Sevgilimle doğum gününde tartıştık haksız mıyım?

Gece gece soruyorum lakin kafama çok takıldı. Sevgilimin bugün doğum günü ve kendisi bana doğum gününden önce reels göndermişti. Reels de çocuk, sevgilisinin doğum gününün ilk saatlerinde kızın evinin önünde bekliyordu falan bunu bana attı ve bende bunu not ettim. Dün arkadasimin bilgisayar montaj işi vardı ve ona yardım etmek için gece dışarı çıktık. Montaj işleri biraz uzun sürer. Saat tam 00.00 da hikaye paylaşıp mesaj attım. O sırada da sevgilimin yurdunun önüne yürümeye başladım. Kendisinin sesi düştü. Bende beni orada beklediğini anladığım için kıyamadım ve açık açık bu yüzden mi sesinin düştüğünü sordum. Kendisi pek cevap vermedi bende telefonda kalsın diye muhabbeti uzun tutuyorum tabi neyse takribi 00.10 da yurdunun önüne geldim 5 dakika onu gördüm ve gittim. Fakat kendisi geç gelmemden rahatsız olmuş ve benimle konuşmak istemedi. Bugün ise yaptığım tüm planları göz ardı ederek defalarca aramama yazmama hatta yurdunun önüne gitmeme rağmen çıkmadı. Beni engelledi ve doğum gününü kutlayamadık. Hatam tam olarak nerede?
Sevgilimle doğum gününde tartıştık haksız mıyım?