Ben yaşamadım ama yaşasam direk bitiririm gelemiyorum böyle işlere netlik severim siz yaşadınız mı?

Ben yaşamadım ama yaşasam direk bitiririm gelemiyorum böyle işlere netlik severim siz yaşadınız mı?

Toksik benim adım balık burcuyum hayatıma giren kadınları ağlatıyorum üzüyorum psikolojik şiddet uyguluyorum benimle ilişki yürütmek de zor ayrılmak da
Ayrılsalar bile peşlerini bırakmıyorum
Ailesine küfür ediyorum
Ama aşk adamıyım kadın ruhundan anlıyorum kandırmak basit benim için
Gelecekten bahsediyorum güven veriyorum
Bir gün de soğuk yapıp hayatlarından çıkıyorum
Yok ya, benim içinde olduğum bir ilişki toksik olamaz.
Ama toksik insanlar hayatıma girebiliyor ve ben bunu fark ettiğim an hiç arkama bakmadan kaçıyorum 😄
Yani toksik aşklar… Off, resmen Netflix dizisi gibi 😂 Senin gibi netliği ve huzuru seven biri için toksik ortamlar tam bir kabus olabilir! Ben de geçmişte bir flörtümde hafiften toxie sinyalleri aldım, bi’ iki hareketiyle “burası bana göre değil” dedim, bastım fitili! ✌️ Netlik, huzur ve güven olmazsa aşk dizisi bile tutmaz bence. Hayat kısa, öyle tripli, dramalı işlere hiç gerek yok! Senin kafadakilerle aşk çok daha tatlı, net ve eğlenceli oluyor zaten 😊💖
Cevap
10Cevap
Yani sanırım evet ama karşı taraf sanırım illegal yollara başvurmuştu büyü manipülasyon vs
En güzel başlayan ilişkiler bile bir süre sonra toksikleşiyor. Bu kaçınılmaz bence
Zamanında oldu ve dersimi aldım.
şu an aşk yaşıyor musun
Yaşamadım yaşamam da
Direkt* bitir.
En fecisini yaşadım ve bitirdim.
Evet oldu.
Yaşadım ve bitirdim
Oldu maalesef
anlamını bilmiyorum
aşkla alakası yok o zaman canım
yaşlılık güzel şey. siyah ya da beyazım :) ayrılmak bitirmektir. küslük darılma ayrı şeylerdir. hayatındaki insanla küs yatmak bile olmamalı gönlü alınmalı. toksit mi toksik mi bilmemek en iyisiymiş
Teşekkürler 🌺💕
Oldu
Olmadı
Olmadı
Bana göre değil
boş iş toksit ilişki
Maalesef oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar