Flört yaklaşımında değil fb yaklasımında olan kişileri seviyorum ve bu beni olumsuz etkiliyor.(herhangi bi ilişki olmadan)
Psikolojik bi nedeni var mı bildiğiniz?
Flört yaklaşımında değil fb yaklasımında olan kişileri seviyorum ve bu beni olumsuz etkiliyor.(herhangi bi ilişki olmadan)
Psikolojik bi nedeni var mı bildiğiniz?
Bir an önce yakınlaşarak ilişkiyi en üst seviyede yaşamak isteyip, flört evresini es geçmek istiyor olabilirsin. Sıkıcı geliyordur flört etmek. Ama sağlıklı değil hiç en özelini en iyi tanıdığın ve güvendiğin kişiye açmalısın. Sevmediğim kişiyle cinsellik yaşamicam diye kendini şartlayabilirsin
Evet flört etmeyi sevmiyorum direk ciddi ilişki istiyorum fakat onlada sadece cinsel çekim olduğu için karakter uyuşmuyor ve sonuç olarak ne fb ne sevgili ne flört yapıyorum teşekkür ederim hiç bu acıdan bakmamıştım🍀🦇
Teşekkür ederim bebik🦇❤
Fb yapmayı bırakıp gerçekten insanlara şans tanımalısın. Bir şey ne kadar fazlalaşırsa o kadar değersizleşir ne kadar değersizleşirse o kadar anlamsızlaşır. Ayrıca flörtlerinle mantık olarak uyuşamıyor olabilirsin bu da zedeliyor olabilir. O sebeple insanları tanıma yoluna gitmeyi tercih etmeli ve fb işlerinden uzaklaşmalısın en iyi çözüm bu.
Farklı algılamışsın açıklamayı oku
şu an anladım bunun sebebi insanları tanımaya çalışmaktan sıkılmış olman. Çünkü tanıma aşaması yorucu ve zahmetlidir. Oysa fb olayı kolay hiçbir şeye gerek yok. Sen bu yorgunluğun sana vermiş olduğu rehavetle davranıyorsun. Bu seni pek tabi yıpratır. Zor da olsa zor olana yönelmelisin ve kendi konfor alanından çıkmalısın. Psikolojik sorunların başlama nedeni genelde konfor alanı dışına çıkmama isteğidir. Bulunduğum ortam, konum, insanlar, yaşam iyi yeni şeylere ihtiyacım yok denildiği için psikolojik sorunlar yaşanır. O sebeple sakın ola konfor alanının rahatlık algısına kapılma. Zira bu rahatlık kısa vadeli olacaktır ve uzun vadede sadece sana zarar verecektir.
Şöyle disiplinli bir insanım buraya ayırdığım xaman aralığı dahi saniyesi saniyesine hesaplı konfor alanım var denemez. Olsa birini tanımaya vakit harcardım belki
O zaman kendine yeterli zamanı ayırmıyor olabilirsin. Bu disiplin içinde kendini kaybetmiş olabilirsin buna bağlı olarakta duyguların körelmiş her şeye mantık açısından bakıyor olabilirsin. Plan ve programdır belki de senin konfor alanın bunu da bilemeyiz. Ne yapmaya korkuyorsan o senin konfor alanının dışıdır. Tabi kendini tamamen kaybet demiyorum ama bu planlı hayatı biraz daha esnek yaşaman gerektiğini düşünüyorum
Hayır sadece kendime fokuslandım birini tanımak ilgimi çekmiyor
Bu da tamamen doğru sayılmaz. Çevreni görmezden gelmek sana hiçbir katkıları olmayacağı veya orada olmadıkları anlamına gelmiyor. Tabi kendini geliştir ancak dışarıdan edinilen tecrübeler de çok kıymetlidir. Bazen bir insanla yaşadığın bir hadiseyi on bin kitap okusan bulamazsın. Her insan ve her an değerli bu açıdan. Kişisel olarak gelişmek için içe kapanmak yanlış bir davranış aksine dışa açılmalı gözlem yeteneğini kuvvetlendirmeli insanları tanımalı bilgi, tecrübe ve deneyimlerinden faydalanmalı. Bu şekilde ancak insan gelişir. Sadece kitap okumak veya başka bir aktivite insanı geliştirmez diye düşünüyorum
Mesela ben neden seni tanımak istiyorum çevremde olan kimseye benzemiyorsun farklısın. Bu seni daha değerli yapıyor gözümde. Neler yaptığını, nasıl bir hayat yaşadığını, ne gibi zorluklardan geçtiğini, nelerden keyif aldığını, neye inandığını, neyden nefret ettiğini bu yüzden merak ediyorum. Seni tanımak beni olgunlaştıracak ve bana yeni deneyimler yeni tecrübeler ve yeni bilgiler katacak diye sana o mesajı attım. Yoksa tip olarakta aynı değiliz gerçekçi olmak lazım. Sen güzel bir kızsın hakettiğin ben değilim benden çok daha üstü bunun bilincinde olduğum için sana yavşayacakta değilim. Ama tanımak, anlamak, dinlemek bunlar çok değerli ve anlamlı faaliyetler.
al işte yeni bir üniversiteli sendromu, şu lanet olası fb ne anlıyorsunuz? bilmiyorum değişik tatlar değişik zevkler peşidneyseniz bir gün elinizde patlayacak ve olan size olacak, değil tüm okul tüm şehirle fb olsan ne olmasan ne*
Üniversteli olduğumu kim söyledi?
ben söylüyorum değilsen senin sorunun bu fb olayı onların arasında çok yaygın dertlenme ünv değilsen devam et yoluna
Fb olduğum yazmıyor açıklamayı okuyup öyle yorum yapın
Flörtlerim yerine fblerime aşık oluyorum bunun nedeni ne?
bu ne
Dayı sorunlu musun başlık değil açıklama başlığa açıklama kadar uxun yazılmaz
ben soruya bakarım soru ile açıklamanın hiç bir alakası yok şimdi bak işine yazma sapıkmısın nesin
Cevap
18Cevap
Baskıyı ve sorumluluk altında olmayı sevmediginiz için sorumluluk iliskisinin zayıf oldugu fb münasebeti size daha uygun olabilir. Tabii bu, sahibe köle ilişkisine yatkın olduğunuz anlamına da gelebilir 😋
Olabilir ben Androm Hanım için konuştum sadece 😃
Belki de sevmek sevilmek sana cıvık geliyordur ya da sahte geliyordur.
Ya da bedeninin fb ilişkilerine ihtiyacı vardır, daha haşince. 🔥
psikolojik tarafını bilmem ama fb yaklaşımında iki tarafda rahat bir bağlılık veya sorumluluk yok ondan dolayı daha rahat ve kendi gibi yaklaştıklarından dolayı seviyor olabilrisin ya da sıkılmak sana göre değil?
Sevismek daha iyi hissettiriyorsa demek flörtlük bos
Fenerbahçe diye okudum ya off
Dgdydhsi bjk
Yok sevmiyorum hehehe kalsın
Arzular Avrupa, kafalar Orta Doğu...
çünkü cinsellik biraz bağlayıcı sende
Bende fena azdm
Khontkar geldi aklima
etkiliyor demekki
Hastalık
tatlım senin derdin belli
En mantıklısı