Kişilik & Karakter ÖLECEKMİŞ GİBİ HİSSETMEK? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ölecekmiş hissi var birşey yapsam neden yazıyorum yakında ölücem diye düşünüyorum fotoğraf çekilirken ya son fotoğrafımsa bile diyorum :( soğuk almışsım çok korkuyorum ölürüm diye ailen bile anlamıyor beni böyle bişey yaşayan var mı ::? Güncellemeler+1 yıl Güncellll? Güncellemeler+1 yıl Güncel ÖLECEKMİŞ GİBİ HİSSETMEK? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
dogu52 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Panik bozukluk anksiyete depresyon belirtileri uzamana görün tedavini olursun bir şeyin kalmaz. 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Hayatına bak... Ölüm, kendisini unutanlardan başlar... 0 0 Yorumla
HazretiSaço Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl ölüm bir nefes arası caz yapma aslanım sana da gelir sırası 0 0 Yorumla
kissmekissyou Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Takma okadar kafana sonuçta Rihanna şakira da ölecek 😁 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Panik bozukluk anksiyete depresyon belirtileri uzamana görün tedavini olursun bir şeyin kalmaz.
Hayatına bak... Ölüm, kendisini unutanlardan başlar...
ölüm bir nefes arası caz yapma aslanım sana da gelir sırası
Takma okadar kafana sonuçta Rihanna şakira da ölecek 😁
Ölümden korkuyorsan ondan oluyordur
Anksiyete olmuşun
Boşver korkma