Sevgilim ailesini beğenmiyor onları küçük görüyor bu durumda siz ne yapardınız?

Merhaba değerli arkadaşlar biz sevgilimle aynı üniversitede tanıştık.Benim ailemin durumu biraz daha iyi yani annemde babamda Avukat ve ticari olarak bir PVC Boru-profil fabrikamız bir beton santralimiz birde mermer ocağımız var babam 22. ve 23. dönem milletvekili.Yani hani biraz gelir seviyemiz yüksek diyebiliriz.Sevgilimin babası ise öğretmen annesi çalışmıyor.Ama evlerine gittim ve tanıştım onlarla çok güzel insanlar ya babası elini uzattı tokalaşmak için adamın elini öptüm nekadar memnun oldu elini bomzuma koydu falan (hani güya sosyetik(!) aileyiz ya insanlara garip geliyor el öpmem.) Çok sıcak kanlı insnalar çok iyiler ama gerçekten.Sevgilimin hareketleri ise beni şoke etti onlarla dalhga geçiyor söyledşkleriyle alay ediyor falan kız kardeşini yanımda bir azarladı çocuk ağlay ağlaya çıktı gitti.Ailesinin konusu açıldığındada aman onlar ne bilecek modunda hep davranışları.Soğudum açıkcası benim annem ile babamın karşısında ise heyacanlanıyor.Siz böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız acaba?
Sevgilim ailesini beğenmiyor onları küçük görüyor bu durumda siz ne yapardınız?