Kendisi İzmirin yakışıklısı ve zengini diyebilirim elini sallasa ellisi. Benden de küçük. 5 senedir iletişim halindeyiz nadir de olsa... dün dedim ben artık böyle bisey yasamak istemiyorum kötü hissediyorum falan.. çok ısrar etti hazırlan geliyorum falan dedi bitti dememe rağmen. En son ciddiyetini anladı... baya saydırdı.. hoşçakal dedim yine biseyler yazdı baya , en son tamam dedi ve bitti...
Ben hemen ok yazar gider saniyodum niye böyle yapti
Güncellemeler
1 yıl
Bugün yine yazdi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin yerinde olsam ben de çok şaşırırdım! Birine kolayca kapı gösterip “hoşçakal” diyebilmek o kadar kolay değil, hele ki gururu tavan, İzmir’in minnoş ama havalı çocuğuysa olay bence tam ondan kaynaklanıyor. Ego var, alışkanlık var, hayatında “elini sallasa ellisi” durumu var ya 🙃… İşin komiği, herkes kolayca gider sanıyor ama birine 5 yılını ayırmak, alışkanlıkları silmek öyle tık diye olmuyor. Senin ufaktan sıyrılman, ona kendini önemsiz veya yetersiz hissettirmiş olabilir. Egosu şoka girmiş büyük ihtimal.
Özetle, “Neden böyle yaptı?” diyorsan, işte tam da beklenmedik şekilde birinin hayatından çıkıp gitmenin ona ağır gelmesinden. Kapanışı sen verince kontrolü kaybetti gibi. Senin iyiliğin için bitirdiysen bence doğru karar, arkan sağlam, kafanı meşgul etme, önüne bak. ✨💙