Ne yapmam gerekiyo lutfen yardım?

Benim sevgilimle 1,5 yıllık iliskim var kendisi asla trip cekemeyen ozgurlugune duskun biriydi surekli bubub icin tartısırdık cunku spor is dongusu vardı ve eve gidince hemen dus alıp yemek yiyip uyumak ya da arkadaslarıyla takılmak istiyor varlıgın yeter gunde 10 dakika konusak yeter falan diyordu ettigimiz kavagalar ve surekli ayrılıgın esigine gelmemiz sonucunda 1. yılımızdan sonra duzelmis gibiydi yani gitme dedigimde gitmiyor bana vakit ayırıyordu sonra bir hastalıga yakalandı ve agır ilaclar kullanmaya basladı cogu kisiyle konsutugumda ilacların onu bu kadar degistiremiyecegini soylediler neyse bu ilacları kullanmaya baslamadan bir hafta oncesinden huysuzluk cıkmaya baslamıstı ama cok aldırmamistim sonea ilacları kullanmaya baslayınca bir anda 180 derece degisti hasta oldugunu ogrendigi andan itirbarem hastalıgının suclusu olarak beni gordu onun stresinin kaynagı benmisim o iliski icindeyken hep mustsuzmus iste o mıcmıc bir iliski istemiyormus yani benimde ilk iliskin yemin ederim napicagımı bilmiyordum allah askına bana bir sey soyleyin surekli her dedigime olay cıkmaya basladı her dedigim seyde bagırıs cagırıs kavga kıyamet sus dedigimde susucaksın bende alık bir insanimdir yani yanlıs anlasılma oldu ben onu demek istenedim diye surekli acıklama yaparım bu daha cok sinirleniyodu kavgalarımız onun sinir krizi gecirmesine benimde zırıl zırıl aglamama sebep oluyodu her sinir krizi gecirdiginde ayrılmak istedigini soyluyordu ben bir sekilde vazgeciriyodum sonra artık beni suclamaları iyice arttı hayatımdaki stresin kaynagı sensin doktora anlatsam senden ayrılmami soyler vs gibi seyler soyledi yani genel olarak agzına gelen her seyi sayıyor ve beni sucluyor hatta bana sana kotu davrandıgmın farkındayım yapmamam gerektifini viliyorum ama icimden sana bir dusmanlık besliyorum dedi ben artık kendşmi sucluyodum acıkcası hayatından vıkarsam duzelicegini dusunmeye baslamistim her ayrılmaya calıstıgımda aglıyor bırakmıyordu resmen yalvarıp cocuk gibi davranıyordu o hallerine dayanamayıp barıstıgımda yine aynı oluyordu resmen bir hafta boyunca her gun ayrılmıstık en sonunda tekrar bir kavga ettik 2 gun ust utse dısarı cıkıcagını soyledi aynı arkadaslarınla iki gun ust utse cıkmana ne gerek varki dedim iste biz konusalim dedim dinlemedi bastı gitti bunu yaparsa ona olan guvenimin sarsılacagını soyledim yine dinlemedi gitti istenedigini soyledi ayırlmıstık sonra artık birbirimize kotu geldiginizi ara vermemiz gerektigini falan soyledi 1 ay olur 1 yıl olur beni bekle dedi bende oyle bir sey olmaz barısalım duzelitriz dedim ayrılmakta ısrarcıydı kabullendim ama bu seferde onu beklemem icin baskı yapıyordu her yerden engelledim arayıp durdu bekliceksin iliskiye haxır degilim diye istemedigimi soyledim her yerden engelledim aramalarına donmedşm sadece hislerimi anlatan bir metin gonderdim (siddete eylimli bir yapısı var ) beni uc kez aramis tabii calmamisti telefın engelli oldugundan anneme anlattım annem kendine bir zarar verir geri ara dedim aradım baya acmadi annesini herkesi aradım meraktan megersem arkadaslarıyla dısarı cıkmıs ilgisiz vir sekilde sadece noldugunu sordu falan konusurkende bana sensiz gayet stressiz daha anlayıslı oldugumu fark ettim Şu an daha iyiyim dedi bende ama resmen icim cıkıyo aglamaktan zerre aldırmadi olgun olmadıgımı soyledi istedigi iliskinin bu olmadıgını ona yetemedigimi soyledi aslında bir kere tartıstıgımızda is yerinde aglarken bilincim gitmisti ve bayılmıstım uyandıgımda kalbim rahatlamis daha iyi hissediyordum bitti sanmıstım ivimd3 ama bugun yine vok kotu oldum napicam ben

Ne yapmam gerekiyo lutfen yardım?