Sizce edem eder mi? bazıları çok güzel devam ettiriyor ve anlatmama rağmen birileri de anlamıyor. demekki yalan dolan ilişki seviyorlar...

Karaman’ın koyunu, sonra çıkar oyunu... Hadi Devam edinnn...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce edem eder mi? bazıları çok güzel devam ettiriyor ve anlatmama rağmen birileri de anlamıyor. demekki yalan dolan ilişki seviyorlar...

Karaman’ın koyunu, sonra çıkar oyunu... Hadi Devam edinnn...
Hayır yalan üzerine kurulan bir ilişki devam etmez elbet bir gün o ilişki biter tamamen çünkü yalanın olduğu yerde güven olmaz güvenin olmadığı yerde de sevgi biter bu yüzden de kişiler ne kadar dürüst olurlar ise birbirine karşı o kadar iyi anlaşırlar
bir şekilde ortaya çıkıyor hepsi sonra koca bir hayal kırıklığıyla yaşıyorsun işte yalan söylenmemeli bence bu şekilde olunca toparlanması zor oluyor..
Yalanlarin boyutlarina bagli bence... Senin paylasimin neden kalkti... Yani uyeleride hedep almiyordu ne kadar sacma... O kadar sey yazdim hakbuki.
zaten yorumları okumadan uçurdular 😅 sağlık olsun. birisinin kuyruk acısı vardı da. kıvranısları.
saldırganlık varmış
Cevap
7Cevap
Onlar devam ettirmeye devam etsin. Bu bahar, Yalancı Bahardır. Dalında çiçek bırakmaz bu kozkavuran. Hem dalını hem de çiçeğini yakar.
inşallah 🤲
Bazen acizlik , bazen tatminsizlik bazen de seçeneksizliktendir o 😂 Yoksa kim niye kendini mindar etsin
Aşk herşeyi kabul eder seven imsna gururu kadarına göz yumar aşk bitince hepsi başına kakıç olur
En fazla yalanlar ortaya çıkana kadar devam eder..
Sonradan kaybedecegine en başta kybetmeyi göze alabilmeli insan yapmacık tavırlar yerine karakteri ne ise öyle olmalı insan net.. 🦂 '
Asla ama asla etmez, gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkması gibi bir huyu var :)
Devam etmesi çok zor ve yıpratıcı olue
Etmez
Etmez
Hayır
Hayır etmez
Hayır devam etmez , edemez
Asla kabul etmem
Sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?