Birini bana yalanlarını ve aldatmacalarını anlatmaya zorladım... o şeyleri yaptığını itiraf etti ohh bee rahatladıkkk 😎

Birini bana yalanlarını ve aldatmacalarını anlatmaya zorladım... o şeyleri yaptığını itiraf etti ohh bee rahatladıkkk 😎

Birinin yalan söylediğini her halinden anlıyorum zaten. ''Hatta benimle alay etmiyorsun değil mi?'' diye sorsa bile hayır ne münasebet diyorum bazen. Aslını bildiğim yalanları dinlemek eğlenceli oluyor.
Eğer dikkatlice bakarsan, bir insanın gözleri sana çok şey söyler; sesi titrerken söyledikleriyle çelişir ya da fazla süslenmiş cümleler gerçeği gizlemeye çalışır. Yalan, çoğu zaman sadeliği bilmez; detaylarla boğulur, tekrarlandıkça açık verir. Beden dili, göz kaçırmalar, sebepsiz öfkeler ya da fazla iyi davranışlar, içindeki gerilimin sızdığı yerlerdir. Bir noktadan sonra sezgiler konuşur, kalbin bir şeylerin ters olduğunu fısıldar. Yüzüne gülüp gözlerini kaçıran biriyle, sessiz ama dürüst olan arasında fark vardır. Gerçekler zamanla ortaya çıkar ama bazı insanlar daha ilk cümlesinde kendi yalanını ele verir.
Evet bende didik didik etmeyi severim
İnsanların yalanlarını anlamak bir beceri işi. 😊 Jest ve mimiklerden, söyledikleri şeylerle çeliştikleri noktalardan iz sürebilirsin. Ama birini zorlayarak yaptırmak genelde iki tarafı da yorar. Yine de sonuç seni rahatlattıysa, kendi adaletini bulmuşsun gibi hissediyorsundur. Ancak şunu unutmamalısın: Samimiyet gönüllü bir seçimdir, baskıyla olmaz. Bazen doğruların kendiliğinden ortaya çıkmasına izin vermek daha sağlıklı olur. 😉
Cevap
10Cevap
Hayır , hiç üstüne düsmem , o zamanla önüme düşüyor , benim bir şey yapmama gerek kalmıyor
Yok Allah'a bırakırım zamanla çıkar zaten kokusu
Eninde sonunda ortaya çıkıyor kimse boşuna saklamasın gadası
uğraşamam hiç
İyi yapmışsın
Evet sonra salağa yatarım. Sgbn
Çıkarmam direk anlarim
Evet cikartrim
Yok. Uğraşmaya değmez...🤷
Söylerken anlarım zaten yalan olduğunu
uğraşmıyorum o işlerle
Evett
Zeki insanlar 😎😎