İlgisizliğe katlanamıyorum jdfdhhf

İlgisizliğe katlanamıyorum jdfdhhf

İlgisizlik uzun sürüyorsa ve kendimi hep ikinci planda hissediyorsam yavaş yavaş soğurum açıkçası. Sevgi tek taraflı yürümüyor, insan değer görmek istiyor. Sevdiğim kişi beni umursamıyorsa bir yerden sonra içimden gelmez uğraşmak.
Vazgeçmek kolay değil ama bazen en doğrusu oluyor. Çünkü sevilmediğini hissetmekten daha yıpratıcı bir şey yok. Sevgi varsa ilgi de olur yoksa bir anlamı kalmıyor maalesef.
İlgisini esirgeyen sevgili mutlaka o sırada bir başkasına ilgisini cömertçe sunuyordur, kendisi de onun köleliğini yaparak hiç bir zaman olmayan ve olmayacak değerini katladığını zannediyordur. Bu derece beyin fakiri ve ruh hastası birisine yapılacak en doğru tavır artık o kişiyi yok saymak hatta hiç olmamış saymak ve hayatını, zihnini, kâlbini onun gibi bir toksik maddeden temizleyip arındırmak olacaktır. Değerimi gerçekten bilme yeteneğine ve zekâsına sahip olmayan bir erkeğin hiçbir zaman değerimi bilmesini, bana ilgi göstermesini beklemem, derhâl konuyu bitmesi gereken yerde bitirip gömerim. Asıl değmeyen kendisi olduğu hâlde beni ilgisine muhtaç ve mecbur hissettirmeye çalışan bir ruh hastası esasen bensiz kalmaya müstahaktır, canı cehenneme olur nett.
Erkek üstüne düşünce baskıcı narsist oluyor
Kadın üstüne düşünce ilgi ıstiyor ilgisiz kalmış oluyor
Her şekilde erkeği suçlu çıkartıyor kadınlar
Beni sanmam öyle oldu diyelim yol veririm
Benmi cokmu ilgisiz birisiyim 😂
Yaw sanki beni tanımıyor bayağıda iyi tanırsın 😂
Öyleyim doğru yeşil buton yandı 😂
Oylemiyim vay demekki okadar kötüyüm 😂
Veren olmadı olursa olur saygıyla karşılarım okadar umursamaz miyim ben acaba 😂
Doğru soledim neden öyle bıçak 🔪 at buraya tisss 🐍
Tskrler 🌹🌹🌹
Cevap
42Cevap
İlgisizlik, sevdiğin kişinin seni görmezden gelmesi, bir süre dayanırım belki ama ruhumu yavaş yavaş çürütüyorsa orada kalamam. Sevgi dediğin şey emek ister, his ister, ilgi ister… Yalnızca varlığı yetmiyorsa, yokluğu da çok şey anlatır zaten. Vazgeçmek kolay değil, hele ki yüreğini koyduysan ortaya, ama bir noktadan sonra kendime olan saygım ağır basar. Çünkü sevgi birine tutunmak değil, birlikte sarılmaktır hayata… Tek başına mücadele ediyorsam, o zaten aşk değil, kendi kendini yıpratmak olur.
Çiçeğe bile ilgi göstermeyince soluyor, çayı bekletiyorsun içmiyorsun soğuyor.. O yüzden ilgisizliği anladığım an bende her şey bitiyor.
❤️
Aldatırım direkt o ilgisizliğe düşmek bir kere olur djdjjdkd
Yok ya arada iyi oluyor yara açmak vs sjdk
İlgisiz kalırsam neden sevgilim var ki çok anlamsız
seven ilgilenir ilgilenmiyorsa sevmiyor demektir
İlgilenmeme mevzuları aslında uyumunda olmadığının göstergesi. Bu ilgisizlik en başta bile sahtelik ile bile olsada belli eder kendini. Belki seni biraz daha tanır, bakar yapamayacağını anlar kendini çekerek uzaklaşır o ayrı mevzu ama sinir bozucu bir durum. Konuşarak halledilir.
Bir kez uyarırım eğer aynı şeyi bir kez daha tekrarlarsa bi daha yüzünü bile görmeden ayrılırım, insan sevdiğine heran ilgisini veriyor istemsizce olsa yine yapılır bu sevdiği kişiyi merak eder, konuşmak ister, mutlu etmek ister, üzerine düşer eğer bunlar olmuyorsa sevmiyordur başka bir bahaneye gerek yok zaten benim için
İlgisizlik uzarsa evet vazgeçerim. Sevgi tek taraflı yürümez.
Önce çeşitli şekillerde uyarırım eğer hala aynıysa uğraşmaya, vakit kaybetmeye gerek yok herkes kendi yoluna derim.
Aynen öyle yani ben kimsenin ne sürekli dinmeyen kaprisini çekerim ne de ilişkide oralı bile değilse ikide bir dürtüklemekle uğraşırım.
İstemiyorsa, zor geliyorsa bazı şeyler benim de zamanımı çalmasın boşu boşuna ve herkes güzel güzel kendi yoluna baksın
İnsanlara gereğinden fazla değer vermemek gerekiyor
Umarım bir gün hakettiğimiz değeri görürüz
Evet bi yenisine geçerim vnbbbv bundanda pişman değilim iyi ki böyleyim.
Hiç sevmem lanet olasıca der boşanır giderim dhddhdheh
Tecrübe ile sabit.
Kör olmamak lazım hayatın içinde.
Elbette vermek lazım belli bir ölçüde fakat karşılığı geldiği sürece.
Karşılıksız olan sadece aşktır, sevgi değil.
Bazen kendi alanıma çekiliyorum ama bence bu yeterince sevmediğimi gösteriyor. Aşık olursam ilgisizlik hissettirmem. Bu açıdan bakınca evet vazgeçerim.
Yok ilgi almayi bilirimm ben vermezse gidebilir djdhdjf
Seni sevmek istemiyorsa bırakman gerekir. Seni hak eden birisi illa ki çıkar. Seni sevmiyorsa bırak
Evet vazgeçerim. Çünkü ilgiyi çok seven biriyim ilgisiz kalınca zamanla ondan soğur ve uzaklaşmaya başlarım
Sevdiğim kişiden devamlı ilgi isterim ben 🙂 Oda beni seviyirsa ilgisiz bırakmaz ama ilgisiz bırakırsa bırakırım
İlgiyemi hasretiz jdkd ben ilgilenirim onunla 😂
Vazgeçerim çünkü o kişinin yokluğu ile varlığı arasında bi fark yoktur benim için
Sevmek için birine gerek mi var. Yalnızken seven adam. Siz varken neler yapar.
Kadınların 7-24 ilgi beklemesi disinda anlasilabilir bir durum aslinda 😀
Vazgeçerim. 7/24 tek derdi ben olayım da demiyorum ama hepten ilgiyi keserse buz gibi soğurum.
Vazgeçerim, hiçbir kadın ilgisizliğe katlanamaz bence. Ki katlanılmasın da.
e zaten umursamamak merak edilmemek ilgisizlikten en büyük kötülük bu
Galiba ilgisizlik biz kadınların genel, hassas olduğu konu. Ben de ilgisiz kalırsam ayrılırım.
çamaşırı askıda ip tutar kadını evde s. k tutar...
ilgi önemli
Sevmek ilgidir, özendir. Bunlar yoksa zaten sevgi olmaz ki.
Hatun kişiler için zor olmalı böyle bir şey
Hayır vazgeçmem, kafasının benle ilgilenemeyecek kadar meşgul olduğunu ve sorunun ne olduğunu merak ederim.
Ben sevdiğim insanı ilgiyle boğarım da bir zahmet oda bir nebze ilgi göstersin tek tarafın çabası da bir yere kadar
İlgisiz aşk olnaz çiçek bile ilgi ile büyütür ona su dökmen lazım ilgisiz bi sevgili ise ya ilişki biter ya da aldatma olur
Zaten o da vazgecmemi bekliyordur muhtemelen
İlgi verip vermemesi bi sevgi kıstası gelmiyor bana, daha önemli şeyler var.
Aman aman ilgi bağımlısı değilim ama hiç olmasa da sıkıntı
İlgisizliği bahane edenler, çoğu zaman ilgiyi başka yerde arıyordur zaten...
İlgisizlik her aşkı bitirir tabii. Bir süre sonra ben de vazgeçerdim..
Yani ben kadın gibi ilgi beklememde soğukta olmasın
Evett bırakırım sonuçta vazgeçilmez değiller
Evet ilgisizlik en sevmediğim şeydir soğurum direkt net
Vazgeçmem de biraz anlayış olsun diye pişman ederim
İlgimi geri geçer yavaşça uzaklasirim tabiki
ben de ilgisizliği sevmem
Evet vazgeçerim. Çünkü ilgi sevginin gıdasıdır.
Acaba kime ilgi gösteriyor
Aşırı ilgiden gidiyorlar hep 😃
katılıyorum ve evet diyorum 🤝🏻
İlgisizliğe dayanan kadın bordo berelidir
Ne kadar süre bıraktığına bağlı
Net bitiririm skskskskwk
Çabalarım genede olmazsa vazgeçerim
Elbette kime ilgi veriyorsa ona gitsin aw
Aslan burcuyum anında biter.
Buna çok dirensem de belli bir süre sonra dayanılmaz oluyor. En mantıklısı bu. Kendine eziyet çektirmeye gerek yok. İlgi yoksa sevgi yoktur. Seven ilgilenir.
tahammulüm 0 ben çıldırıyorum ya, ilgisini kazanmak için de ayrı ayrı dikkat çekme stratejik hamleler yapıyorum
Hemen vazgeçerim açıklama yoksa onuda ben sormayacağım kendi söylemeli söylüyorsa hâlâ ilgilidir zaten
İlgisiz kalamayacağını bile bile yapıyorsa, ben terk etmiyim sen soğu ve bırak diyordur. Ya öküz ya da adam değil net.
Nedenini sorarım ona neden ilgisiz bırakmış sorarım eğer bana olan güvenince sevgisinde azalma olduğu ortaya çıkarsa terk ederim
Her insanın ilgisiz kaldığında bırakacağını eminim, fiziksel olmasa bile ruhen artık bırakmıştır.
1 senedir görüşmüyoruz daha vazgeçmedim ilgi sevgi bir kenara yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?