AŞIK OLMAKTAN KIRILMAKTAN KORKMA?

Merhaba arkadaşlar.
şimdi 1 sene önce çok kötü bir ilişki yaşadım ayrılıp barışmalı narsist maddi ve manevi anlamda beni sömüren sonunda psikoloğa gittim panik atak hastası oldum. Bu arada yengeç burcuyum. Atlattım kendime geldim 1 senedir kimseyi hayatıma almıyorum duygularımdan daha çok mantığımla hareket ediyorum eski ilişkimde yaptığım hataları yapmak istemiyorum emek veren maddi manevi anlamda artık yanımda duracak birini istiyorum. Konuya gelirsekte yengeç erkeği biriyle tanıştım. Tanıştığımız yer müzikli bir mekan normal de mekanda kimseyle tanışmıyorum ama çok ısrarcı ve gece boyunca senden çok hoşlandım dedi konuştuk bir kaç gün mesajlaştık umrumda değildi heyecan uyandırmadı. Her insanın boşluk anı olur ya öyle bir anımda aşk istiyorum artık dediğim bir süreçte tekrar yazdı ve bu sefer pür odak noktamla mesajlaşmaya başladım ve aşırı sohbet muhabbet hoşuma gitti. Erkeklere uyguladığım bunlar olmadan yapamam başında konuşmalarıyla gittim sonra date oldu ve gördüğüm an elim ayağım evrenim durdu ki uzun zamandır böyle bi hissiyat yaşamadım. O gün aşırı güzeldi sonraki gün de biraz daha tanımaya çalışırken kendisini arkadaş ortamında

( kızlı erkekli eğlence) egosunu farkettim herkes benle ilgilensin herkes bana baksın işte şu kız geldi böyle dediler olmaya başladı bu arada kendisi maddi anlamda iyi ve dış görünüş olarakta iddialı. Sonraki 3. Date imiz de yine her şey güzel ama egosu benle uğraşıp aşağlama espri tarzı hareketleri oldu ve o gün eve dönerken enerjim düşük mutsuz döndüm ve 3 gün içinde döndüğümde eve gittin mi ne yaptın diye mesaj dahi atmadı o da kafama takıldı. Sonra son gün ki hareketi eve döndüğümde sormaması yazmaması hiçbir şey olmamış gibi sabahta günaydınnyazması beni şaşırtttı. Ne niyetle geldiğini anlayamıyorum ama anladığım tek şey korkum güzel şeyler hissediyorum yanında mutluyum normalde tepki vermem gereken şeylerde bile canım. Ayrıyetten kırılmaktan üzülmekten korktuğum için daha fazla bağlanmadan konuşmayı kestim olmayacağız bizden sen de şöyle sorunlar var ben güzel ilişki yaşayacağım taktiksiz ve egosuz bi ilişki istiyorum tarzı konuştum en sonda görüldü attı ama tabi 2-3 kere gün içinde soğuk yapınca yazdı. Çözemedim kendisini sadece hırs mı yaptı bir şeyler hissedipte saçmaladı mı onu da bilmiyorum ama daha 3 buluşmada bu kadar yoğun şeyler uzun zaman sonra hissetmem. Ve kendimi kaptırmam beni aşırı korkuttu eski ilişkimde kaptırdıktan sonra aileme kadar yansıyan sağlığıma yansıyan yaptığım canım geldi güvenimi boşa çıkartması bu daha ilişkinin başında beni yorduğu için cesaret edemedim ve duygularım varken uzaklaşmayı tercih ettim. Karşı taraftan emin değilim güvenmiyorum da bu tarz yoğun duygu hissedip benim gibi bağlanıyorum aşık olursam sıçtık deyip kaçanlar var mı extra olarak yaptığım doğru mu sizce?

AŞIK OLMAKTAN KIRILMAKTAN KORKMA?