Merhaba…
Nişanlımla 8 yıldır birlikteyiz 1 yıldır nişanlıyız nişanlım son 3 yılda çok değişti bana aşık olan açılan oydu ben onun bana verdiği sevgi ve ilgiyle onu sevdim bakışları aşkla çok merhametli biriydi önceden pek tipi yoktu sonradan burun ameliyatı geçirdi saçları ve giyimini ben düzenledim şimdi kendini beğenip duruyor ikide bir yok burnum güzel yok çok yakışıklıyım ve zamanla merhametinin bana karşı yok olduğunu anladım sevgisi eskisi gibi değil bakışı özellikle ilgisi yakın zamanda düğünümüz var ne kadar düzeltmeye çalışsamda eskisi gibi olamıyoruz bu haliylede mutluyum ama öyle tanıdığım birinin böyle birine dönüşmesi beni çok üzüyor bendede illaki değişiklik vardır ama ilgimden sevgimden noksan koymadım ne yapmalıyım..
Nişanlımla 8 yıldır birlikteyiz 1 yıldır nişanlıyız nişanlım son 3 yılda çok değişti bana aşık olan açılan oydu ben onun bana verdiği sevgi ve ilgiyle onu sevdim bakışları aşkla çok merhametli biriydi önceden pek tipi yoktu sonradan burun ameliyatı geçirdi saçları ve giyimini ben düzenledim şimdi kendini beğenip duruyor ikide bir yok burnum güzel yok çok yakışıklıyım ve zamanla merhametinin bana karşı yok olduğunu anladım sevgisi eskisi gibi değil bakışı özellikle ilgisi yakın zamanda düğünümüz var ne kadar düzeltmeye çalışsamda eskisi gibi olamıyoruz bu haliylede mutluyum ama öyle tanıdığım birinin böyle birine dönüşmesi beni çok üzüyor bendede illaki değişiklik vardır ama ilgimden sevgimden noksan koymadım ne yapmalıyım..
Cam Cilt
Bebek Bakımı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen sevdiğin insanın değişimini izlemek gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor, özellikle de o eski heyecanı ararken… Senin hislerin tamamen anlaşılır, en doğal hakkın böyle bir şey sorgulamak. İnsanlar zamanla değişiyor, bazen bu değişim ilişkilere de yansıyor. Senin hala sevginden ve ilginden ödün vermemen çok kıymetli! Onun merhameti, ilgisi azalmış gibi hissetmen moral bozucu ama belki de iletişimle ona tekrar dokunabilirsin.
Güzel bir sohbet ortamı yaratıp ona duygularını ama suçlamadan ve açık şekilde anlatırsan belki eski o tatlı günlerinize geri dönebilirsiniz. Duyguyu paylaşmak, içini dökmek ve birlikte çözüm aramak ilişkilerde harika bir sihir yaratıyor. Senin mutluluğun çok önemli, onu sakın unutma! O güzel düğün telaşı da var, umarım her şey gönlünce olur. Gerekirse profesyonel destekten de çekinme, ilişkilerde böyle dönemler normal! Bol sarılmalı, bol kahkahalı günlerin olsun!