Direkt yüzüne vuramıyorum İçime atıp içimde yaşıyorum dışarıya hep gülümserim bir şey olmamış gibi davranırım. Biriktiririm içimde birikiyorum sonrada ya içindekileri haykırıyorum ya da sessizce uzaklaşıyorum herkesdende herşeydende. Tek kalemlede silmiyorum kimseyi haklı olduğum halde alttan aldım unutmuş gibi yaptım içime attım Kırıldığım şeylere defalarca sustum aman onlar kırılmasın diye uğraştım karşılığında hiç bir çaba göremedim artık onlar için yormuyorum kendimi birazda onlar uğraşsın tebrik ediyorum şu kaliteli insan görünüşlerine iyi kalpli olmayı ve iyi davranmayı enayilik sanıyorlar çünkü onlara köpek gibi davranılmasına alışmışlar kötülük yapıyorlar karşılık olarak kötülük yapamıyorum sonra yine kendimi kötü hissediyorum ben düşmanımın canını yaktığımda bile yüreğim sızlıyor hesaba dökecek olursak herkes kendine yakışanı yapar onların içi rahatsa eyvallah.
Söylediği şeylerin yalan olduğunu anlayınca maalesef duramıyorum ve onu köşeye sıkıştıracak sorular sorabiliyorum veya başka bir zaman yalanıyla çelişen bir şey görürsem “önceden böyle söylemememiş miydin “ diye hatırlatıyorum ve aşırı gıcık oluyorlar. Yapacak bir şey yok sırf kendisini yüksek göstermeye çalışmak için atıp tutan tiplere tahammül etmek zorunda değiliz herkes olduğu gibi konuşsa böyle şeylere gerek kalmaz...
İnan-mış gibi yaparım. Artık bende böyle. Miş yapanlara mış yapıyorum. Herkes kendini bir zeki sanıyor bilmiyor ki ben ne dolaplar dönüyor farkındayım ama görmezden geliyorum.
Hiçbir kimseye "miş" gibi yapmadım şu yaşıma kadar. Günü geldiğinde yüzüne vurmak, görmezden gelmek, unutmak, karakterine vermek, "zararsız nasılsa" diye düşünüp üzerinde durmamak bana göre değil. Ki bu konuda oldukça deneyimliyim; ciddi sayıda yalanlarla yaşamayı benimsemiş insanlar vardı çevremde, ayıkladım her birini teker teker. Ufak veya büyük; her şekilde midemi bulandırıyor.. Ceviz büyüklüğünde sahip oldukları beyinleriyle yalanların arkasına sığınan insanlar, benden uzakta kokuşabilir çöplüklerinde.
Beni gereksiz yere uğraştıracak hiçbişeye zaman ayırmıyorum, bu tarz insanlara da. Kurguladığı yalan beni ya da çevremi etkileyecek bir durum yaratmadığı sürece umursamıyorum. Sonuçta kendine zarar veriyor.
Kişisine göre değişir aslında o kişi benim için bir anlamı ifade etmiyorsa inanmış gibi yaparım veya yüzüne vurduğumda yüzü kızarmayacaksa inanmış gibi yaparım
Eğer benim hayatımda önemli bir yeri olmayan, önemsiz bir insansa yapabilirim. Çünkü o kişinin dedikleri, yaptıkları ve söyledikleri umrumda olmayacağı için çok takılmam.
benim icin sorun olmadikca direkt yuzlerine vurmam inanmis gibi yapabilriim. bu gerekebilir. ne zaman ki beni rahatsiz ederse konu, yuzune vurmaktan cekinmem
Ürün hakkında yorum yazın tatile ıssız bir daha asla yapmam lazım olur mu senin için buna göre partimizi oy oranı yüzde kaç çıktı hayatımın en güzel aşk sözleri sevgi mesajları ne anladım ki