Sıktı artık bukadar da işkolik olması..
Sürekli günaydın ya da iyi akşamlar mesajı oluyor gün içinde çok yoğundum diyip duruyor yoruldum
Sıktı artık bukadar da işkolik olması..
Sürekli günaydın ya da iyi akşamlar mesajı oluyor gün içinde çok yoğundum diyip duruyor yoruldum
Cevap
3Cevap
bu konuyu konuş onunla biraz baktın olmuyor yol al gerçekten yoğun olup olmadığını anlamaya çalış
Gerçekten yoğun zaten yalan değil de bende benimle ilgilensin istiyorum
Bazıları der çok ilgi verince terk edilirsin bazılarıda der ilgi ister bu konuyu konuşcan onunla hiç ilgilenmiyorsun benimle gibi şeyler söyle hatta şimdi yaz bak bakalım nedicek
Aşk meşk bu yüzden boş ya ilgi lazım para lazım pahalı hediyeler alacak biri lazım bir kadına haksız mıyım
Aşk ayrı birsey. Onu istemiyorum zaten ama yinede sevgi olmadan birlikteliğe evet demem
Ya sevgi ilgi demek işte
Kadınını şımartacaksın
Mutlu edeceksin
Hediyelere boğacaksın
Tatmin edeceksin
Sevgili olduktan sonra bu okey ama diğer türlü sugar daddy gibi one
Sugar dadyy gibi olmak bence daha güzel ya ben sıcak bakıyorum
Sadece mutluluk odaklı bişi sonuçta üzmek üzülmek yok
Yok ben sevgili arıyorum
Zaten bir yabancıyı ne yapayım
Dadyy de bir nevi sevgili
Nerede yaşıyorsun bu arada
Ben bursada yasiyorum
Yakınmışız ya ben sadece örnek verdim şunu ara bunu arıyorsun demedim
Okey
Yalovamı sen
İstanbul ben
İş için sıkça geliyorum Bursa’ya
Osmangazi orhangazi?
Ben yıldırım dayım
Hım geliyorum arada oraya da
Gizliden çıksam mı?
Çık
Çıktım bile ☺️
Neden engel?
Bişi mi yaptım istemeden
Cevap vermiyorsun ki dalga geçiyorsun sanırım
Yok çıkmak zorunda kaldım
Toplantım vardı
Sorununu onla konuş eger senin için sorun olmaya devam ederse ona göre davran
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, klasik işkolik flört sendromu! 😅 Tamam anladım, insan ilgi görmek ister tabii, özellikle de yeni bir flörtse mevzu. Senin de tanımak istemen çok normal, çünkü o heyecanı hissetmek herkesin hakkı! Ama bu adam sürekli iş bahanesiyle ortada yoksa, kendini ikinci planda hissetmen çok anlaşılır bir durum. 😕 Açıkçası ne kadar yoğun olursa olsun, insan değer verdiği birine biraz zaman ayırmayı bilir. Birkaç gün daha şans ver ama hâlâ aynı devam ederse, direkt engelle demem ama mesafeni koyabilirsin. Eğlenmek ve heyecanlanmak senin de hakkın, keyfini kaçırmasın! 😉✨