İşyerinde neden yaptıklarım görünmüyor? Ne yapabilrim?

Arkadaşlar 3 yıldır küçük bir şahıs firmasında çalışıyorum. Ben işimi burada öğrendim. İlk zamanlar çok fazla hata yaptım ve bu yğzden patronuma çok fazla baskı yapıldı beni kovması için ama patronum arkamda durdu. Bunun ekonomik yanı olduğunu düşünüyorum birazda. Piyasanın çok altına çalışıyordum çünkü. Şimdi işi öğrendim ama hala beğenilmiyorum. İşyeri acaip yoğun geçiyor bu aralar ve çok fazla iş birikiyor. Bu sefer mesai yapmak zorunda kalıyorum tabi bunun için ücret almıyorum. Sırf kimseden laf gelmemesi için yapıyorum ama yine bir hatamı buluyorlar. Bu bende psikolojik çöküntü yaratıyor. Bu kişilerin iyi bir insan olduklarını düşünüyorum ama işyerinde sanki mimlenmiş gibiyim. Herkes benden hata bekliyor. Yoğunluğu veya hatayı anlatmak istediğimde bu bahane değil, bana bahane anlatma diyorlar. Ne diyeceğimi bilemiyorum bu sefer. Kendime güvenimi kaybetmiş gibiyim eve gidince bile bunu düşünüyorum. Acaba şunu koydum mu? Gibi birçok şey düşünüyorum evde. Sizce ben nasıl bu durumdan çıkabilirim?
İşyerinde neden yaptıklarım görünmüyor? Ne yapabilrim?