SEVDIGIM ADAMA BOSANDIGIMI SOYLEMEKTEN KORKUYORUM?

Ben 25 yaşındayım 2. universiteyi okuyorum erken yasta bir evlilik yasadim ve cok buyuk zararlarla bosandim. Küçük bir oglum var. 2 hafta oldu tanışali okuldan biriyle. Birbirimizi canli gormeden 1 hafta konustuk sonra canli gördük. Bu surecte benim daha once cok zor durumlar yaşadığımi bildigi icin nedeni sordu evlendin mi nisanlandin mi yoksa soz mu diye aramizda hic bir durum olmadigi icin anlatmak istemedim evlilik degil demek zorunda kaldim sadece ve kizdim daha görmedik bile birbirimizi niye anlatiyim ozelimi dedim haliyle ne gerek var. Gorustukten sonra benden hoslanmis ki konusmaya devam etmek istedi. Ve cidden ilerlemek istiyor ama bana bu durumların ne oldugunu tekrsr sordu. Yuz yuze buluşup anlatmak istediğimi soyledim. Ona cidden deger veriyorumm. Anlatirsam kaybedicem onu. Ne yapmalıyım. Lütfen yardimci olun. Ona soylemek bunlari benim icin zor. Zaten evliligimde her turlu siddeti aciyi gordum. Benim sevilmeye hakkim yok mu ya yok mu. Cok uzuluyorum keske tanimasaydim. O gidecek ve ben cok uzulecegim.. o 26 yasinda ve bu olaylari anlattirmaya calisirken bana bosandim bir cocugum var dedi ben icten sevindim ama sasirdimi belli ettim. Sonra saka yaptim vallahi evlenmedim ispatlarim da dedi. Sanırım ben kolay anlatayim diye yapti. Bu durum benim icin onemli dedigine gore kabul etmesz beni degil mi? Onunla nasil konuşmalıyım? Anlatmadan ayrilsammi? Anlatinca o gidecek ve kendimi kusurlu eksik hissedecegim. Cok gencim guzelim o kadar zoruma gidiyor ki...
Güncellemeler
+1 yıl
Daha on gün olmadi ilk tanistigimizdan beri ama onu kandırıyor gibi olmak dünyanın en kötü seyi ve bana asla yakismiyor. Ama buluşunca soylemeyi düşündüğüm icin kaldi. Soyleyince eminim sok olucak. En iyisi soylemeden ayrilmak olacak sanirim.. ona soyleyemedigimi bu yuzden de ayrilmamiz gerektigini soyleyecegim.
SEVDIGIM ADAMA BOSANDIGIMI SOYLEMEKTEN KORKUYORUM?