Biriyle sanaldan konuşuyordum kiz zannettim anlik felan atti ama sonra erkek çikti. Ona fotograf attim şimdi instadaki herkese bunu atmakla tehdit ediyor. Bide 1500 tl para istiyor ne yapmaliyim yardim edin lutfen? :(
Güncellemeler
+1 yıl
İnstagramdaki arkadaşlarima atmakla tehdit ediyor :(
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Atsın 😂😂de ki yargmı atta millet erkek görsün falan de. hiç korkma üstüne git
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten niyetini anladim atcak olsaydi çoktan atardi çok zarf atti mesaji instagramimdaki kişilere interneti kapatarak atmiş. ama insan korkuyor işte halende hafiften bir korku var ama biraz rahatladim zarf attigini duşunuyorum.
Sallıyor hem millet görsennolcak hemen unutuluyor telefonuma sızmışlar de geç erkek adamsın bi bok olmaz korktuğunu belli etme adamı engelle kullanıcı adını değil
Dalga geçilecek bir durum yok insan olan yardım eder çünkü dolandırılacak biri var sonuçta ortada. İnş hiç takma denilenleri uygula. yüzün açıkta atma bi daha
nasil bir foto hadi ordan et kime atarsa atsin cokta sey degil bunlar parasinda adamlar hic bir bok yapamaz internete atsa senin fotonu kim gorecek kim sikliyecek cok sey yapma yani
konusmayi kes dedim tek kelime etmicektin bunu deyip. ne kadsr konusursan o kadar zayifsin. montaj dersin millete oyle bir sey olsa bile. kerimcan durmaz diye bir tob vardi hatirlarsin. adam nilerek malafati sergiledi daha da unlendi. korkma boyle olaylardan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Atsın 😂😂de ki yargmı atta millet erkek görsün falan de. hiç korkma üstüne git
Zaten niyetini anladim atcak olsaydi çoktan atardi çok zarf atti mesaji instagramimdaki kişilere interneti kapatarak atmiş. ama insan korkuyor işte halende hafiften bir korku var ama biraz rahatladim zarf attigini duşunuyorum.
Sallıyor hem millet görsennolcak hemen unutuluyor telefonuma sızmışlar de geç erkek adamsın bi bok olmaz korktuğunu belli etme adamı engelle kullanıcı adını değil
Değiştir
tamam abla dediklerini yapacam yarin guncelleme atarim inşallah bişey olmaz.
Teşekkür ederim ilgilendigin için aşagida dalga geçenler bile var.
Dalga geçilecek bir durum yok insan olan yardım eder çünkü dolandırılacak biri var sonuçta ortada. İnş hiç takma denilenleri uygula. yüzün açıkta atma bi daha
teşekkür ederim çok sagolun :)
nasil bir foto hadi ordan et kime atarsa atsin cokta sey degil bunlar parasinda adamlar hic bir bok yapamaz internete atsa senin fotonu kim gorecek kim sikliyecek cok sey yapma yani
İnstadaki arkadaşlarima atacagini soyluyor.
sala gecsin benim ozelim yokde gec kime atarsan at de ben oyle yapardim atsada bisey olmiyacagini anlayinca hic bir bok yapamazdi
kaybedecek hic biseyin yok kime atarsa atsin 3 gun sonra zaten unutulup gidiyor unlu degilsin bisey degilsin
İnstagramda teyzem, arkadaşlarim felan ekli o yuzden canim sıkılıyor :(
yok be ne olcak gulup gecerlwr
Haklisin galiba çok teşekkur ederim yardimin için yarin listemi duzenleyip adimi degiştircem onuda direk engellicem. Çok teşekkür ederim. Atsada olacaklari anladim oldum en azindan.
Hicbisey yapamaz engelle geç
Yüzün görünmüyor ise sorun yok
Yuzum gorunuyor maalesef :(
suc duyurusunda buluncam de konusmayi de kes
Dedim ama butun takipçilerimi felan almiş atmakla tehdit ediyor :(
konusmayi kes dedim tek kelime etmicektin bunu deyip. ne kadsr konusursan o kadar zayifsin. montaj dersin millete oyle bir sey olsa bile. kerimcan durmaz diye bir tob vardi hatirlarsin. adam nilerek malafati sergiledi daha da unlendi. korkma boyle olaylardan.
Tamam ozman dedigin gibi yapacam. Yok yarin 2 ye kadar parayi ode felan dedi bende tamam dedim ama dedigini yapcam.
Yaxxa yedin olum yapar mı yaparlar 😂😂😂😂
Önünüze gelene ç*künüzü atmamayı öğrenin artık 😅
Direk ekran görüntüsü al polise git