Sevgilime haber vermeden İzmirden Manisa’ya arkadaşımın yanına geldim. Çünkü sabah 10da iş görüşmem olacak. Neyse kız arkadaşım bunu snapchatte gördü ve Manisa’da mısın dedi. Evet dedim. Gördü bana haber vermeden neden gidiyorsun yalancı dedi. Ama ben yalan söylemek istemedim gidecek olduğum firmaya üçüncü kez gidiyorum, artık ona umut vermek istemiyordum. Her seferin de olucak olucak diye gidiyorum, görüşmelerimiz devam ediyor diyip yolluyorlar. Biliyorum hatalı bir davranış sergiledim ama mecburdum. Çünkü ikinci iş görüşmesinden sonra arayıp anlattığımda bana lütfen olumlu olana kadar iş görüşme sürecinden bahsetme demişti. Bende o yüzden onu hayal kırıklığına uğratmak istemedim. Üzmek istemedim. Geldiğim arkadaş erkek. Bende erkeğim zaten sabah 10da iş görüşmesine gidip dönecektim, eğer olumlu olursa zaten ona herşeyi anlatacaktım. Şimdi hatalıyım ben hemde çok ama 4 yıllık ilişkimde ilk defa yalana başvurdum. Şimdi kendimi nasıl affettiricem
evet söyledim yalan ama mecburdum, bende onun iki üç sefer yalan söylediğini yakaladım, binme dediğim kişinin arabasına bindi ben bunu yakaladım yürüyerek gittim dedi, ama bir gün sonra ben üstüne gidince itiraf etti ve büyütmedim. Yine bir gün eve giderken yürüyerek gittiğini sandım ama başka birisi arabasıyla bırakmıştı, bunu yakalayınca o ayrılmak istemişti. Bugün gelmiş bana ben yalan söylesem utanırım, kızarırım falan diyor sende o yok yüzsüz müsün sen diyor ve bitti diyip ben yazana kadar yazma, gelme yanıma yoksa engellerim diyip bağırarak kapattı telefonu
Yalan söylemek ayrılık sebebi mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Beni aldatsan ruhum duymayacak dedi, bana ilgi göster ki bende anlatayım. Sen 8 saat boyunca napıyorsun diye sormazsan ben ne anlatabilirim ki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnsan bir kez yalanını yakaladın mı midesi bulanıyor artık karşısındaki insana güvenmiyor.
Yakaladım ve bana tiksinirek baktı resmen
Ayrıl
Evet güven çok önemli bir durum yol yakınken itiraf edebilirsin sonra yazık olmasın
Yalan söylemen doğru bir şey değil ama onda da suç var.
E tamam bana bahsetme demiş..