Dikkat çekmekten rahatsız oluyorum artık. Ne yapayım?

Yahu yemin ederim. Bir ortama girsem sanki ortamda tek ben varmışım gibi bir tepki alıyorum. Bugüne kadar 4 tane sevgilim oldu 4'ününde arkadaşları bana aşık oldu, bu yüzden ayrıldım hepsinden. Demek ki sende bir şey var dediğinizi duyar gibiyim ama vallahi yok, mesafeli biriyimdir dikkat ederim haraketlerime ama bir b.. luk var yani. Normal değil. Biriyle göz göze gelmeye bile utanıyorum artık. Kendimden 10 yaş büyük kuzenim bile bir garip davranmaya başladı. Eros tüm okları bana mı sakladı ne yaptı, göz önünde olan biri olmak istemiyorum. Dikkat çekmeyi sevmiyorum ama her seferinde öyle oluyor yok boyle birşey. Yakın cevrem şeytan tüylü kız diye hitap ediyor artık. Vallahi bıktım, hep ben suçlu duruma düşüyorum bu yüzden. Kendimi övmek için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama harbinden rahatsız oluyorum. Ne yapayım kimseyle göz göze gelmiyeyim mi, konuşmayayım mı bu mu çaresi. Erkeklerin ilgisi beni rahatsız ediyor artık. Hele sokakta yürürken evli erkekler bakıyor ya kolunda esi, kucaginda çocuğu. Yumruğu cakasim geliyor suratlarına. Çirkin bir kız değilim ama kendimi övmeyi de sevmem. Akrep burcu olmama veriyorum bunu. Ama çok rahatsız oluyorum artık cidden kendimi kotu hissediyorum. Daha az ilgi çekmek için ne yapayım?
Dikkat çekmekten rahatsız oluyorum artık. Ne yapayım?