Bazen bir yalan bin doğruyu sorgulatıyor insana... Senin için yalanın dozu , sebebi ayrılmaya sebenini hafifletebilir mi?

Bazen bir yalan bin doğruyu sorgulatıyor insana... Senin için yalanın dozu , sebebi ayrılmaya sebenini hafifletebilir mi?

Evet tabi ki yalan söyleyen insanların ilişkileri genelde hemen biter ayrılık getirir çünkü yalan bir gün mutlaka ortaya çıkacaktır bu yüzden de yalan söyleyen insanlara zaten güven olmaz ilişkide bu yüzden de genelde sevmeyen ayda bahanesi olan insan yalan söyler.
Ben 7 yıl sevdiğim kızdan yalan yüzünden ayrılıp terkettim çünkü ufak yalanlar beni geçiştirmek içindi yavaş yavaş ben derine indikçe daha büyük yalan söylemeye başladı ve bu şey gibi karakter yani artık o ona oturmuş imkanı yok vazgeçemez elbet başka şey için yine kandıracaktı ve bu aldatmaya ilerler en basitinden 7 yıl sevsekde ahlaksızlığa ve karaktersizliğe karşıyım
Dozu, sebebi, etkileri tabi ki çok önemli. Ciddi bir konuda söylemişse mesela sebeptir, kuyruklu yalansa daha ağır, kişiliğimizi, ilişkimizi zedeleyecek bir şeyse ağır. Ama bazen basit, ufak tefek olur ve tekrar etmezse affedilir. Hatta mesela bana çok tatlısın der, çok yakışıklısın der biliyorum yalandır ama daha çok yakınlaştırır 🙄🤔
Bazı şeyler çok kolay olmamalı. Onu o yalana iten bensem durup kendime bir bakarım ama karakter mizacıysa ayrı. Şunu biliyorum.
"İnsan korktuğuna yalan söyler" bu insana ne yaptım da böyle oldu demeli birazcıkta
Bu en basiti çocuklarla bile böyle değil mi? Şekeri yedi diye kızarsan bir sonraki soruşunda ben yemedim diyecektir. Benim senden bir çekincem yoksa ilişkimizi bozsarsın korkum olmazsa neden yalan söyliyim?
Hiç bir şeyin tek taraflı olduğunu düşünmüyorum
Harika soru için tebrik ederim 😊
Cevap
18Cevap
Tabii ki, yalanın büyüğü küçüğü işte renklisi olmaz. Söylenen yalana göre esnetilebilir fakat güven zedeler ve ayrılıkla sonuçlanabilir
sebebi ne.. yalana neden başvuruyor bence ayrılığın sebebi bu
Erkekler genelde yalan söylemeye meyilli varlıklardir hiç gerek Yokken bile söylerler ben karşımdaki kişinin niçin yalan söylediğine bakarım Ciddi bir sebep varsa ayrılma Samimiyet önemli
Karsidaki insanda kadin olsun erkek olsun, en cok onem verdigim sey durustluktur... Oyle ki yakaladigim anda canini çıkarip pisman edene kadar birakmam. pesini 🙈😊
Gerçekten ilişkim olacaksa arada yalan hiç olmasın istiyorum. Şeffaf ve durust olmak karşındakinin her koşulda yanlış birseyde yapmış olsa dogruyu soyleyecegini bilmek buyuk bir velinimet.
Evet sebeptir...
Yalanın büyüğü küçüğü olmaz güven bir kere kırıldı mı artık işin içinden çıkılmaz...
Bu yalanın ne olduğuna bağlı. Birde birşeyi yapmak uzun süre oluyor, yıkmak çok kolay ve yapıcı olmakta fayda var.
bakın şu kadar söylüyorum tek bir yalan sadece tek bir yalan karşınızdakinin ondan sonra söyleyeceğini bütün doğruları sorgulamanıza sebep olur
Yalan ayrılığın en büyük ve en geçerli sebeplerinden biridir.
Evet kesinlikle bir yalanını gördükten sonra bir daha güvenemem herşeyden şüphelenirim
Yalan neden söylenmiş? Bu önemli. Vr sıklığı…sonra bir oturup düşünürüm
Yalan gereksizdir, söyleyen daha da gereksiz.
Yalan her türlü bir ilişkide dinamit 🧨 etkisi yapar
Ne icin söylediğine bakarım. Pişmanlığını ölçerim
Yalan olan her şey bir gün bitmeye mahkûmdur. Sadece karşındaki kişi hayatı bı sebepten veya buna benzer ciddi bir nedenden dolayı yalan söylemişse ve bunun doğruluğunu kanıtlamışsa sorun yok diğer şekilde yalanin olduğu yerde mutluluk bulman zor
Bir kere affedilse devamı gelecek olan o şey..
Affedemem, ayrılık sebebi.
Yalan söyleyen ihanet eder çünkü yalanı ihanet edenler söyler
En büyük sebeplerdendir..
En güvendiğin kişiden gelen bir yalan hayattan soğumana yol açabilir
Kesinlikle evet. Zaten bir ilişkide güven kalmayınca gerisi gelmez
Ee yani yalanın büyüğü küçüğü olmaz
Dürüstlük yoksa çatlar o ilişki
Yalan herşeyi bozar
Kesinlikle. Benim için böyle.
Abla ucuz sebep be arada olur öyle beyaz yalanlar
En önemli sebep devam etmemeli kimse.
Çatlamış bardak gibi düşün