Güncellemeler
+1 yıl
İnstagramdaki arkadaşlarima atmakla tehdit ediyor :(
Güncellemeler
+1 yıl
şu an engelledim atmaz umarım :(
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Atsın 😂😂de ki yargmı atta millet erkek görsün falan de. hiç korkma üstüne git
Zaten niyetini anladim atcak olsaydi çoktan atardi çok zarf atti mesaji instagramimdaki kişilere interneti kapatarak atmiş. ama insan korkuyor işte halende hafiften bir korku var ama biraz rahatladim zarf attigini duşunuyorum.
Sallıyor hem millet görsennolcak hemen unutuluyor telefonuma sızmışlar de geç erkek adamsın bi bok olmaz korktuğunu belli etme adamı engelle kullanıcı adını değil
Değiştir
tamam abla dediklerini yapacam yarin guncelleme atarim inşallah bişey olmaz.
Teşekkür ederim ilgilendigin için aşagida dalga geçenler bile var.
Dalga geçilecek bir durum yok insan olan yardım eder çünkü dolandırılacak biri var sonuçta ortada. İnş hiç takma denilenleri uygula. yüzün açıkta atma bi daha
teşekkür ederim çok sagolun :)
nasil bir foto hadi ordan et kime atarsa atsin cokta sey degil bunlar parasinda adamlar hic bir bok yapamaz internete atsa senin fotonu kim gorecek kim sikliyecek cok sey yapma yani
İnstadaki arkadaşlarima atacagini soyluyor.
sala gecsin benim ozelim yokde gec kime atarsan at de ben oyle yapardim atsada bisey olmiyacagini anlayinca hic bir bok yapamazdi
kaybedecek hic biseyin yok kime atarsa atsin 3 gun sonra zaten unutulup gidiyor unlu degilsin bisey degilsin
İnstagramda teyzem, arkadaşlarim felan ekli o yuzden canim sıkılıyor :(
yok be ne olcak gulup gecerlwr
Haklisin galiba çok teşekkur ederim yardimin için yarin listemi duzenleyip adimi degiştircem onuda direk engellicem. Çok teşekkür ederim. Atsada olacaklari anladim oldum en azindan.
Hicbisey yapamaz engelle geç
Yüzün görünmüyor ise sorun yok
Yuzum gorunuyor maalesef :(
suc duyurusunda buluncam de konusmayi de kes
Dedim ama butun takipçilerimi felan almiş atmakla tehdit ediyor :(
konusmayi kes dedim tek kelime etmicektin bunu deyip. ne kadsr konusursan o kadar zayifsin. montaj dersin millete oyle bir sey olsa bile. kerimcan durmaz diye bir tob vardi hatirlarsin. adam nilerek malafati sergiledi daha da unlendi. korkma boyle olaylardan.
Tamam ozman dedigin gibi yapacam. Yok yarin 2 ye kadar parayi ode felan dedi bende tamam dedim ama dedigini yapcam.
Yaxxa yedin olum yapar mı yaparlar 😂😂😂😂
Önünüze gelene ç*künüzü atmamayı öğrenin artık 😅
Direk ekran görüntüsü al polise git