Bazen çok nadiren de olsa beyaz ve pembe içerikler durum öyle icabettirdiği için çok kurtarıcı olabilir, bunları hoşgörmek mümkün olabilir. Misal, kadın yemek yapmış fakat tadı tuzu yok ve heyecanla adama yemek nasıl olmuş diye soruyor, adam şimdi ne desin? Master Chef jürisi gibi konuşsa kavga çıkabilir, onun yerine eşini mutlu edecek tarzda konuşması pembe bir yalan.
Yeter ki korkunç kara yalanlar hiç söylenmesin. Kara yalanla şaka olmaz. Net..🍀🍀
Yalandan nefret ediyorum. Birisi yalan üzerine yalan söyleyip bir de anlamadığını düşünüp seni saf yerine koydu mu o insanı direkt silip atıyorum artık. İnsanları kandırmak çok kolay geliyor bazısına. Nasıl olsa anlamaz saf bu ya da bana aşık istese de bırakamaz diye düşünüyorlar. Ama vazgeçmek kolay. Kimse vazgeçilmez değil.
Beyaz yalana bir şey demem. Mesela dese ki "Hayatım iyiyim, sadece yorgunum" ama canı sıkkındır. Bunu zaten ben anlarım ve üstüne fazla gitmem. İyi olsun diye uğraşırım. Bariz bir yalan varsa olmaz. Yalana alışan, yalana devam eder.