değil şimdi başla 1.5 2 yıla koleksiyonu tamamlamış olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşında sevgilisi olan, yaşıtların gibi temiz kalamayan kızlara neden özendiğini sorabilir miyim? İleride keşke yaşamasaydım dediğinde, iş işten çoktan geçmiş olacak
01 Yorumla- +1 yıl
her şey bi kızlık zarınamı bakıyor yani o olmayınca hayatı bitmişmi oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Yok daha çok erken sen ders çalış üniversiteye hazırlan gir üniversiteye orada bir çok insan seni bekliyor olacak
00 Yorumla
+1 yılsevmek ve sevilmek icin sevgili istiyorsan cok yanlis seyler pesindesin. sevgililik kurumu bu devirde tamamen +18 uzerine kurulu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sosyal medyada her gördüğünüzü gerçek sanmayın amaçları gerçek olduğuna sizi inandırıp like almak ve kazanç elde etmek
00 Yorumla
+1 yılOooo sosyal medyaya bakarsan çok yanikirsin.. bu kriter olmasın canım.. çok sahte hayatlar var.. inan bu kadar güzel değiller...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Evet dünyayı tanımalı yarın öbür gün evlenirken seçim yapabilecek bir kıstasa sahip olmalısın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ne iliskisi kizim yasin daha 18 hayatin icin onemli kararlar alman gerek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevdiğin ve sevenin olmamış bunu kendine sorman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSosyal medyada hersey gercek degil göz boyaliyor..
sosyal medyda zaten herkes mutlu dört dörtlük hayat yaşiyorr özenme sevgili durumlar cok sacma cok erkensin daha00 Yorumla
+1 yılboş ver be kalbin kırılmasın hiç doğru insanı bul evlen en iyisi
00 YorumlaYok yaşın küçük benim gibi 25 ine geldiğin zaman aynı durumunl yaşarsan o sıkıntı
00 YorumlaÜnv kazan, oku, doğru düzgün ortamlarda tanışırsın. Acelesi yok
00 Yorumla
+1 yılBelki biraz sosyal cesaretini ve dişil enerjini yükseltirsen neden olmasın ki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok küçüksün kardeşim, merak etme zamanı gelince olur
00 Yorumla
+1 yılDaha 18 yaşındasın uzak dur bu isler den yazik
00 YorumlaEksiklik değil. Belki şansına düzgün birine denk gelirsin.
00 YorumlaNe yapacaksın ancak bakireligini alır geçer bu devirde nerede normal sevgili olacak erkekler? Bizi de kendilerine benzettiler kendimizi begendirecegiz diye Rus kadınlarına döndük. Sokakta herkes striptizci gibi giyiniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayatında bir erkek istiyorsan eksikliktir. İhtiyacın var mı buna?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok
Cevap sahibi+1 yılLise misin üniversite mi
Soran+1 yılBu sene mezun oldum liseden
Cevap sahibi+1 yılİstek atar mısın
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok ta gerekli değil ki belkide ileride senin için doğru kişi ben olcam belli olmaz tanışmadık daha dkdkd
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Ben 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı bu benim için eksiklik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniversitede olur merak etme, okul bitecek bunun iş hayatı var osu var busu var. Karşına çıkar birileri.
00 Yorumla
+1 yılDaha yaşın küçük merak etme vakti zamanı geldiğinde olur böyle şeyleri kafaya takma hayırlısı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel olak kiz sevgili hahaha
Saka bir yaan boş ver olmasin bas agrisi valla00 Yorumla
+1 yılKaç yaşıda sevgili yapmak istiyordun acaba çocukken mi 18 yaş ne yeni reşit olmuşsun ne bu acele sakin ol biraz
00 Yorumla
+1 yılBana bi bakarmısın bu konuda konuşmak istiyorum seninle ablacım
09 Yorumla- +1 yıl
İkimizde 1xperiz mesaj atamayız. O takip ettiğin çocuk kim tanışma aşamasında olduğun biri mi
- +1 yıl
Neyse burdan yazayım yazacaklarımı
Soran+1 yılYaz
- +1 yıl
Senin sorunu kardeşim gibi sevdiğim bi yakinima gösterdim seninle tanışmayı çok istiyor kendisi harika romantik çok iyi birisi ve seninle tanışmak istiyor
- +1 yıl
Heyecanla benden haber bekliyor
Soran+1 yılben ilişki aradığım için sormadım ki soruyu, şu anlık düşünmüyorum da çok teşekkür ederim 💖
- +1 yıl
Peki o zaman niye hâlâ sevgilim yok diyorsun bu ne tutarsızlık tatlım
Soran+1 yılBen sevgili arıyorum mu dedim soruyu düzgün okur musunuz?
- +1 yıl
Özeniyorum hiç sevgilim olmadı demek keşke olsa demek
23 yaşındayım ben de hiç sevgilim olmadı normal bir şey bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşko benimde ilk sevgilim 24 yaşında oldu ilk +18 ilişkimide o yaşta yaşadım kaldıki bunu 30 yaşlarında bile yaşayanlar var akışına bırak olacağı varsa olur
00 YorumlaSevgili olmak özenilerek yapılacak bir iş değil ki
00 YorumlaYok ya ne eksikliği benim 23 yaşım var benimde olmadı biz bize yeteriz bacım😂🖤
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Eksiklik değil. Mutlu olmalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😎
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende 20 yaşındayım hiç sevgilim yok bunlar normal şeyler
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSilmene gerek yok gizli kullanıcısın profiline baksalar bile göremezler senin sorduğunu bide 48 saat geçmesi lazım
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ama sakın eksiklik diye yapma daha çok gençsin
Soran+1 yılYok ya dusunmuyorum dün duygusal boşluktayken yazmıstım djdjfjfkfofk
Cevap sahibi+1 yılHahahaha sonra yazdığın için pişman oldun galiba
Soran+1 yılEvet herkes öğüt falan vermis bide sorumu site biraz değiştirip öne çıkanlara falan eklemis galiba
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣 bir şey olmaz sonuçta gizli olarak sormuşsun
Soran+1 yılYanii yapcak bi sey yok zaten artık cmkdkdkd
Cevap sahibi+1 yılAyňn
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın itibariyle özenti normal ama inşallah aklın başına gelir bir zaman
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsize göre öyle demek ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Daha yaşın küçük genç olur zamanla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılYoo benimde olmadı 21 girecem ne olmuş?
00 Yorumla
+1 yılBöyle seyler için Canını sıkma. Güzeliyle olur
00 Yorumla
+1 yılEksiklik değik
00 Yorumla
+1 yılDaha kucuksun acele etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Daha çok gençsin,
olur00 YorumlaHayir eksiklik değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha erken olur ilerde
00 Yorumla
+1 yılEksiklik değil Hayırlısı olsun
00 Yorumlabir şey sorabilir miyim acaba
00 Yorumla
+1 yılolur umarım
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Neye özeniyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok büyük eksiklik
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapiyorum ya yani benim hayatımda uzun zamandır kimse yok çok büyük eksikliğini hissetmiyorum
Soran+1 yılBen de hiç hissetmedim gerek duymadım ama sevmek sevilmek güzel bir sey gibi
Cevap sahibi+1 yılGüzel evet bazen istiyorum birinin dizine yatiyim sevsin falan ama
Cevap sahibi+1 yıl48 saat geçmesi lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de aynısı var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAsla özenme derim.
025 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGereksiz bir şey.
Cevap sahibi+1 yılNe alaka aq?
Cevap sahibi+1 yılBen özenilecek kadar güzel bir olmadığını ve 18 erken bir yaş olduğu için böyle dedim.
Cevap sahibi+1 yıl18 ve üstü ama olmasa da olur.
Cevap sahibi+1 yılSen neden bu kadar sorguluyorsum aq?
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum, duruma göre değişebilir.
Cevap sahibi+1 yılSen baya bir şeyler yaşamışsın.
Cevap sahibi+1 yılBuradan değil, başka bir yerden görüşelim.
Cevap sahibi+1 yılInstagram?
Cevap sahibi+1 yılInstagramdan geliyorsan gel ve istek at, gelmiyorsan da bb...
Cevap sahibi+1 yılSen buradan yaz, ben istek atarım.
Cevap sahibi+1 yılMillette sana meraklıydı zaten.
Cevap sahibi+1 yılBöyle daha güvenilir geliyor. Hesabını yazıyorsan yaz.
Cevap sahibi+1 yılSg... 🖕🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYooo
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yaşın genç bulursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılDegil fazlalık
00 Yorumla
+1 yılTam tersi, doluluk
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman güzel
- +1 yıl
Sonuçta nadir olan değerlidir
- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri