Aşk İlişkileri Hiç toksik bir aşk ilişkisi yaşadınız mı? IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Doktor biz şimdi neyiz xdd Yaşadım Yaşamadım Yaşasak da tadına baksak Hatırlamıyorum ilişki neydi xd Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hiç toksik bir aşk ilişkisi yaşadınız mı? Cevapla İlişki Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hayır hiç toksik ilişki yaşamadım 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Artık zamanı geldi yasa ve gör xd
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Toksik olan şeye ilişki bile denmediğinin farkındalığını yaşadığım noktadayım. 2 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl İşte bilgelik budur Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kim yaşamadı ki. Zarar gören biz olduk işte napacaksin. 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Unut gitsin Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Oldu iki ruh hastası birbirimizi bulmuştuk ondan dolayı takıntılı ve toksik bi ilişki oldu öyle 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Allah rahmet eylesin xd Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Yaşamıştım fakat bir daha asla kendime böyle bir kötülük yapmadım. 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl En iyisi Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok şanslıyım ki yaşamadım 1 2 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Allah yaşatmasın Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Umarım Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı gerçek anlamda o yüzden yaşamadım 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. ikimizde kavayı sıyırdık. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Gerçi yeni kavramlardan anlamıyorum ama neyse 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Hayir 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Allah yaşatmasın Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Gecmıs te oldu 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Geçti gitti hocam unut gitsin Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl maalesef 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Geçti artık Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşamadım 1 2 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Cok iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır hiç toksik ilişki yaşamadım
Artık zamanı geldi yasa ve gör xd
Toksik olan şeye ilişki bile denmediğinin farkındalığını yaşadığım noktadayım.
İşte bilgelik budur
Kim yaşamadı ki. Zarar gören biz olduk işte napacaksin.
Unut gitsin
Oldu iki ruh hastası birbirimizi bulmuştuk ondan dolayı takıntılı ve toksik bi ilişki oldu öyle
Allah rahmet eylesin xd
Yaşamıştım fakat bir daha asla kendime böyle bir kötülük yapmadım.
En iyisi
Yok şanslıyım ki yaşamadım
Allah yaşatmasın
Umarım
Hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı gerçek anlamda o yüzden yaşamadım
ikimizde kavayı sıyırdık.
Gerçi yeni kavramlardan anlamıyorum ama neyse
Hayir
Allah yaşatmasın
Gecmıs te oldu
Geçti gitti hocam unut gitsin
maalesef