Merhabalar Herkese 🌸

Bir konuda yalan söylediniz ve yalan söylediğiniz kişi de ordayken çıktı ortaya. Benim başıma gelmez diye düşünmeyin :d
Kabul edip özür mü dilersiniz yoksa hâlâ full inkar mı?
Merhabalar Herkese 🌸

Bir konuda yalan söylediniz ve yalan söylediğiniz kişi de ordayken çıktı ortaya. Benim başıma gelmez diye düşünmeyin :d
Kabul edip özür mü dilersiniz yoksa hâlâ full inkar mı?
Ben yalan söylemiyorum ha sadece mesela sordukları zaman kötü olduğum halde geçiştirmek için iyiyim demişimdir. ya da işte mesela çok samimi olmadığım biri benden bir şey isterse o gün ya da o an işim vardı şunu yapmam lazımdı derim ama aslında işim yoktur. sjsjsj ortaya çıkarsa da yapacak bir şey yok
Elimden geldiğince yalan söylememeye çalışırım ama genel de ufak tefek küçük yalanlar söylerim ciddi olay olduğunda dobralığım tutar ağzıma ne gelirse söylerim ve yalan söylemem
Yalan söylemeye devam ederek :D Ya insanız sonuçta. Ufak tefek herkes bir yalan söylüyor. Böyle durumlarda neden yalan söylediğimi dile getirerek açıklama yaparım.
Aynen herkes ufak tefek yalanlar söylüyor ama çoğu kişi unutuyor heralde😂
Cevap
9Cevap
İtiraf moduna geçerim neden yalan söylediğimi açıklarım bilmediği tüm detayları da anında veririm 😅
Toparlamam söylerim neden yalan olduğunu
Açığa çıktığında toparlamam gerektirecek bir yalanım olmaz. Yalanım yoktur diyemem elbette ancak, hatırlamıyorum bile.
Açığıa çıktığı bir durum olmadı öyle birisine büyük bir yalan da ben söylemedim neyse onu söylerim hiç çekinme huyum yoktur.
Yalan söylemem de eğer söylemek zorunda kaldıysam yalana devam ederim 😂
Yalan konuşmam ama varsayım yapalım. Kime ne yalan attığıma göre toparlama şeklim değişir
Çok samimi biriyim yalan söylemeyi sevmem ama başıma böyle bir şey gelse rezil olmamak için şov yapacağımı da dürüst bir şekilde belirteyim 😂
Böyle bir durumda toparlamaya çalışmam.
Özür dilerim..
Toparlayamam utanırım
Yalanları ortaya çıkınca aman bana dikkat etsinler
Toparlamamak için yalan söylemem..
Toparlama gereği duymam.~☆
Bi şekilde bi yolunu bulurum
Ben asla yalan söylemem
İnkâr da bulunmam evet yalandı derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?