Bir kaç saat önce çok sevdiğim ve değer verdiğim spor hocamın vefat ettiğini öğrendim. Duyduğum anda içimde bir boşluk oluştu ve olamaz dedim. Dün vardı bugün yok ve insan inanamıyor, elden hiç bir şey gelmiyor. Sadece şu var iki günlük dünya için hiç kimseye hiçbir şeye üzülmemek gerektiğini anladım. Mutlu olmak her saniyenin değerini bilmek gerek. Öldükten sonra yoksun işte o kadar. O an insanlar üzülüyor ve sonrasında normale dönüyor. ...
Çok sevdiğin birisi demişsin soruyu böyle sormuşsun soru aşk ilişkilerinde çıkmış ben de şöyle cevap vereceğim kendi kendime böyle uyarladım benim sevdiğim iyi duydum insana bir şey olursa ben ne yaparım.
Bilmem hiçbir şey yapamam galiba ya çünkü bilmiyorum ben böyle durumlarda ne yapacağımı şaşırıyorum böyle beynim dönüyor gibi oluyor sanki böyle var ya yürümeyi bile unutuyorum diyebilirim umarım böyle bir şey olmaz Allah korusun şu anda düşünemedim bile kafayı yerim ben galiba o potansiyel var ben de çünkü yani delirebilirim.
Anneannemi bizim evde gözümüzün önünde kaybettik. Çok acı bir duyguydu gerçekten. Dua ettik sadece, biliyorduk belliydi öleceği. Dualar ile öldü. En azından acı çekmeden ve uyurken, huzur içinde diye avunduk
Ölümü istemek kolay da teslim olmak zordur Bir hikaye vardır: Fakir bir oduncu varmış. Dağlardan odun keser, sırtında şehre taşıyıp satarmış. Dağda her kafası bozulduğunda da Allahım gönder artık şu azraili diye bağırırmış. Birgün adamın yine canına tak etmiş, sırtındaki odunları savurmuş yere. Bağırmış: Allahım gönder artık şu azraili diye. Allah da göndermiş Azraili. Görün bakayım şuna diye. Azrail birden belirmiş adamın karşısında. Beni çağırıp duruyormuşsun. Geldim işte ne istiyorsun demiş. Adam bir bakmış ki can tatlı. Hele bi yardım et de şu odunları pazara kadar taşıyıver diyecektim demiş.
Onun yanına gıder Birgün elbet bulusacagımızı sadece benden önce davrandığını söylerdım.. Hayat sadece uzun bir rüya ve asıl uyanış ölümden sonra olucak.. Son ana dek yanında olurdum anlamasa duymasa bıle onunla konuşurdum.. Hatıralardan anılardan bahsederdım ve rabbıme dua ederdım canı hıc acımasın..
Hemen hemen hepimizin başına gelmiştir Kolay bişey değil ama işte yaşanıyor şahşt olunuyor görülüyor maalesef tıpkı bizimde elbet birgün başımıza geleceği gibi ben çok kişiyi kendi ellerimde toprağa gömdüm gerekenleri yaptım anlatması tarifi zor durum
Kendimi çok uzunca bir süre boşlukta hissederim, üzülürüm. Hayattan zevk almam ve büyük ihtimalle depresyona girerim. Sonra insanoğlu alışıyor acılara bende alışırdım sanırım. Yokluğu aklımdan çıkmasa da eskisi kadar acıtmaz.
Çokça DUHA VE KADİR SURESİNİ OKUYUN ÇOK ÇOK HER SAAT 10 KERE OKUSANIZ YETER BİZDE DE ÖYLE DURUM VARDI ALLAH HAYIRLISIYLA ÖMRÜNÜ UZATSIN GECİNDEN VERSİN, AMİN ❤
Allah cümlemizden razı olsun bence gecikmeden gidip okuyun Her sureyi 10 kere okusanız yeter Sonra 3 kere selavat getirip gönülden Allahtan isteyin yeterli olacaktır inşaAllah Kalpten isteyin yeter