Ne yapmam lazımm yardım edin?

Benim ortaokuldan beri sevdiğim bir kız var onu çok ama çok seviyorum onun mutluluğu için herşeyi göze aldım diyebilirim yani, biz ilk tanıştığımız zamanlar platonikti benim sevgim ve tam beraber olucakken başka birisi tarafından atılan iftiradan dolayı (benim haberim yoktu, yeni öğrendim) küstük ve 2 sene boyunca konuşmadık tabi ben o aralarda baya uğraştım tekrar birlikte olabilmek için ve maleseff olmadı o süreçtede ben kimseyi sevmedim sevemedim yani o kızı tanıdıktan sonra benim kimseyi gözüm görmedi o kızla hiç sevgili olmadık olamadık ama şu an tekrar barıştık ve annesi babası ayrı annesi ile yaşıyor panik atağı olduğu için ilaç kullanıyor her neyse biz şu an iyiyiz ve güzel ilerliyor ama sevgili değiliz yeni yeni kaynaşmaya başlıyoruz tekrardan, bu kızın duygularını anlamakta zorlanıyorum ben mesela bugün cafeye gittik ve benimde tanıdığım bi abisi var kendinden yaşça büyük ama benim öyle çok muhabbetim yok selamunaleyküm aleykümselam yani o da geldi ve onların da benimde sevdiğim bir dizi var onunla yan yana oturup dizi izlemeye başladılar ama mesafeliler onu biliyorum yani abi kardeş gibiler her neyse bende karşısında oturdum şu an bunları yazıyorum, yani bir şey demeye kıyamıyorum tekrardan kaybetmekten küsmekten korkuyorum benim ne yapmam lazım bu durumda nasıl yaklaşmam lazım ne demem lazım bana yol gösterin lütfen

Ne yapmam lazımm yardım edin?