buyuk ya da küçük yalan farketmeden her zman biri birine yalan söylemek
#kızlarsoruyor
#kızlarsoruyor
İyi günler İşte şey içine boşalmadım Cumartesi günü den beri belirti var diyor ya anlamdım aw kız hemen dogurack sanki anlamadım hamile olmasından korkuyorum içine boşalmadım ve zevkle gelmedim 40 saniye belikide daha azdır aw sorna geri cektim işimdi işe diyor kanrnım agrıyor başım agrıyor sorna karnım agrıyor diyor iki gündür anlamdım da bakın içine bolamadım asla ama asla bir kerecik soktum cektim içine başka yok ne dişine boşadım ne de masturmasyon cektim içine sokup cektim tamam sorna opuşmye başladık işte sorna belirti var diyor ya anlamdım gitti bir şey söylen korkuyorum
Cevap
18Cevap
Yalanın büyüğü küçüğü yoktur sonuçta yalancımı yalancı o ilişki max 5 6 ay sürer
Sktretgtsn
Sürmez tabiki , kaplumbağalar uçar mı diye soruyorsun resmen
Sürmez bir ilişkinin temel taşları saygı sevgi güven güven olmazsa olmaz
maalesef bir zaman sonra canına tak eder yalan söyleyen insanın ne kendine ne de karşısındakine saygısı vardır saygısızlık da ilişkiyi bitirir
Hayır sürmez ve sürmemeli. Eğer karşındaki insanı ikinci kez yalan konuştu diye affedersen onun devamı gelir.
yalanı affetmek ardından gelecek olan yeni bir yalanı doğurmasına yardımcı olmak demek.. her yalan affedilmez değil fakat sürekli söylenen yalan da alışkanlığa dönmüş olan bir huy demektir
Farkedilene kadar sürer
ilişkilerde birbirinden bir şey saklanmamalı bu yalanlar ilikiye zarar vermektedir
Affına sığınarak söylüyorum eğer madur kişi canım veya zekageriliği varsa çok güze hizmetçi olur eve
o ilişki bir şekilde sürüyot. ili tarafta yalanlara zamanla alışıyor. hiç merak etme :)
İlişkinin doğru olduğuna emin misiniz?
Asla yalanla karsiyim
Hayır Sürmez Tabikide
Bir yerden sonra devam etmez
O ilişki yalanla biter
Bi ilişkide ufak da olsa yalan olmamalı
Bir süre sonra güven biter sevgi de biter
yaniii yalanla kandırıp yine devam etirirsin
Sürmez ama sana inanıyosa gene devam edebilir
hiç sanmıyorum bence sürmez
Herkesin hayatında pembe yalanlar vardır
sürmez...
surmez ve surmesini de istemezsin!
dürüst olmak lazım ya, çok sürmez bence..
sürmez
Olgunnn ve dolgun
assla süremez
ne bileyim
Hayır
asla.
Biter
Hayır sürmez
Devam etmez tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?