Selamm❤️
evli olan kişilerin eşinden başka birine tekrardan aşık olma gibi bir hakkı var mı sizce?

Selamm❤️
evli olan kişilerin eşinden başka birine tekrardan aşık olma gibi bir hakkı var mı sizce?

Gönül bu... Olabilir. İnsanın gönlüne, kalbine zincir vuramazsın. Mesele bunu hissettikten sonra ne yaptığı... Üç seçenek var. Ya önünü kesecek (ki çok zor) ve eşiyle devam edecek, ya eşine karşı dürüst olup itiraf ederek boşanacak, ya da gizli saklı, paralel bir ilişki yaşayacak. Benim eski karım en olmaması gerekeni, üçüncüyü seçti, ve bunu öğrendiğimde gözümde bütün itibarını yitirdi (ki kendisi hâlâ inkar ediyordu). "Ben başkasına aşık oldum" deseydi ben zaten devam etmezdim. Bunun için olay çıkarmaya, ortalığı yakıp yıkmaya gerek yok.
Selam gadası 🙃
Evlenince aşık olma devrini kapatmış oluyor
Olmuşsa eğer evliliğinde sıkıntı vardır bence.
💎💙
Evli insanların bir başkasına aşık olma gibi lüksleri yoktur. Bu katagoride de ki insanların bir başkasına aşık olmaması gereken bir durum. Hatta anormalliktir. Bir başkasına ilgi duymak, aşk beslemek, düpe düz saygısızlık. Onursuzluktur. Tekrardan aşık olacak kişi eşidir. Ona olunmalı defalarca, senelerce.
Cevap
13Cevap
Aşık olduğu eşi ise evet. veya boşandıysa tekrar aşık olabilir başkasına ama boşandıysa
"Sizce evli olan insanların tekrardan aşık olmaya hakkı var mı?" sen bu hakkı eşine verirmiydin.
Yalnız burada soruyu soran benim 😂😂😂
Benim yazdığım sorunuzun cevabıydı. evli erkek ya da kadın eşine öyle bir hak vermez toplumda onun karşılığı zina dır.
Aşk kanun değildir, dolayısıyla evet olabilirler.. fakat kendilerine söz geçirip geçirmemek de kendi kararları ve isterlerse duygularını bastırabilirler.. sanırım siz bu durumu yaşıyorsunuz
Yok öyle bir şey. Evliliği dejenere eder bu tarz şeyler. Evli kadının/erkeğin her şeyi ailesidir.
Başka birine aşık olabiliyorsa zaten eşine karşı olan duyguları tamamen bitmiştir başkasına en ufak bir duygu hissedildiği anda boşanmak zorundalar
iş yerimdeki biri başka birine aşık oldu diye boşandı hemen yüzük aldı diğeriyle evlenecek hayat bu ne getireceği belli olmaz
aldatmayi mubah kiliyoruz :)))) haydi herkes evet evet evet desin :))))
Bulandırma şimdi aklımızı bizi soğutma evlilikten 🤣
Aşk laftan anlamaz ki, sadece duygunu bastırırsın...
Aşık olduğu eşi ise evet. Değil ise hayır
Hayır yok
Olabilir
Olabilir
Kesinlikle yok
Neden olmasın
Yok.
platonik olabilir
Vardır herhalde
Boşanmadan hayır
Hayir
birbirleriylen mi