Yalan söylemek ayrılık sebebi mi?

Sevgilime haber vermeden İzmirden Manisa’ya arkadaşımın yanına geldim. Çünkü sabah 10da iş görüşmem olacak. Neyse kız arkadaşım bunu snapchatte gördü ve Manisa’da mısın dedi. Evet dedim. Gördü bana haber vermeden neden gidiyorsun yalancı dedi. Ama ben yalan söylemek istemedim gidecek olduğum firmaya üçüncü kez gidiyorum, artık ona umut vermek istemiyordum. Her seferin de olucak olucak diye gidiyorum, görüşmelerimiz devam ediyor diyip yolluyorlar. Biliyorum hatalı bir davranış sergiledim ama mecburdum. Çünkü ikinci iş görüşmesinden sonra arayıp anlattığımda bana lütfen olumlu olana kadar iş görüşme sürecinden bahsetme demişti. Bende o yüzden onu hayal kırıklığına uğratmak istemedim. Üzmek istemedim. Geldiğim arkadaş erkek. Bende erkeğim zaten sabah 10da iş görüşmesine gidip dönecektim, eğer olumlu olursa zaten ona herşeyi anlatacaktım. Şimdi hatalıyım ben hemde çok ama 4 yıllık ilişkimde ilk defa yalana başvurdum. Şimdi kendimi nasıl affettiricem
evet söyledim yalan ama mecburdum, bende onun iki üç sefer yalan söylediğini yakaladım, binme dediğim kişinin arabasına bindi ben bunu yakaladım yürüyerek gittim dedi, ama bir gün sonra ben üstüne gidince itiraf etti ve büyütmedim. Yine bir gün eve giderken yürüyerek gittiğini sandım ama başka birisi arabasıyla bırakmıştı, bunu yakalayınca o ayrılmak istemişti. Bugün gelmiş bana ben yalan söylesem utanırım, kızarırım falan diyor sende o yok yüzsüz müsün sen diyor ve bitti diyip ben yazana kadar yazma, gelme yanıma yoksa engellerim diyip bağırarak kapattı telefonu

Güncellemeler
+1 yıl
Beni aldatsan ruhum duymayacak dedi, bana ilgi göster ki bende anlatayım. Sen 8 saat boyunca napıyorsun diye sormazsan ben ne anlatabilirim ki
Yalan söylemek ayrılık sebebi mi?