Gizli Üye(18-24)+1 yılSahsi fikrim:
Çünkü kızla birsey yaşamak istiyorsun ama kız hemen ben bunu elime alıp degistiririm bana tapcak diyor kısaca erkeğin erkejligini kadınmis askosuymus gibi evrim gecirtiyor sonra ii yok bu ne be bu erkek mi ki diye aldatiyor ya da terkediyor
Erkekler de senin triplerini cekemem hadi seviselim tarzindalar empati yapamiyorlar ve bu da yetmiyor sen başkalarıyla konuşma dışarı çıkma mutlu olma benimsin hep benim dediğim olcak diye kisitliyor
Ve bu her ilişkide olmasada yüzeysel bu tip şeylere denk geliyorsun %10 falan
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çünkü evliliğin pek çok masrafı var. Bu masraflar karşısında insanlar yuva kurmaya, bir yola girmeye korkuyor. Bu nedenle de günlük ilişkileri tercih ediyorlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSorumluluk yok, his yok, duygu yok, trip yok, kimse kimseye karışmıyor özgür, nerdesin napıyorsun? derdi yok, günaydın iyi aksamlar gibi beklenti yok amaç sadece cinsel açlığı doyurmak ve sadakat zorunluluğu yok seçenekleri değerlendirmeye devam edebilirler.
Hal böyle olunca kolayı yaşamayı tercih ediyorlar...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar sorumluluk almaya korkuyor bir iliskiye başlarsam... diye düşünüyor işin içinden çıkamıyor ve farklı tenler günübirlik ilişkiler daha kolay rahat ve sorunsuz görünüyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılçünkü insanlar aşka inanmıyor ve aşık olmuyor
10 Yorumla Karşılıklı ihtiyaç giderme,
İnsanların ilişki düşünmemeleri,
Nefise uyup şehvet kucağına düşmeleri,
Zevkli geldiği
Ve
Cinsellik yaptıkları için kendilerini bir şey hissetmeleri.
FB ilişkisi bence insanın kendine yaptığı saygısızlıktır. Tasvir etmesem de oldukça fazla hal almaya başladı.30 YorumlaBen hiç öyle düşünmüyorum ve bana FB olarak yaklaşan da hiç olmadı sevgili olmak için de, ben buyum ♿ görücü usulü en fazla olabilir benim hayatımda FB veya aşık olarak sevgili değil
10 YorumlaSevgili olmak insanları duygusal olarak çok yoruyor ve genelde hayal kırıklığıyla bitiyor. Hayal kırıklığı da sevme ve sevgiliye emek harcama hevesini azaltıyor ancak seks isteği geçmiyor insanlar da seks arzularını gerçekleştirmek ve aynı zamanda ilişki stresi yaşamamak için fbuddyliği tercih ediyor.
10 Yorumla
+1 yılBen tercih etmiyorum. Zaten Demiseksüelim. Bana göre çok şaçma, ahlak dışı ve hayvani bir iletişim olarak görüyorum bu yaklaşımı. Kendim kimseyle bunu yaşamak istemedim. Bunu yaşayana da saygım yok ne yazık ki.
110 Yorumla- +1 yıl
Demiseksüel ne demek
- +1 yıl
Çok güzel bi soru açıklıycam 😂. Nasıl anlatsam diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Yazdin açıkla hsjhs google bakamam
- +1 yıl
İG de anlattım.
- +1 yıl
Partneri ile kuvvetli bir çekim gücüne sahip olmadan cinsellik yaşamamak demek özetle arzu ve ihtiras çekim tensel uyum fiziksel beğeni duygusal bağ olmadan herhangi bir şey kolay kolay yaşayamaz
- +1 yıl
Ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi. Teşekkürler.
- +1 yıl
Bu ben jsjssh teşekkür ederim açıkladığınız icin
- +1 yıl
Rica ederim iyi akşamlar 😜
- +1 yıl
Ne kaş göz ediyon kız 😂. Normal arkadaşız biz dbdbdh
- +1 yıl
Biz demedim ki ben 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. İnsanlar önce evlilikten kaçtı, şimdi ise tek eşlilikten kaçıyorlar. Hani Ayşe çok süper kız ama Esma da ayrı bomba, yanlız Şeyda'yı da unutamam kafası.
210 Yorumla- +1 yıl
Saygısızlık yapma kıza ne alaka ne halt olduğun filan karşında kadın var
- +1 yıl
Neyse sen anlamaya devam et yorumu da sorumu da rahat bırak
- +1 yıl
Evet bosverelim bence de
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar sevgi kavramından koptu…. Artık her şey cinselliği bir zemini oturtmak için yapmacık hale geldi…
ilişkiler evlilikler bile..
çğnkğ gerçekten sevecek gerçek sağlıklı bakacak hissedecek insan yapısı tükendi …..
bu sefer insanlar yapmacık ilişki yerine sadece yorulmadan cinsellik anlaşması yapar oldu…
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. FB konusunda iyi gibi görünüyor duygusuyla sevisiliyor istediğin zaman gelip yapıp gidiyor ama bunlar sorunsuz FB ler. Bazıları sakız gibi yapışır üşenmedim şeyler isteyenlerde duyunca bunu yapanlara mangal yürekli demek gerekir
10 Yorumla
+1 yılŞu soru buram buram mavili kokuyor. Bir de ilk sorusu.
11 Yorumla- +1 yıl
Mavili olan ben miyim 🤣🤣🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılçekilmez kasmalardan sözlerden yalan dolanlardan aranan zevklere arzulara göre biriyle amaç ilişkisi kurmak anı yaşamak gereksiz söylemlerle düşüncelerle üzülmekten iyidir varsa bulmuşsan yaşa
116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhakkımda kötü düşünmesim söyleminin ortadan kalktığı sevişmenin doruklarda özgürlüğe ulaştığı anlardır kapalı kapılar arkasında olanlar
- +1 yıl
Nasıl?
Cevap sahibi+1 yılözellikle bu kızlarda görülüp yaşamak istediği bazı zevkler arzuları asla söyleyemiyor sevgilisi hakkımda kötü düşünür diye bunun içeriği biraz yazılamaz kategoriden dolayı ama sorgulama seçme yolunu özellikle kız yapmayı bilirse en özel zevkleri de yaşayacaktır hayatı sorgulamak değil yaşamak gerek
- +1 yıl
Ben gerçekten anlamadım yani kızlar çekiniyor yapmak istediklerini sevgililerine yapmıyor da fb ile mı rahat yaşıyor yapiyit
Cevap sahibi+1 yılbir çoğu öyle hatta sevgilisiyle sevişmek istediğini bile dile getiremeyenler var fb aradıkları özellikleri taşıyorsa kızı birz daha cesaretli ve özgür kılıyor güven gizlilik esası
- +1 yıl
Anlıyorum okey tercih meselesi tabi ki
Cevap sahibi+1 yılhepsi tercih meselesi kimi zevk arar kimi duygusallık samçalığına önem verir beden ruhu beslerde ruhumuz bedenimizi besler mi ve sonunda üzülmeye mi yoksa hiç olmazsa anılarda kalacak zevklere mi gerek kalsın
- +1 yıl
Neden tercihler saçmalık olsun ki?
Cevap sahibi+1 yılduygusallık olayını her zaman saçma buluyorum bu bana göre öyle ve bazen yalan olduğunu bile bile aşık numarası yapmaya o zevk için değmez
- +1 yıl
Duygu insanda var olan ve olması gereken insanı insan yapan çok büyük değerdir evet saçma bulabilirsiniz ama bu ikili ilişkilerin her türlüsü de olmalı cinsellikte duygu barındırır ne kadar siz erkekler barındırmadigini düşünseniz de normali ve doğalı budur insanın hayvandan farklı olmalı
Cevap sahibi+1 yılduygu ruha kişye evet şart ben duygusuz demedim cinselliğe gereksiz dedim senden alacağı bitmeyen kişinin söylediği sözlerin yalan olduğunu bile bile katlanman gibi küçük bir örnek ve günümüzün aşkları yalan dolan olduğu bilinerek saçma sözlere bile bile kanıp istediği alınıncaya kadar aşık rollerini yaşamak benim sastım bu aksi hali gerçeği zaten evliliktir fb değil
- +1 yıl
Hahaha günümüz FB si çok mu doğru çok mu duygusuz, ülke ve yaşam sartlari bize öğretiler maalesef asla sizin dediğiniz gibi gerçekçi ve asilolan olmayacaktır. Ayrica cinsellik gerçekten ruha ve bedene iyi gelen bir eylem olmalı ruhu da duygular besler olmamalı demek tercihtir ama olmaz demek fizik yasasına aykırı zevk arzu başlı başına bir duygudur zaten duyguyu sadece aşk ile sınırlandırmak çok ahmakça olacaktır
Cevap sahibi+1 yılerkek cinsellikte farklı arzudadır çok az kişide değişilikler vardır ama kadın bambaşka isteklerde arzudadır günü ruhuna yönelik beklentilerde gecesi kafasını yastığa koyunca ruhunu unutup bedenini düşünmesidir ğer beden aradığını bulmuşsa bazen gündüzünde o yaşadığı aklına gelirse arzusu ruhunuda besler
- +1 yıl
Erkekte kadında beslediği noktadan farklıdır yoksa bir farkı yok ikisi de insan tabi dusuncelerinizdr özgürsünüz ve saygım sonsuz iyi günler 🤞
Cevap sahibi+1 yılsizede iyi günler dilerim
küçük bi not senden alacağı bitmeyen kişi gerçek değildir bitince o kişinin gerçek yüzü meydana çıkar
hoşçakalın- +1 yıl
Teşekkürler hoşçakalın 🤞
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılZaten kısmetim kapalıydı helalimizi bekledik kimseye dokunmadık millet Fb seçerse bizi çölde kutup ayısı bile bulmaz artık.
20 Yorumla
+1 yılBasit yaşam arzuları ve zamanın hızına yetişme, bireyselcilik. İnsanın hedonis arzuları ve kendini kaybedişleri.
Artık bencil yaşam tarzları doğdu kimsenin kimseye eyvallahı da yokmuş.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Duygusuz insanlar seks için birilerini kandırmıyor, duygularıyla oynamıyor, aşkı sekse alet etmiyor.
Artısı sorumluluk yok, özel hayata müdahale yok, kısıtlanma yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimisi duygusal olarak yorgun kimisinin tek gayesi o. Bazıları da duyguları ile hormonlarını ayırt etmesini öğreniyor.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılİnsanların duyguları tükendi çünkü. Ve devamlı daha iyisine ulaşma imkanı var sosyal medya sayesinde. Eh neden uğraşsın?
20 Yorumla Çünkü insanlar bir ilişkinin sorumluluğunu alamayacak kadar kolaycı, doyumsuz, sorumsuz ve bayağılaştı.
10 YorumlaEvlilik durumu artık çoğu insana uzak olduğu için herkes kendi ihtiyacını bu şekilde görmeye başladı çünkü.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ben çok sevemedim. 2-3 buluşma sonrası tamamen öldü arzularım 2 denememde de.
beni tenden çok duygu tahrik ediyor sanırım
10 Yorumla
+1 yılİnsanlık bu çağda evliliği çocuk oyuncağı gibi kullanıyor çoğu insan. Ama azınlık var gönülden seven ancak çok nadir oldu bu devirde.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Evlilik masraf, sevgililik dert, fb istediğin zaman git istediğin zaman gel sınır kısıtlama dert stres hiç bişey yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tripsiz sitresiz beklentinin az olduğu en uygun ilişki türü derdine dert aramamış oluyor bu ilişki de en iyi de bu Zeten kafa rahat olacak
10 Yorumla
+1 yılKimse kimseye bağlı kalmak istemiyor. Sadakat ağır bir yüktür. İnsanoğluysa en sadakatsız hayvandır. :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıskanmak yok
Kısıtlamak yok
Hesap sormak yok
Trip yok
Sadece anı yaşamak var. Zevk var.16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen tercih eder misin FB ilişkisi
- +1 yıl
Cidden sizinle sevgili olan insanlar var mi
Cevap sahibi+1 yılSevgili olmak isteyen kim ben anı yaşamaya bakıyorum.
- +1 yıl
Kim olsun sizle sevgili 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYa olmak isteyen can atan bir dünya var siz dert etmeyin. Ama ben istemiyorum neden bunu anlamıyorsunuz 😂 yakışıklı biriyim , param var, ortamım var. Neden bir kadının tribini çekeyim siz gidin sevgili yapın
- +1 yıl
Hahaha sakin ol şampiyon şaka yaptım 🤞
Bence GS daha çok tercih ediliyor:) BjK üçüncü.
10 YorumlaEğlence seksi çünkü
Aşk yok bir şey yok
Sadece zevk10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKâlpler, vicdanlar, ruhlar çoktan ölmüş. Cesetlerin yaşama biçimi demek ki bu.
10 Yorumla FB ne la fenerbahcemi facebook mu yoksa fahri ayvazmi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel haz için duygusal risklere girmemek adına fb tercih ediliyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok anlamam ama sanırım bu sene güzel kadro oluşturmuş.
Sampiyon olacaz falan diyor arkadaş10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar sevgili yapıp onu tanımaya çalışıp sonra cinsellik konusuna girmeye çalışıp yatağa girmeye çalışmaya zorlanıyor. Çok zaman alıyor. fb öyle değil tek telefonla buluşup işinizi görüyorsunuz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılsorumluluk ve bundan dogan fakirlik sebebiyle en ucuz sekilde herkes işini cozuyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAz maliyet az sorumluluk az duygusallık sıfır üzüntü %100 mutluluk
11 Yorumla- +1 yıl
Bu arada %100 gizlilik te var tabi. Sen peki be düşünüyorsun
+1 yılFB nedir. Anladığım kadarıyla Fenerbahçe degil
15 Yorumla- +1 yıl
Peki FB ne
- +1 yıl
@Rightist haa f u çok budy
- +1 yıl
Çok ne ya😂
- +1 yıl
F u c k body
+1 yılBana göre daha güvenli hale geldi sabah kimse kimseyi tanımıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılMantikli, dert tasa trip yok.. keyfine bak 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendi cinsel ihtiyacını karşılayıp hayatına istediği yerden devam etme derdine düştü. Çünkü bir insanın nazıyla tribiyle uğraşmak herkesin harcı değil. Biraz yürek ister
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar sevgi ve sorumluluk yerine, sadece zevk peşinde koştuğu için. Artık her şey anlamını yitirdi artık insanlar sadece tüketiyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSorumluluk yok, günlük yaşantı için bunlar,
Kızlar veya kadınlardan da FB ya da GF mi ne oluyor mu?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusal ilişkiler yıpratıyor, çok yorucu. Sadece cinsel ihtiyaçları doyurmak daha tatmin edici geliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstediğin zaman seks yapıp sevişebiliyosun sorgu sual yok hayır demek yok dert dinlemek yok duygusal bağ yok rahatsın shshs
10 Yorumla
+1 yılbirbirinize karşı sorumluluğunuz yok özgürsünüz cinselik dışında bir beklentiniz yok. kadınlar için çok cazip olmasa da erkekler için sevgililikten çok daha iyidir fb
21 Yorumla- +1 yıl
Kadinlar olmasa erkekler nasil fb buluyor
Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Yoo ben galatasaraylıyım
337 Yorumla- +1 yıl
kjldgkfsd şu kadar temiz kalpli olsak ya
- +1 yıl
Sen mi kanka 🤣🤭🤭
- +1 yıl
tabe lan ne sandın :D
- +1 yıl
Kalbin temiz de hayatini bilemedim 🤣🤭🤭
- +1 yıl
Hemen geçelim kanka yaz wp den 🤣🤣🤭
- +1 yıl
yazmam bana ne kagjkfd
- +1 yıl
Yaaa şurada efendiğimi bozcan 🤣🤣
- +1 yıl
Çocuğu ürküttük kanka 🤣🤣
- +1 yıl
canım benim ya kıyamam bakma sen bu ablana istekli teke bu baş edemiyom bunla everip kurtulacam inşallah artık :D
- +1 yıl
Hahaha oğlum sus abazanlari salcan üstüme 🤣🤣🤣
- +1 yıl
yok sen çocuk değilsinde biz kartız ya , birimiz 30 diğeri 32 yaşında ondan dedik yanlış anlama
- +1 yıl
Cevap ver kanka 🤣🤣🤭
- +1 yıl
@colorfulpeople olm salmama gerek yok ki her yerdeler
- +1 yıl
Hahahah evet biz kartiz 😜
- +1 yıl
Sende haklısın bı kahve ismarla yarın 😜🤣🤣
- +1 yıl
😍🙃🙃
- +1 yıl
Yarın konuşuruz iş durumuna göre haberleşek alırım seni ya da sen gel awk hep ben geliyom.
- +1 yıl
- +1 yıl
ricaaaa
- +1 yıl
Hep aynı şeyi diyor 🤣🤣🤣tamam olur haberleselim sabahtan isim var okula ugriycam sonra konuşalım @Aishalover
- +1 yıl
:D :D :D işim var olm senin gibi miyim
- +1 yıl
Benimde haftaya isim başlıyor napim ben memursam🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
koca yaz gelmedin şimdi gel diyon awj
- +1 yıl
Ulan sanki kendisi geldi 🤣🤣🤣tatildeydim bir hafta napimm 😜
- +1 yıl
iyi tamam tamam bende gidicem zaten bu arada takip etmiyorsun beni yazamıyom sana
- +1 yıl
Hee görmemişim lan dur edeyim
- +1 yıl
aksdjkf abartma kız sende ne konuştuk sanki altı üstü 30 mesaj ksdjfd
- +1 yıl
Hahhaa rahat bırak oğlum kızı herkes ben mi seni çeksin 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Neyim var lan got :D
- +1 yıl
Hhahaha 🤣🤣🤣her şeyin var çok şükür canım kankam
- +1 yıl
Allah razı olsun karşim jadkgsjfdk
Erkek açısından bakacak olursak
Sevgiliye yaptığın yatırımı (zaman-hediye vs.) yapmazsın kazanca gecersin
Trip yemezsin
Duygusal bağ olmadığı için kaybetsen de umursamazsın10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar evlilikten soğudu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorumluluk yok herkes alacağını alıyor rahatlıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü ihtiyaclar gideliyor hesap sorumluyor. sorumluluk sıfır
10 Yorumla
+1 yılDaha mantıklı daha güzel
17 Yorumla- +1 yıl
Sence
- +1 yıl
Mantıklı mı bilemem güzel yanı yok bence
- +1 yıl
Niye denedin mi
- +1 yıl
Yooo denemedim
- +1 yıl
Demek istermiydin
- +1 yıl
İsineeee
- +1 yıl
Yapma ya
+1 yılEvlenelim desen istemez aynı evde yaşama ya da ilişki desen çoğu erkek ister ondan
11 Yorumla- +1 yıl
Sen evlimisin
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Şampiyon olsun istiyorlar artık FB
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. zahmetsiz ve bagsiz ihtiyac gorme.
20 YorumlaNe alaka ya Allah aşkına
10 Yorumla
+1 yılbize göre değil..
10 YorumlaKolay karı kapılıyor. 6 aydır ev dolu.
10 Yorumlaİnsanlar tek kişiye bağlı olmaktan korkuyor
10 Yorumla
+1 yılİatek ihtiyac karşılıklı zevk
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. İyi bisey bence ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıltercihler
daha kolay10 Yorumla
+1 yıltercih edenlere sormak lazım
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım