Yardım edin bana ne yapmam gerek?

Ben tecavüze uğradım aileme anlattım ailem beni suçladı sen bilerek yaptın dedi her gün kötü kötü bakıp bana kötü sözler söylüyorlardı evleneyim kurtulayım dedim vermediler onunla evlenirsen geri atar seni dediler tekrar başına kalmayayım diye istemediler oğlanda yaptığı şeyin üstünde durmadı bende ameliyat oldum tamir ettirdim ve hiç yaşanmamış gibi ailem devamlı üstüme geliyordu bir an üzüntüyle halamın kızına anlatmın oda ağladı hastanelik oldu sen haketmedin bunları oku git dedi benim bu durumuma çok üzüldü ve sürekli benim üstüme düşmeye başladı bana normalden çok daha iyi davranmaya başladı sık sık bize geliyor ve üzülmemem için benim yanımda ve bunu kimseye anlatmamam için sık sık tembihliyor neyse aradan 6 ay falan geçti halamın oğluyla aramızda bir sevgi oluştu benden hoşlanmaya başladı bende ondan ama halamın kızının haberi yok kardeşinden hoşlandığımdan sizce bu sevdadan vazmı geçmeliyim ciddi bişey olursa halamın kızı kardeşine söylemez asla çünkü bu konularda çok sinirli ki anlatılmazda bu olay ama halam biliyordur kesin kuzenim anlatmıştır annesine halamım eski sıcaklığı kalmadı çünkü bana karşı ya da bana öyle geliyor napmalıyım sizce
Yardım edin bana ne yapmam gerek?