Ne yapmam lazım bana yardımcı olun?

Bu sayfa bu soruyu kaldırabilecek olgunlukta mı bilmiyorum ama yardımcı olun yol gösterin 30 yaşındayım memurum şimdi eski okul çevrem yok annem ve çevremdeki akrabalarımda yardımcı olamıyorlar sosyalleşme konusunda sıkıntı yaşıyorum ben aşık olup evlenmek istiyorum mümkünse ben gibide memur olmasını istiyorum bu insanı nasıl nerede bulacağımı bilmiyorum.

Eğer ben gibi bekar hanımefendi varsa burada bu dertten müzdarip tanışmak isterim memurum ve memur olan biriyle evlenmek istiyorum bunun nedeni ; onun beni benim onu daha iyi anlayacağımı düşünmem ve hayat mücadelesi. Allah tan korkan ona gerçek kul olan ve benide Allah a yöneltecek biri olsun istiyorum. Yalnız benim kimsem yok hayatımızda herşeyi birlikte yapacağımızı bilmesini isterim tanışmak isteyenin. Ben avrupalıların çıkardığı ve geleneklerimize giren gelinlik damatlıkla evlenen konu komşu için düğün yapan evlenmek için evlenen birinide istemiyorum; sorumluluk sahibi neyin ne olduğunu bilen kişilikli ayakları üzerinde duran biri olursa bu yazımı üzerine alınsın lütfen ayrıca Türkiye de hanım kızlarımızın ağzına dolanan '' ben bir kere evleniyorum '' cümlesini kurmayacak biride olursa sevinirim ben 10. Kez evlenmiyorum bende bir kere evlenmeyi düşünüyorum hayırlısı ve nasipse. Tanışalım şartlarımızı konuşalım önce mantık sonra kalp devreye girsin istiyorum. Benim gibi düşünen biri varsa niyetim ciddi mesaj bekliyorum. Soru sormak ya da bu bahsettiğim şeyler dışında düşünceye sahipseniz lütfen mesaj atmayınız.

ha böyle biri yoksa burada bu insanı nerede bulabilirim bildiğiniz şeyleri benimle paylaşın lütfen. Uzun oldu linç etmeyin boş yazmayın lütfen.

Ne yapmam lazım bana yardımcı olun?