Bi insanın yalanını nasıl ortaya çıkarırsınız?

Yakın arkadaşım eski sevgilimle biz ayrıldıktan sonra aramızı bozdu kızın amacı onunla gezmekti arabası var diye ve passat diye kız arabacı biri ve beni kıskanıyordu kız buluşmam knk diyip buluşuyordu çocuk Honda almaya düşünmüş Honda alırsan arabandan inmem enişte dedi benim yanımda yani kısaca kız gezmek istiyordu neyse ben cocukla yüz yüze konuştum inandı hatta teşekkür etti daha önce söyleseydin dedi oda şüphelenmiş falan bi süre sonra kız ne dedi bilmiyorum çocuk bana inanmadı kız kardeşim dedim amacı bu dedim bana inanmıştı ama sonra kız yapmam öyle kardeşiz Biz demiş halbuki yalan söylüyor kız ne dedi başka bilmiyorum ama aramız bozuldu soğukluk girdi ama çocuk beni hep stalkladı yine aynı 3 hafta önce yazdı buluştuk konuştuk şakalaştık güzelce falan 2 gün konuştuk şimdi konuşmuyoruz acaba kızın dediği bişey mi var aklında bende kız hakkında herşeyi biliyorum kızın gerçek yüzünü nasıl çıkarabilirim kızla çocuk yakın değiller bu arada aralarında bişey yok arkadaş gözüyle bakıyor çocuk ona sizce ne yapabilirim

Bi insanın yalanını nasıl ortaya çıkarırsınız?