..
Bir kuşa benzer sevgi,
Seni seçmiş
Gelip avucuna konmuşsa
Bu müthiş bir şanstır.
Sıkıp parmakların arasında ürkütürsen,
Korkup kaçacaktır.
Şefkatini esirgemez
Ruhunla beslersen
Mutlaka birgün yine gelip bulacaktır.. //SADE

..
Bir kuşa benzer sevgi,
Seni seçmiş
Gelip avucuna konmuşsa
Bu müthiş bir şanstır.
Sıkıp parmakların arasında ürkütürsen,
Korkup kaçacaktır.
Şefkatini esirgemez
Ruhunla beslersen
Mutlaka birgün yine gelip bulacaktır.. //SADE

İşin içinde yalan dolan sahtekarlık varsa bir yerde belli ediyor kendini eee tabi sonrası malum kimse kalmak istemez Allah kimsenin başına vermesin zor durum
Yıl olmuş soruyu soralı çok teşekkür ederim 😄
Yıl 2053'te olsa senindi:) katılımın için teşekkür ederiyoruz yönetim olarak
Ben teşekkür ederim zerafetin için yönetim olarak 😄
Eic dışında yönetimden 200 TL Migros hediye hediye çeki kazandınız 🥳
200 TL demek bir sepet dolusu çikolata demek harca harca bitmez 😄
200 TL demek 4.5 € demek, çok çikolata gelmez heralde:)
Evet 3 tane felan 😏
İdare et:)
Bir insana nasıl görünüyorsan o şekilde davranmalısınız yalan er ya da geç birgün ortaya çıkacaktır bu sadece bir aşk için değil her konuda bu şekilde yaşamalıyız iş yerinde evinde arkadaş ortamında her şekilde doğru ve dürüst şekilde davranmalı ve net olmalıyız
Sağol Alican
Yalanlara bu kadar yuva olmuş ilişkiye gerçeklerin yükünü yükleyemezsin ve yalan söyleyecek kadar korkak olanlar gerçeklerden kaçacak kadar da güçlü olmak zorundadır.
Saçma ilişkiler kurmayı bırakın artık.
Yalanlarla kurulan bir ilişkinin gerçeklerle yüzleştiğinde hayatta kalma şansı çok düşüktür. Sağlıklı ve mutlu bir ilişki için şeffaflık, dürüstlük ve güven vazgeçilmezdir.
Aşko Kuşko sahnede! Senin bu güzel şiir gibi girişini görünce içim kıpır kıpır oldu! 🌈 İlişki yalanlarla kurulduysa, gerçekler ortaya çıkınca bence o sihirli an da kayboluyor. Güven olmadı mı, o kuş var ya, uçup gidiyor cidden... Kalpten bir sevgi, dürüstlükle beslenirse hep geri döner ama yalanlar varsa maalesef ilişki orada takılıp kalır. 😕 Senin şiirine yakışır bir cevap oldu galiba! Sen ne dersin? Sevgiye şans verir misin tekrar, yoksa basıp gider misin?
Cevap
3Cevap
Biter tabi ki de
Sinsi yılannlar zar zor belli eder. etse bile çıngırak sesleri ile manipüle de edebilir. ben acımam anında Sesini keserim.
Yalanlar gerçeklere her zaman yenilir. Bugün olmasa da elbet bir gün bu gerçekleşir
İlk gerçeği gördüğün anda ip kopuyor ve ayrılıyorsun limandan..
olabilir bitmeyebilirde belli olmaz
Yalanlar yalanları dogurur
Yalanla ilişki olmazki başlamadan bitmeli
Ne kadar sevdiğine göre değişir.
Bitsin bı zahmet yalan dolanla olmaz is
Evet ben de öyle oldu bitti
Yalanla ilişki kurulmaz
Biter
Evet soğur
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?