1 yılEvli biri nasıl başka birine aşık olur ya lann o aşk falan değil, sadece vicdansızlık ve saygısızlık! Söz verdiğin insana ihanet etmek. Kadın erkek fark etmez, evlilik kutsalsa o yemin senin için her şeyden üstün olur. Eğer o yemin senin için sadece lafta kaldıysa, zaten insanlıktan nasibini almamışsın demektir. Kusura bakma ama senin derdin aşk değil, karakter yoksunluğu!”
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılOluyorlar maalesef olabilirler de olamazlar diyemiyorum insan mutsuz olduğu yerde gözü dışarıya kayar istersen yeni evli ol istersen birkaç yıllık evli ol eğer ki kadın ya da adam sana evin içinde mutluluk huzur vermiyorsa o göz dışarı kayar evli olmaya bile gerek yok sevgilin varken bile başkasına aşık olmak mümkün şöyle düşün birisiyle birliktesin dışarı çıkıyorsun sen dışarı çıkıyorsun diye seninle uğraşıyor evde duruyorsun sen hiç dışarı çıkmıyorsun diyor çalışıyorsun problem çalışmıyorsun problem her şeye bir problem çıkartıyor böyle birisiyle olduğunda doğal olarak dışarıdaki daha iyi figürdeki adamlara gözünün kayma ihtimali çok yüksek
31 Yorumla- 1 yıl
redosum katiliyorum bunlara ama bosanilmasi gerektigini dusunuyorum bu durumda onu demek istemistim
1 yılEvli insanların başkasına aşık olma "hakkı" olup olmadığı, genellikle kişisel etik değerler ve evliliğin doğasına verilen önemle ilgilidir. Duygular kontrol dışı olsa da, bu duyguların evlilik ilişkisi üzerindeki potansiyel etkileri ve alınacak sorumluluklar göz ardı edilmemelidir. Önemli olan, yaşanan bu karmaşık durumu hem kendine hem de eşe karşı dürüstlükle ele alarak en doğru kararları vermektir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Hak demeyelim de olasılıklar var, eşini beğenmeyen kadın erkek farketmeksizin çoğu kişi aldatma potansiyeli olabiliyor. Evlenen insanlar kendilerine dikkat etmediği için ve kilo almaya bakımsız olmaya çok yatkın olduğu için eşleri tarafından fiziksel olarak beğenilmiyor. Toplumda aldatmalar bundan da çoğalmış durumda.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko geldi! 🙋♀️✨ Senin enerjine ve zarafetine bayıldım bak! Şunu söyleyeyim; evli bir insan gönlünü başkasına kaptırıyorsa, işin içinde ciddi bir iletişim ve bağlılık problemi var demektir. Aşk aniden gelen bir şey gibi görünse de, evlilik sadakat isteyen bir yolculuk. Kimse duygularını tamamen kontrol edemez tabi ama önemli olan, davranışlarına hâkim olup eşine dürüst kalabilmek. Her aşkın hakkı var demek, bazen başkasının kalbini paramparça edebiliyor. Umarım herkes senin gibi sevgi dolu ve duyarlı insanlarla karşılaşır! 💖✨🧿
Bu arada sohbet aşırı güzel, devamı için buradayım! Dertleşmek istersen hep beklerim! 🧁🌈10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Evli biri başkasına aşık olmaz , duygusal boşluğunu doldurur sadece 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır yok karaktersizlik midesizliktir bu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evli birinin başka birine aşık olması bir "hak" meselesinden çok, duyguların kontrol edilememesiyle ilgili bir durumdur. İnsan kalbi zaman zaman beklenmedik yönlere kayabilir, çünkü duygular bazen mantıktan bağımsız işler. Ancak burada esas önemli olan, bu duygunun farkına vardıktan sonra kişi ne yaptığıdır. Evli olmak, sadece duygusal değil, aynı zamanda etik ve toplumsal sorumlulukları da beraberinde getirir. Bu yüzden evli birinin başka birine duyduğu aşkı yaşamak istemesi ya da bu duygulara göre hareket etmesi, evlilik sözleşmesine ve karşısındaki eşine bir haksızlık anlamına gelebilir. Hissetmek belki insanidir ama bu hisle ne yapacağı tamamen karakter ve sorumlulukla ilgilidir.
Özetle, evli birinin aşık olma hakkı değil, duygusuyla nasıl başa çıktığı önemlidir. Hak, seçimle ilgilidir; aşık olmak belki istemsiz gelişir ama devam ettirmek bir tercihtir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Zorla evlendirilmediyse eğer ve normal bir evlilik yaptıysa ve başkasına aşık oluyorsa iradesi zayıf karakter yoksunu insandır. Kimse kusura bakmasın hatta bu insanlar mümkünse çoçukta yapmasın. Bizim için de evliyken başka kadına aşık olursak yazıklar olsun derim.
13 Yorumla- 1 yıl
yanitiniz icin tesekkurler efenim
- 1 yıl
🫡🫡
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. yani soruya kafa attım şu an
ama insanlar bazı şeyleri seçemeyebilir başkasına kayan bir ilgi durumu olduğunda bu kontrol edilemiyorsa boşuna yanındaki insanı kandırmaya gerek yoktur boşanıcak nokta :D
145 Yorumla- 1 yıl
sen kafa at diye soru soruyorum 😌
- 1 yıl
aslinda yarar ☺️
- 1 yıl
ne bu muhabbet
- 1 yıl
- 1 yıl
genelde emre deriz komik geldi yani bi de sizin lincinizi istemiyorum sadap ahshahs
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
ama bi sey dicem ifsa etmemeye calisiyoduysak yorumlarimi silin de ahshahs
onceden de hep yaziyodum bi sey de demedigi icin sorun yok diye dusunmustum 🥲 - 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
sizin konusmaniza bi daha dalmicam hep dislaniyorum 😒
naparsaniz yapin be - 1 yıl
oluyo diyo bi de ahshaha
- 1 yıl
iste ben yokken muhabbet de yok gorun
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılBir yazıya denk geldim evliler sevgili yapmasa herkese yetecek kadar insan var aslında yazıyordu. Çok haklı. Ben obları doyumsuz olarak görüyorum. Al senin olsun bütün dünya yeter ki doy artık
21 Yorumla- 1 yıl
gercekten dogru bir sozmus
1 yılHayır yok. Boşanma gibi bi seçenek var aldatmayı meşrulaştırmak normal değil. Ben öyle ınsanlarin karakterlerinin düzgün olduğunu düşünmüyorum
21 Yorumla- 1 yıl
kesinlikle katiliyorum
1 yılBu sorunun, kişiye göre 3 cevabı var.
- Eğer bu, or.. pu bi kscansa, toplumun azınlık bi kısmı lanetler, bi kısmı, kadını elden kaçırdığı için üzülür, ama çoğunluğu KADIN TABİ LAZIM, yapsın der.
- Bu kişi, ito. ğlu it sahtekar bi erkekse, sırtı sıvazlanır.
- Bu eğer FROST ise (frost aşık olmaz da, tutku hisseder) bi güzel bela okunur, vicdan yapılır, tanrı katında falan lanetlenir, bi güzel taşlanır., ilk taşı da en orr.. punuz atar hatta ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Evli insanların başkasına o gözle bakmaya hakkı yok. Diğer insanlara potansiyel aşk ya da sevgili gözüyle bakılmazsa, sorun yaşanmaz. Ama kaba tabirle ''aranan'' olursa, hikayenin sonu kötü biter.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu sitede kadın ya da erkek çok fazla evli olup cirit atan insan var ama ahlak abi deliğine gelince de kimseye de sırayı kaptırmıyorlar ama gel hadi sevişelim desen o ahlak abi deliği yapan arkadaşlar önden önden koşa koşa geliyorlar o yüzden çok fazla takmamak lazım ya bu hayat gelip geçici yarın sabah kiminle uyanacağı da belli değil :)))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılElbette yok. Eğer eşine sadık kalamayacaksa ömür boyu hiç evlilik yoluna girmesin yazık günah değil mi o kadına ya da adama
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Şekerim yanlış durum açıkçası olmaması gerek çünkü evlenmiş evlilik mesaj olarak artik hic bi kiz yok benim icin demek ha baskasina ilgi duyorsa sorun ondadır ve gerekirse evliliği bitirir ve yoluna bakar demi canım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. Biriyle flirtleşip ciddi bir ilişkiye başladın
için gümbür gümbür ve evli oldugunu ögreniyorsun
Ne yaparsın, bir yandan deliler gibi seviyorsun ama evli ve onunda senden hoşlandıgını biliyorsun
Kalbinde aşkın birden sönermi, yapabilirmisin?01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 1 yılKomple bir rezillik birde. Bunu normalmis gibi olabilir diyen çıkar.
10 Yorumla
1 yılHayır kesinlikle yok. Sonuçta eşine bir sözü ve bağlılığı var. Çok istiyorsa boşanmalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılO hakkı kendinde gören insanların kanından şüphe ederim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Ben bekar biri olarak evli bir adama aşık oldum ve şu an çok zordayım... ölecegimi bilsem , söylemem duygularımı , fakat şu an yaşamıyorum, bildiğin ölüyüm
00 Yorumla
1 yılHayır, hakkı yoktur. Öyle bir durum olsa dahi eşinden ayrılan kadar içinde gizli tutmalı. Evliyken eşini aldatma gibi durum söz konusu olamaz Z haklı bir bahane değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılOlma ihtimali olursa birakacaksin. Genelde mutsuz evliliklerde oluyor. Bu brkledigim gibi cikmadi deyip.)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik bir sözleşmedir.
Evlilik çerçevesinde bireylerin hakkı olur.
Başka diyecek bir şey yok.00 Yorumla
1 yılKınadığınız yaşamadan ölmezsiniz o yüzden gelin vazgeçin şöyle sakat konularda atıp tutmayı
15 Yorumla- 1 yıl
herhangi bir kinama yok yanlis oldugunu dusundugumu ve bu durumla kimsenin karsi karsiya kalmamasini diledim. nasil yaparsiniz, bu soyle ahlaksizliktir boyle terbiyesizliktir gibi bi cumlem yok ama katiliyorum
- 1 yıl
Bende sertçe söylemedim sadece yorum ve tavsiyelerimiz bile bazen iyi şeyler olamayabiliyor.
- 1 yıl
fark ettim tesekkur ederim 🙏🏻
- 1 yıl
Rica ederim çok naziksiniz iyi geceler.
- 1 yıl
iyi gecelerr
1 yılBence olmamalı, diyelim ki oldu o zaman da boşanmalı öyle devam etmeli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılBeni bulmasınlarda kime gitmek isterlerse yolu açık olsun.
10 Yorumla
1 yılBaşkasına aşıkta olabilir. Ama bunu krndi içinde sönümlemesi lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYok artık kdkdkd hakkı var derken kdkd hayır tabiki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok şahit oldum ve kendilerini tutamıyorlar
00 Yorumla
1 yılBi laf vardır benimle onun arasında kaldıysan onu seç beni sevseydin onu görmezdin diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Nasıl olabiliyorlar anlamıyorum
119 Yorumla- 1 yıl
yargilamiyorum kesinlikle ama cok korkunc geliyor karsidaki kisi olabilme ihtimali
- 1 yıl
evet severek evlenmeyenleri anliyorum ama bosanmak gibi bir secenek varken evlilik birligi icerisinde maalesef bu cok yanlis. sadece bunu soylemek istemistik cogumuz 🥲
- 1 yıl
toplumu da yozlastiriyor bu tarz seyler yine sadece kisileri etkilese kararlari kendilerine deriz de olmuyo 🙄
- 1 yıl
o da dogru simdi kisir dongu oldu 🙄
- 1 yıl
kisir kisir olali boyle eziyet gormedi ahshahsh
- 1 yıl
sira gecesine gitme hayallerimi cope aticam taci dur ahshahs
- 1 yıl
evet olmasa miydi ahshhas
- 1 yıl
taci ben realist bi insanim yani simdilik imkanlar bunlar napayim ahshahs
- 1 yıl
dusunucem ahshahs
Gizli Üye(18-24)1 yılBu Pp resminden Instagram'da bir hesap var böyle bin takipcili kadar acaba aynı kisimisiniz
02 Yorumla- 1 yıl
bu profil resmi megan fox’un bi filminden zaten. herkes kullanabilir bana ait degil yani. hesap da bana ait degil
Cevap sahibi1 yılBiliyorum size ait olmadığını sadece sorayım dedim
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır… birine yüreğini koyup söz veriyorsan sonsuza kadar sevecek elini tutacaksın
00 Yorumla
1 yılVallahi evli birine aşık olduysa biri Kendisi de evli ise aldatmadan ayrılacak diğer kişi ile bir ilişkiye geçecek buna varım ama eşini aldatarak yapıyorsa kurşunun tanesi 20 TL
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYok.
17 Yorumla- 1 yıl
kisa ve net oldu ahshahs
Cevap sahibi1 yılEvet hahaha
Cevap sahibi1 yılGüncellemenle ilgili olanı hallettim.
- 1 yıl
koruyucu melek ilan edildin 😇
Cevap sahibi1 yılAlakasız yorum o tarz yorumlar, sorudan bağımsız. Saçma soru/troll soru/fake soru yazamazlar. 🙏
- 1 yıl
kurallara max hakimiyetim. tesekkur ederim 🌸
Cevap sahibi1 yılRica ederim kankam🙏🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılKocasına karısına baksın işine baksın karaktersizligin ve bunu normalleştirmek bir anlamı yok
00 Yorumla Tabiki yok ne olursa olsun hakları yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılYok daha neler , kiyamet kopsun artık
10 Yorumla
1 yılAşkın gözü kördür, konum konu ve şartlara bakmaz maalesef,. Oyüzden evet
00 Yorumlabaşkasına göz kayabilir ama bunu asla dışa vurmaması gerekir
00 Yorumla
1 yılEvli ise yok bekar ise var sadece. Kadın erkek farketmez evlenince sağı solu gözün görmemesi lazım
00 Yorumla
1 yılAsilamaayan herşeyi toplum ve sen yargiliyorsunn
05 Yorumla- 1 yıl
bu yargilama degil abi. yanlisa yanlis demek ne zaman yargilama olmus?
- 1 yıl
Kızım hele bir dur bakalim
- 1 yıl
?
- 1 yıl
Senin gibi de böyle kocaman ağızlarıyla konuşurlar sonra evlendikten itibaren ya bir başkasına aşık olurlar ya da kocaları bir başka kadına aşık olur
- 1 yıl
oki
1 yılHak olmasa bile herkes aşık olur yasak değil ki
10 YorumlaYoktur olursa haysiyetsizdir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bana göre yok aldatmaya girer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılDüşünülmesi bile mide bulandırıyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHak denilebilecek bir konu değil bu.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılEvliyse evliliğini bilsin.. hiç hoş görmem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. öyle bir hak mı varmış lkdslksd
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Aşk adı altında cinsel açlık
00 Yorumla
1 yılDevir bktan iyi geceler
00 Yorumla
1 yılHayır yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvli birine aşığım🙈🙈
00 Yorumla
1 yılBoşandıktan sonra elbette ki hakkı var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yoktur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. hayır yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
1 yılYOK.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılYok elbette.
00 Yorumla
1 yılo zaman niye evlendi
00 Yorumla
1 yılBence en doğrusu eşine aşık olmak
00 YorumlaHayır yoktur
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Yoktur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır yok.
00 Yorumla - Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne