Ne yapmam gerekiyor yardımcı olun?

Zamanında bilmeden youtubeden gördüğüm bi ritüel yaptım büyü olduğunu bilmiyordum tabi ve cahillikle yaptım aradan 3 ay geçti sonra bitakım sorunlar yaşamaya başladım hissetmeye başladım yanımda o zamanlar çok korktum vs ve o günaha tövbe ettim bir daha yapmadım her neyse sorun devam etti hocaya gittik hoca cin olmadığını benim bunu kafama çok taktığımı ve uğraşmamam gerektiğini sonu olmadığını söyledi her neyse sonra bi hocaya daha baktırdım musallat var demiş ve çıplakken denk gelmişler uğrama olmuş musallat olmuşlar demiş benim de adet olduktan sonra gusül almadığım çok zaman oldu hiç bi hocaya o yaptığımı anlatmadım neyse muska yazdı şimdi biraz daha iyiyim ama aklıma garip rahatsız edici şeyler geliyor tekrar yapmak gibi ne bu beni çok rahatsız ediyor vesvese mi tabiki uymuyorum ve yapmam da tövbemi bozmak istemiyorum zorlayan emir veren bişeyler yok ama aklıma yapsan tekrar tarzı şeyler geliyor ve çok rahatsızım bundan takıntı gibi oldu o zamanlar bu durum yoktu 1 aydır var bu yüzden telefonumdan youtubeyi kaldırcam ne yapmam gerek
Ne yapmam gerekiyor yardımcı olun?